Un nou serial Pro TV: Brigada nimic
Postul de televiziune Pro TV anunta ca au inceput filmarile pentru un nou serial romanesc de comedie. Noul serial se numeste Brigada Nimic si este realizat dupa o idee  romaneasca.

Brigada Nimic le promite telespectatorilor ca vor avea parte de mult umor si situatii memorabile. Serialul spune povestea unei brigazi de politie care are un singur scop, sa tina departe de ei orice caz si sa nu rezolve aceste cazuri insa cum fac, cum nu fac, aceasta brigada de politie reuseste mereu sa iasa in fata.

Brigada nimic este compusa din politisti care nu se pot adapta intr-o sectie normala. Personajele din serial sunt personaje autohtone. Telespectatorii vor descoperi ca unele intalniri hilare dintre mafioti, guru falsi, gospodine, pensionari, politiceni corupti, colectionari de arta si legi confuze care inca fac dreptate sunt situatii care fac parte din rutina cotidiana zilnica a romanilor.

Un nou serial Pro TV: Brigada nimic

Serialul Brigada Nimic va fi un serial de comedie plin de actiune, care va starni hohote de ras. In distributie, elespectatorii ii vor revedea cu placere pe actorii: Iulian Postelnicu (a mai jucat in filme si seriale ca: Las Fierbinti, Om sarac, om bogat, Vine politia, Oameni de treaba, Ramon sau Haita de actiune), Alexandru Papadopol (a jucat in filme si seriale ca: Marfa si Banii, Numai iubirea, Pacatele Evei, Lacrimi de iubire, Bani negri), Sorin Parcalab (este un cunoscut stand upper avand aparitii in emisiunile de stand up ale postului Antena 1: iUmor si Stand up Revolution), Lucian Iftime (a avut roluri in Vlad sau Bani negri).

Serialul Brigada nimic este al doilea proiect nou marca Pro TV care va incepe in aceasta toamna, dupa serialul Groapa. Se poate spune ca postul de televiziune este casa serialelor romanesti difuzand la ora actuala productii precum: Vlad sau Las Fierbinti.

Pro TV are licenta tematica – generalist si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de catv, iptv si dth, cum ar fi: Vodafone, Focus Sat, Orange, iNES sau Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Daca si asta va fi jucat si regizat/montat ca „Vlad, Clanul” e clar…sa nu mai spun de actorii principali, niste stafiditi vopsiti in „staruri” , si daca ma gandesc mai bine…cu sunetul ala prost,…atunci tacamul e acelasi, precum zicala ‘lupul schimba blana, dar naravulba’!