Imbietorul Eden – sezonul 2 Netflix
Imbietorul Eden (Welcome to Eden / Bienvenidos a Edén) este unul dintre cele mai noi si vizionate seriale spaniole de pe Netflix. Seria tip thriller a fost filmata in Insulele Canare.

Zoa si alti patru prieteni ai sai activi pe retelele de socializare sunt invitati la o petrecere exclusivista pe o insula secreta, petrecerea este organizata de un nou brand de bauturi. Ceea ce incepe ca o aventura entuziasmanta va deveni pentru ei calatoria vietii lor insa paradisul nu este ceea ce pare.

Atunci cand ajung pe insula, tinerii descopera ca fac parte dintr-un joc violent, fiind blocati pe o insula izolata, fara o cale de iesire, cu urmari care pot fi periculoase.

Seria este creata de Joaquín Górriz si Guillermo López Sánchez iar din distributia seriei fac parte actorii Amaia Salamanca, Begoña Vargas, Berta Vázquez, Belinda Peregrín, Amaia Aberasturi, Lola Rodríguez, Mike Manning si altii.

Serialul Imbietorul Eden are primul sezon (alcatuit din 8 episoade) disponibil integral pe Netflix din 6 mai 2022, pe IMDb are nota 5.1 din aproximativ 1.300 de recenzii si se afla pe locul 187 in topul IMDb al celor mai populare seriale.

Desi parerile sunt impartite in ceea ce priveste calitatea seriei, exista interes pentru aceasta. In plus, astazi se afla pe locul 2 in topul Netflix al celor mai vizionate seriale in Romania.

Imbietorul Eden – sezonul 2 Netflix

In ceea ce priveste posibilitatea reinnoirii cu sezonul 2, reprezentantii seriei nu au confirmat inca daca vom vedea cel putin inca un sezon insa vom anunta atunci cand va fi cazul.

Finalul primului sezon a lasat fanii cu sufletul la gura, deci ar exista loc pentru sezonul 2 insa probabil va depinde foarte mult de audientele inregistrate pe Netflix. In situatia in care ar fi in plan si sezonul 2, probabil nu il vom vedea mai devreme de sfarsitul primului trimestru din 2023 sau inceputul celui de-al doilea trimestru.

Voi ati urmarit noua serie Imbietorul Eden? Ce impresie v-a lasat?

Update 23.12.2022: Netflix a confirmat de ceva timp reinnoirea seriei cu sezonul 2;

Update 21.04.2023: Sezonul 2 a fost adaugat astazi pe Netflix;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. Am urmarit cu placere seialul.Destul de captivant imi place foarte mult personajele…Zoa,Gabi,Charlie …multa pasiune iubire si ura!Razbunarea ar fi frumossa daca Astrid ar deveni sclava lor si sa fie pusa in jocul lor …cu mai multe nivele de trecut foarte grele …apoi un final neastepteptat…Africa sa conduca totul

  2. Foarte interesant. Captivant. Din păcate, sau așa trebuie,să terminat în coadă de pește. Cred că în următorul sezon, vom lămuri situația tinerilor noștri 🙄

  3. Pare un film interesant . Captivant, eu personal sunt multumit de film imi pare rau ca sa dipuzat numai seria 1 astept cu viu interes cand se va difuza seria 2.

    • S-a difuzat doar primul sezon deoarece dureaza filmarile + productia unui sezon nou, poate dura chiar si cativa ani, nu este ca in cazul telenovelelor sa apara 200 de episoade intr-un an.