TVR difuzeaza Glasul Inimii – sezoanele 6 7 si 8
Serialul Glasul Inimii (When Calls the Heart – 2014) este difuzat de ceva timp de TVR 2, luna trecuta au fost difuzate ultimele episoade ale sezonului 5.

Avand in vedere ca multi telespectatori TVR ne-au intrebat cand va fi difuzat sezonul 6 al serialului Glasul Inimii, am contactat Televiziunea Romana in acest sens. Reprezentantii TVR au confirmat ca sezonul 6 se va vedea pe TVR 2 de marti, 12 aprilie 2021.

Mai mult, a fost confirmata si difuzarea urmatoarelor doua sezoane, 7 si 8. Sezonul 8 a fost lansat anul acesta, penultimul episod a fost difuzat in SUA duminica, 4 aprilie, astfel incat doar ultimul episod nu a fost inca lansat.

TVR difuzeaza Glasul Inimii – sezoanele 6 7 si 8

Atentie! Daca nu doriti sa aflati detalii despre finalul sezonului 5, nu cititi mai departe.
In ultimul episod al sezonului 5 difuzat de TVR 2, episod numit Close to my heart, a fost dezvaluit adevarul care era suspectat de mai multi fani ai serialului: Jack Thornton este mort, a fost ucis in timp ce incerca sa isi salveze colegii. Astfel, acesta este ultimul sezon in care l-am vazut pe actorul Daniel Lissing (Last Resort – 2012, The Answers – 2015, The Rookie – 2018).

Intr-un fel, scenaristii, alaturi de Erin Krakow si Daniel Lissing, sunt victimele propriului succes. Scenaristii ar fi putut sa ii desparta pe cei doi insa iubirea si chimia dintre cei doi era asa de bine realizata incat nu ar fi parut real. In schimb, Jack a murit ca un erou iar Elizabeth si orasul din Hope Valley trebuie sa treaca peste pierderea acestuia.

Glasul Inimii este printre cele mai apreciate seriale difuzate de TVR iar pe IMDB are o nota foarte buna, 8.1 din 10.394 de recenzii.

Actorii principali ai serialului sunt Erin Krakow (Elizabeth Thatcher), Daniel Lissing (Jack Thornton), Martin Cummins (Henry Gowen), Pascale Hutton (Rosemary Coulter) si Jack Wagner (Bill Avery).

Voi ce parere aveti despre acest serial?

Update 30.06.2021: Nu a fost stabilita inca data la care va incepe difuzarea celui de-al 8-lea sezonul al serialului Glasul inimii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Superb serial.
    Va rog difuzati si sezonul 8,vreau sa stiu ce s-a intamplat
    cu cei 2 rivali.
    Il asteptam cu nerabdare in fiecare seara.
    Va multumesc pt. raspuns.