Alex Rider – sezonul 2 la AXN
Postul de televiziune AXN a anuntat ca din aceasta primavara va difuza sezonul 2 al serialului Alex Rider (2020), realizat dupa romanul cu acelasi nume scris de Anthony Horowitz.

Alex Rider (Otto Farrant) este un tanar din Londra care, fara sa stie, a fost pregatit pentru lumea spionilor inca de cand era mic. Sezonul doi al serialului Alex Rider este facut dupa al 4-lea volum al cartii cu acelasi nume. Volumul 4 se numeste Eagle Strike.

Dupa moartea unchiului sau si dupa ce in sezonul 1 Alex a distrus internatul Point Blanc, in sezonul 2 Alex dorese sa isi refaca viata si sa renunte la lumea spionajului. Planul lui de a renunta la lumea spionajului este dat peste cap atunci cand un prieten de-al sau este atacat.

Alex Rider este nevoit sa revina in lumea spionajului si este trimis sa dejoace un plan sinistru care avea ca scop atacarea si distrugerea sistemului de aparare al Statelor Unite ale Americii.

Primul sezon al serialului Alex Rider a fost filmat in Marea Britanie si Romania, internatul Point Blanc aflandu-se undeva in Muntii Bucegi. In sezonul 1 a jucat si o actrita romanca pe nume Ana Ularu, ea interpretand in 6 episoade rolul Evei Stellenbosch. Eva a fost ucisa in timpul atacului echipei SAS asupra internatului Point Blanc.

Alex Rider – sezonul 2 la AXN

In sezonul 2 ii vom revedea pe acorii: Otto Farrant (Alex Rider) care a mai jucat in The White Queen, Brennock O’Connor (Tom Harris) a mai jucat in serialul Game of Thrones, Vicky McClure (doamna Junes) a mai jucat in Line of Duty, Ronke Adekoluejo (Jack Starbright) a mai jucat in Doctor Who, Marli Siu (Kyra) a mai jucat in Dixi.

In sezonul 2 al serialului Alex Rider vor aparea si actori noi cum ar fi: Toby Stephens, Rakie Ayola si altii. Primul sezon a fost difuzat pe AXN spre sfarsitul anului 2020. Sezonul 2 are 8 episoade iar fiecare episod are durata de 45 de minute. Pe IMDb, serialul Alex Rider a obtinut nota 7,6.

Postul de televiziune AXN difuzeaza filme si seriale si apartine companiei Antena Grup Grecia. AXN se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor din tara noastra.

Update 10.03.2022: Sezonul 2 al serialului Alex Rider va incepe din 28 martie, pe AXN;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU