Vodafone scumpeste abonamentele mobile din iulie 2023
Operatorul de telecomunicatii Vodafone Romania a trimis luna aceasta o instiintare catre toti abonatii de telefonie mobila in care sunt anuntati ca abonamentul se va majora cu 1,3 euro. Scumpirea va intra in vigoare din iulie 2023.

Pe langa aceasta majorare, Vodafone Romania vine si cu alte scumpiri pentru alte servicii mobile. In acest material vom detalia continutul instiintarii trimise de catre Vodafone abonatilor sai:

„Ca o consecinta a majorarii constante a costurilor legate de furnizarea serviciilor mobile, te informam asupra urmatarelor modificari pe care suntem nevoiti sa le aducem asupra contractului tau de servicii:

1. Incepand cu factura din luna iulie 2023, pretul lunar al abonamentului tau de servicii mobile va creste cu 1,3 euro fara modificarea perioadei contractuale.

2. Tarifele de roaming in tarile din afara Spatiului Economic European se modifica in conformitate cu informatiile de mai jos. Pentru traficul de internet pe mobil si apeluri de voce primite si efectuate, tarifarea se face pe baza de pachet. Tariful se aplica de la prima initiere a unei sesiuni de date, respectiv apel de voce pana la epuizarea pachetului. Dupa epuizarea unui pachet se activeaza automat unul nou.

 • Grupa 1 de tari roaming non-SEE sunt: Albania, Bosnia si Hertegovina, Canada, Egipt, Gibraltar, Guernsey, Insula Man, Israel, Jersey, Kosovo, Moldova, Monaco, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Elvetia, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit al Marii Britanii, Irlanda de Nord si Statele Unite ale Americii
  • Trafic internet pachet: 4000 MB / 18 Euro TVA inclus
  • Tarif voce pachet (minute efectuate / primite local si din Romania) 30 minute / 7 Euro
  • Tarif apel efectuat alte destinatii 1 euro / minut
  • Tarif SMS trimis 0,25 Euro / SMS
 •  Grupa 2 – restul lumii
  • Trafic internet 300 MB / 30 Euro
  • Tarif voce pachet (minute efectuate / primite local si din Romania) 30 minute / 15 euro
  • Tarif apel alte destinatii (2 Euro / minut)
  • Tarif SMS trimis 0,50 euro / SMS

3. Pretul lunar al serviciului Secure Net se modifica urmand a fi facturat la pretul de 0,5 euro / luna, pret aplicabil pentru clientii care au acest serviciu activ. Daca ai acest serviciu activ si nu esti de acord cu modificarea, poti dezactiva acest serviciu din contul tau MyVodafone.

Vodafone scumpeste abonamentele mobile din iulie 2023

4. Articolul 6.1 din contractul tau (Clauze Contractuale partea a II-a) se completeaza dupa cum urmeaza: clientul poate solicita sa achite in continuare lunar ratele ramase cu exceptia cazului in care utilizeaza numarul de telefon pe cartela reincarcabila sau porteaza in alta retea.

Daca nu esti de acord cu modificarile de mai sus poti denunta unilateral contractul prin intermediul unei solicitari in acest sens depusa in oricare dintre magazinele Vodafone, prin scrisoare trimisa la adresa Departamentul de Relatii cu Clientii al Vodafone Romania, Strada Barbu Vacarescu, nr. 201, etaj 4, sector 2, Bucuresti, Romania, cod postal 020276, electronic prin solicitare trimisa prin email la adresa persoane_fizice_rop[at]vodafone[punct]com sau telefonic la *222.

Cererea trebuie depusa in termen de 30 de zile de la primiri acestei instiintari fara plata vreunei penalitati sau despagubiri.”

Luna trecuta, Vodafone Romania si-a instiintat abonatii serviciilor fixe ca incepand cu luna iunie pretul abonamentului fiecarui serviciu TV / internet va creste cu 3% fara tva.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

24 COMENTARII

 1. tot ce am primit in 19 mai este ceva de genul te informam ca incepand cu urmatoarele facturi vor fi idexate conform articocolului 3.1 did contract si zicea ceva de genul de servicii mobile

 2. am o intrebare la maicamea i-a venit ca scumpeste abonamentul din luna iulie cu 1,3 euro la telefonie intrebarea este se poate renunta si la celelalte servicii adica net tv etc sau doar la telefonie intreb pentru ca netul si tv -ul mai am pana in august 2024 cu ei

  • Puteti renunta doar la telefonia mobila. Pentru tv au trimis instintare de scumpire in luna mai. Daca nu a-ti facut atunci cerere de reziliere acum nu mai puteti renunta.

     • nu a fost nimica scris nici pe cea din mai cu scadenta in iunie nici pe cea din aprilie cu scadenta in mai

     • Eu am prieteni /vecini care au primit instintare de marire de pret de la Vodafone in mai pentru tv care sa aplicat in iunie. Iar pentru mobil au primit luna aceasta instintarea de marire de pret care se aplica in luna iulie. Poate tu esti mai norocos.

   • Cererea de reziliere se face ia OPC in cazul UPC. Clauza aia din conteact este abuzivă si se lasă cu amenda. ORICE contract, daca nu are perioada contractuala, se poate denunța unilateral la orice iea din zi si noapte. Ei încearcă niște tertipuri la limita legii ca să-și mai țină si ultimii abonați ramasi3la serviciile fixe… eventuual mobile.

    Ps … daca o tin asa cu maririle cand nici o utilitate s-a scumpit au toate șansele ca la anul, cel putin pe partea de servicii fixe sa fie istorie.. ca Telekom

  • DACĂ nu ai perioada contractuala, poți ORICÂND să renunti la serviciile lor. Nu trebuie sa-i anunți… simplu… iti alegi alt operator…. te muți la el si eventual… daca este… ai sa le mai dai ceva cota din abonament pe numarul de zile ramase pana la sfarsitul lunii (de regulă nimic, taxează in avans, ei ar trebui să-ți dea bani)

 3. Ce draci s-a mai scumpit in tara asta de peste un an de zile de majoreaza toti tarifele? Benzina si motorina s-au ieftinit, curentul electric este subventionat si stabilizat de statul român. Majorează tarifele ca să-și astupe sub preș slaba calitate manageriala si de marketing ca au pierderi de deștepți ce sunt.

   • Cand energia sub toate formele (benzina, motorina, energie) sunt fixe/scad…. salariiile nu se măresc …. ai de a face cu „specula”… asta asa dpdv economic 🤭🤭🤭.

   • Cand cineva iti mareste „un serviciu” cand „materia prima care-i piermit sa distribuie acel serviciu” s-a ieftinit si forta de munca nu s-a scumpit…. sa fii sigur ca este „deșteptul” perfect pentru ei sa le platesti acele …. servicii, produse 👍🏻… eventual cu majorări 🥺🥺🥺

  • Bun venit in reteaua DigiMobil! Cum draci sa scrii citez Ca o consecinta a majorarii constante a costurilor legate de furnizarea serviciilor mobile, te informam asupra urmatarelor modificari pe care suntem nevoiti sa le aducem asupra contractului tau de servicii:” 🤣🤣🤣…. combustibilul s-a ieftinit, curentul este stabilizat…. pana si alimentele s-au ieftinit iar ei ce fac?…. maresc tarifele💩💩💩

   • Mai lăsați vrăjeala cu Digi ăstia. Nu înțelegeți că vor strânge de la toți și apoi vor mări și ei? Nu e nimeni mânăstire de maici! Și oricum ei au servicii de internet mobil nelimitat doar pentru cei care nu înțeleg nimic. Iar ăia sunt mulți!

    • Nu au ce să majoreze… benzina motorina s-au ieftinit ca sa asigure transportul la tehnic, energia este stabilizata la stat sa asigure functionarea echipamentelor de peste 1 AN de zile.. iar salariile nu au fost obligati de stat sa le majoreze. ca nu sunt bugetari

     Ps…. Daca stii minim de economie, ai sa intelegi ce am scris. Daca NU comenteaza in continuare 🥱🥱🥱

     • Ce să înțeleg, că e nelimitat, cu viteză de 256 kbps, după terminarea celor 80 GB? Eu înțeleg foarte bine ce înseamnă nelimitat! Duceți-vă toți la ei, că e bine, e ieftin!