In slujba trecutului – sezonul 2 Netflix
In slujba trecutului (In from the cold – 2022) este unul dintre ultimele seriale adaugate de Netflix si totodata, printre cele mai vizionate din ultimele zile.

Seria de actiune si thriller prezinta o mama singura care trebuie sa jongleze cu viata de familie dar si cu fosta sa viata de spion rus. Primul sezon a prezentat-o pe Jenny, o mama singura si manierata, care calatoreste in Europa alaturi de fiica sa. Insa, dupa ce ies la iveala cateva cadavre, se pare ca Jenny este mai mult decat ar fi suspectat pana si fiica ei.

Rolul principal este interpretat de Margarita Levieva (The Lincoln Lawyer – 2011, Adventureland – 2009, The Invisible – 2007, Spread – 2009).

Primul sezon al serialului In slujba trecutului are 8 episoade si a fost adaugat pe Netflix pe 28 ianuarie. Pe IMDb a obtinut nota 6 din 1.600 de recenzii.

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 2 insa ar fi loc de acest lucru. Totusi, daca vom avea sezonul 2, probabil nu se va intampla mai devreme de finalul lui 2022 / inceputul lui 2023, avand in vedere situatia actuala.

In ceea ce priveste actorii, daca serialul va fi reinnoit, cu siguranta o vom vedea pe Margarita Levieva si in sezonul 2. Probabil nu o vom mai vedea pe Alyona Khmelnitskaya, al carei personaj Svetlana Petrova, a fost ucis de catre Jenny in finalul primului sezon. Bineinteles, doar daca nu vom vedea flashback-uri.

In ultimul sezon fanii sunt surprinsi atunci cand afla ca mama lui Jenny si fosta sefa a mafiei, Svetlana Petrova, era in spatele crimelor.

In slujba trecutului – sezonul 2 Netflix

In ultimele zile, serialul a pastrat prima pozitie in topul celor mai vizionate filme si seriale din Romania si a generat interes inclusiv in alte tari, de aceea sansele sa vedem sezonul 2 sunt destul de mari.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre reinnoirea serialului cu sezonul 2 sau despre anularea acestuia.
Voi ce parere aveti despre serialul In slujba trecutului?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.