TVR 2 difuzeaza serialul politist In numele legii
TVR 2 va difuza de luna aceasta sezonul 5 al serialului politist de exceptie In numele legii (Line of duty – 2012). Serialul englez va fi difuzat din 24 martie, de la 22:00, de luni pana vineri, urmand sa inlocuiasca serialul de investigatie Cod pentru crima.

In numele legii este o serie politista de drama care prezinta investigarea AC-12, un grup controversat anti-coruptie. In rolul principal este detectivul sergent Steven Arnott (Martin Compston), un fost ofiter AFO care in timp ce a condus o operatiune dedicata capturarii unui terorist islamic care intentiona sa detoneze o bomba, acestia au intrat in apartamentul gresit si au ucis un nevinovat.

In investigarea ce a precedat acel incident, Arnott a refuzat sa acopere neglijenta in privinta planificarii si executarii operatiunii, motiv pentru care a fost eliminat din grupul respectiv. El este transferat in AC-12, un grup ce are scopul de a dezvalui coruptia din Politie.

In AC-12, el devine partener cu detectivul Constable Kathrine Fleming (Vicky McClure), un ofiter sub acoperire cu rezultate foarte bune. Ei lucreaza sub supravegherea lui Edward Hastings (Adrian Dunbar), unul dintre ofiterii seniori de investigatie, responsabil pentru a scoate la iveala coruptia din Politie.

TVR 2 difuzeaza serialul politist In numele legii

In serial putem vedea actorii Martin Compston (Doomsday – 2008, A Guide to Recognizing Your Saints – 2006), Vicky McClure (Alex Rider – 2020, This Is England – 2006, Redemption – 2013), Adrian Dunbar (a primit o nominalizare BAFTA datorita rolului din acest serial), Craig Parkinson (a interpretat rolul lui Shaun in serialul Tineri inadaptati, disponibil pe HBO Max), Gregory Piper, Aiysha Hart (Colette – 2018), Maya Sondhi (Citizen Khan – 2012) si altii.

Serialul In numele legii a fost creat de Jed Mercurio, nominalizat la doua premii Emmy cu Bodyguard (2018). Serialul are 6 episoade difuzate de BBC in Regatul Unit intre 2012 si 2021, ultimul sezon aducand audiente record. Are in total 36 episoade si sunt sanse mari sa fie lansat si sezonul 7 datorita audientelor inregistrate.

In numele legii a fost nominalizat la 13 premii Bafta si ocupa locul 116 in topul IMDb al celor mai bine cotate seriale. Pe aceeasi platforma are o nota foarte buna, 8.7 din peste 61.000 de recenzii. In numele legii se poate viziona in Romania si online pe Amazon Prime Video.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.