TVR difuzeaza Glasul Inimii – sezoanele 6 7 si 8
Serialul Glasul Inimii (When Calls the Heart – 2014) este difuzat de ceva timp de TVR 2, luna trecuta au fost difuzate ultimele episoade ale sezonului 5.

Avand in vedere ca multi telespectatori TVR ne-au intrebat cand va fi difuzat sezonul 6 al serialului Glasul Inimii, am contactat Televiziunea Romana in acest sens. Reprezentantii TVR au confirmat ca sezonul 6 se va vedea pe TVR 2 de marti, 12 aprilie 2021.

Mai mult, a fost confirmata si difuzarea urmatoarelor doua sezoane, 7 si 8. Sezonul 8 a fost lansat anul acesta, penultimul episod a fost difuzat in SUA duminica, 4 aprilie, astfel incat doar ultimul episod nu a fost inca lansat.

TVR difuzeaza Glasul Inimii – sezoanele 6 7 si 8

Atentie! Daca nu doriti sa aflati detalii despre finalul sezonului 5, nu cititi mai departe.
In ultimul episod al sezonului 5 difuzat de TVR 2, episod numit Close to my heart, a fost dezvaluit adevarul care era suspectat de mai multi fani ai serialului: Jack Thornton este mort, a fost ucis in timp ce incerca sa isi salveze colegii. Astfel, acesta este ultimul sezon in care l-am vazut pe actorul Daniel Lissing (Last Resort – 2012, The Answers – 2015, The Rookie – 2018).

Intr-un fel, scenaristii, alaturi de Erin Krakow si Daniel Lissing, sunt victimele propriului succes. Scenaristii ar fi putut sa ii desparta pe cei doi insa iubirea si chimia dintre cei doi era asa de bine realizata incat nu ar fi parut real. In schimb, Jack a murit ca un erou iar Elizabeth si orasul din Hope Valley trebuie sa treaca peste pierderea acestuia.

Glasul Inimii este printre cele mai apreciate seriale difuzate de TVR iar pe IMDB are o nota foarte buna, 8.1 din 10.394 de recenzii.

Actorii principali ai serialului sunt Erin Krakow (Elizabeth Thatcher), Daniel Lissing (Jack Thornton), Martin Cummins (Henry Gowen), Pascale Hutton (Rosemary Coulter) si Jack Wagner (Bill Avery).

Voi ce parere aveti despre acest serial?

Update 30.06.2021: Nu a fost stabilita inca data la care va incepe difuzarea celui de-al 8-lea sezonul al serialului Glasul inimii;

Update 28.06.2022: Sezonul 6 al serialului Glasul inimii va fi redifuzat pe TVR 2 din 1 iulie 2022, de luni pana vineri, de la ora 16:00;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. Am apreciat foarte mult acest serial. Subiectul , regia , atmosfera de epocă creata dar , mai ales , interpreții personajelor principale m-au incantat de la prima difuzare dar și acum , când revăd cu mare plăcere episoadele din sezonul 7. Abia aștept următoare sezoane 7 și , mai ales 8 care este nou. Sunt recunoscătoare postului TVR 2 pentru includerea în program a unor asemenea ecranizări – căci nu este singura pe care am urmarit-o cu plăcere.

 2. Bună ziua. Tot nu se știe când va începe TVR să difuzeze sezoanele 8 și 9(am înțeles că există și sezonul 9)ale serialului Glasul inimii? Mulțumesc.

 3. As dori sa felicit TVR 2 pentru atentia fata de continutul mesajului pe care il transmite prin intermediul emisiunilor alese. Cred ca unul dintre rolurile „periculoase” ale mass mediei este acela de a modela gandirea si,implicit, valorile societatii.

  Am urmarit acest serial cu multa placere si am fost surprinsa de cat de greu a devenit sa apreciem binele, adevarul, frumosul, moralitatea ca fiind normalul vietii noastre.

  Iata de ce va rog sa continuati sa difuzati acest film. Nu avem nevoie doar sa ne refugiem in lumea virtuala, ci suntem intr-o disperata nevoie sa invatam sa fim oameni !

  Toate cele bune dumneavoastra si fanilor serialului

 4. Superb serial.
  Va rog difuzati si sezonul 8,vreau sa stiu ce s-a intamplat
  cu cei 2 rivali.
  Il asteptam cu nerabdare in fiecare seara.
  Va multumesc pt. raspuns.