Ultima aventura a vikingilor pe Viasat History
Viasat History aduce luni, 5 octombrie 2020, de la ora 23:00, o noua serie documentata numita Ultima aventura a vikingilor (Vikingarnas sista resa – 2020).

Documentarul are patru parti, fiecare parte avand cate o ora, si este ultima productie a grupului NENT (Nordic Entertainment Group).

Ultima aventura a vikingilor prezinta o noua perspectiva a vikingilor si a rolului important avut in istoria europeana. Cu aproape 1000 de ani in urma, vikingii au parasit Scandinavia si s-au stabilit in Europa, dand numele lor Normandiei pe parcursul calatoriei, inainte ca descendentii lor normanzi sa captureze tronul englez in Batalia de la Hastings din 1066.

Dar ce stim cu adevar despre vikingi? Combinand analiza expertilor cu o drama convingatoare Ultima aventura a vikingilor prezinta o poveste noua si surprinzatoare despre acest popor complex.
Filmarile seriei au fost efectuate in Stockholm (Suedia) si Dublin (Irlanda). In aceasta serie vom putea vedea actori precum Clodagh Moriarty si Dmitry Vinokurov (Rig 45 – 2018, Herself – 2020). Seria are nota 8.2 din 26 de recenzii pe IMDB.

Ultima aventura a vikingilor pe Viasat History
Cele patru episoade ale seriei Ultima aventura a vikingilor se vor putea vedea pe Viasat History dupa cum urmeaza:

  • luni, 5 octombrie 23:00 – episodul 1
  • marti, 6 octombrie 23:00 – episodul 2
  • miercuri, 7 octombrie 23:00 – episodul 3
  • joi, 8 octombrie 23:00 – episodul 4

Mistere descifrate, de luni, 5 octombrie 2020 pe Viasat History

O alta serie pe care o vom putea viziona de luni de la ora 20:45 este Mistere descifrate (Mysteries decoded – 2019) cu Ryan Sprague (specialist in OZN) si Jennifer Marshall. Seria prezinta investigatia unui accident inexplicabil in Roswell, New Mexico din vara anului 1947. Ryan Sprague si specialistul in OZN Ryan Sprague vor incerca sa dezvaluie noi dovezi care ar putea arata una dintre cele mai mari conspiratii guvernamentale din secolul XX.

Mistere descifrate se poate vedea pe Viasat History de luni pana vineri de la ora 21:00, cu exceptia premierei din 5 octombrie care incepe cu 15 minute mai devreme, de la 20:45. Documentarul are 11 episoade filmate pana in prezent iar pe IMDB are 6.2 din 95 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.