TV Galati – Braila / denumire noua si prelungire licenta
In sedinta CNA de astazi a fost discutata solicitarea venita din partea PAF Media SRL pentru prelungirea duratei licentei audiovizuale (data expirarii era 20 martie 2021), modificarea zonei de difuzare si redenumirea postului. Modificarile au fost aprobate.

TV Galati este un post local generalist, zona de difuzare va fi regionala in judetele Galati si Braila, se va modifica inclusiv sigla postului iar noua denumire va fi TV Galati – Braila. Structura grilei de programe este, de asemenea, modificata, productia proprie va creste la 72% iar productiile altor producatori vor fi reduse la 28%.

Reprezentantul postului, Florin Paslaru, a mentionat ca postul informeaza telespectatorii din Galati si intentioneaza sa-i informeze si pe cei din Braila iar de multe ori au fost cei care au cules informatii pentru posturile centrale, lucru benefic atat pentru TV Galati cat si pentru posturile centrale.
TV Galati difuzeaza emisiuni din diverse domenii, de la politic-economic-social la cultura si traditii iar intentia reprezentantilor este acela de a transforma postul din unul local in unul regional (pentru a deservi judetele Galati si Braila).

TV Galati – Braila / denumire noua si prelungire licenta
Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.
TV Galati este disponibil in grila celui mai mare furnizor de televiziune prin cablu din Romania, RCS – RDS.

Paf Media SRL este detinuta de Paslaru Veronica si Paslaru Florin, fiecare avand 50% din companie. TV Galati este cel mai vechi post de televiziune local, functionand din 1994 si are cea mai mare audienta dintre programele locale.

Tot astazi, licenta postului Nasul TV a fost prelungita, dupa discutii destul de lungi privind problemele aparute cu acest post, amenzile primite din cauza nerespectarii legislatiei CNA si modalitatea prin care acestia isi vor continua activitatea. In final, a fost prelungita valabilitatea licentei.

De asemenea, doua noi posturi au primit astazi licente audiovizuale, ROCHANNEL (post local – Constanta) si Zoom TV (program cu difuzare nationala care va fi introdus in grila Digi, conform reprezentantilor postului).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Mai exista postul acesta? Era de mult în zonă la.mine alături de braila , realitatea tv galați braila și încă un post din galați al cărui nume nu-l mai rețin