Burlacul – Destainuiri – emisiune online Antena Play
Reprezentantii grupului Intact anunta o noua emisiune exclusiv online. Noua emisiune online se va numi Burlacul – Destainuiri si va fi difuzata pe Antena Play in fiecare zi de vineri dupa finalul emisiunii Burlacul, difuzata pe postul Antena 1 vinerea de la ora 20:30.

Telespectatorii fideli ai emisiunii Burlacul pot vedea in noua emisiune online reactiile si confesiunile concurentului Andi Constantin. In fiecare episod al emisiunii online, Andi, alaturi de un prieten, vor discuta despre evolutia si aventura vietii lui Andi. Prin aceasta emisiune, telespectatorii vor vedea lucruri ce nu se vad la TV, detalii din casa fetelor dar si parerile celor mai apropiati prieteni ai lui Andi Constantin.

Postul de televiziune Antena 1 este un post generalist care difuzeaza emisiuni, seriale si filme, printre cele mai urmarite emisiuni vom enumera: Te cunosc de undeva, iUmor, Burlacul si altele. Antena 1 se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara noastra.

Burlacul – Destainuiri – emisiune online Antena Play
Emisiunea Burlacul a revenit pe Antena 1 din 3 martie, dupa o pauza de 5 ani, avandu-l in lumina reflectoarelor pe Andi Constantin.

O emisiune asemanatoare este Te Cunosc de Undeva! After Party cu Dorian Popa, emisiunea a inceput initial ca o emisiune exclusiv online pe Antena Play, din 6 februarie iar din 20 februarie emisiunea a inceput sa fie difuzata si pe Antena 1. In aceasta emisiune sunt dezvaluite detalii din culisele emisiunii care nu pot fi vazute in cadrul emisiunii Te cunosc de undeva!. 

In plus, Antena 1 a anuntat recent inceperea inscrierilor pentru o noua emisiune de stand up cu formatul asemanator emisiunii iUmor, vom publica un articol separat atunci cand vom avea toate detaliile despre aceasta noua productie.

Antena Play este platforma online a trustului Intact unde pot fi vizionate online seriale si emisiuni difuzate de posturile Antena 1 si Antena Stars.
Pretul acestei platforme online este 20 de lei pe luna iar operatorul de televiziune prin satelit Focus Sat ofera acest serviciu intr-o extraoptiune la pretul de 5 lei (extraoptiune valabila o luna).

Voi ce parere aveti despre emisiunea online Burlacul – Destainuiri?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.