Hamster si Gretel / Taffy – premiere Disney Channel
In acest material vom detalia premierele lunii iunie ce vor fi difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Jr. Aceste doua posturi TV au pregatit pentru telespectatori seriale de desene animate noi si in premiera in Romania.

Disney Channel

Hamster si Gretel – din 5 iunie, de luni pana vineri, de la ora 15:50. Hamster si Gretel spune povestea plina de aventuri a unor copii, Kevin si Gretel, carora li se va schimba radical viata intr-o zi. La implinirea varstei de 9 ani, Gretel si fratele sau Kevin primesc o vizita neasteptata din partea unor extraterestri prietenosi.

Drept cadou aniversar, extraterestri le ofera celor doi copii super puteri numai ca atunci cand super-puterile ii sunt transferate lui Gretel, animalul ei de companie trece prin raza de transfer de putere si din intamplare primeste si acest animalut super-puteri. Animalutul de companie a lui Gretel este un hamster.

De la primirea super-puterilor, cei doi frati vor pazi orasul de rau-voitori. Toate bune si frumoase insa Gretel nu poate sa se transforme in super-erou atunci cand trebuie sa salveze orasul daca nu este insotita si de hamsterul ei.

Seria animata Hamster si Gretel are un sezon format din 31 de episoade, durata medie a unui episod este de 11 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Hamster si Gretel / Taffy – premiere Disney Channel

Al doilea serial animat pe care Disney Channel il va difuza in luna iunie in premiera este Taffy. Seria va fi difuzata din 5 iunie, de luni pana vineri, de la ora 14:50. Taffy spune povestea unui raton gri care isi face veacul pe langa conacul doamnei Muchmore. Intr-o zi doamna Muchmore il vede pe Taffy, pe care il confunda cu o pisica si decide sa il ia la ea acasa cu toate ca doamna mai avea un animal de companie, un caine pe nume Scraggs.

Din ziua in care doamna Muchmore il pofteste in casa pe Taffy pe post de pisica, Scraggs va duce o lupta pentru a-i dovedi doamnei Muchmore ca de fapt Taffy nu este pisica ci raton. Seria animata are 3 sezoane cu un total de 116 episoade, pe IMDb a obtinut nota 7,6.

In perioada 1-4 iunie, Disney Channel va difuza un program special de la ora 20:20 in care vor fi difuzate episoade cu doua dintre cele mai indragite personaje, Buburuza si Motan Noir.

Disney Junior

Din 1 iunie, postul de televiziune va difuza in premiera in Romania serialul Super pisicute. Cei mici vor putea urmari noul serial din 1 iunie, de la ora 16:30. Seria animata spune povestea a patru pisicute: Bitsy, Ginny, Sparks si Buddy care locuiesc in orasul Kittydale. Cele patru feline au super puteri. Misiunea lor este de a proteja oamenii si animalele de companie din oras de orice raufacatori.
Super Pisici are un sezon format din 15 episoade, pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Pe data de 9 iunie, postul de televiziune ii va dedica lui Donald Duck un program special cu ocazia aniversarii sale. De la ora 18:30, cei mici vor putea urmari episoade speciale ale serialelor Mickey Mouse – Casa distractiei si Mickey Mouse – Clubhouse. Pe 12 si 19 iunie vor incepe sezoane noi ale serialelor Aventurile Tinerilor Jedi (sezon nou din 12 iunie, de la ora 19:30, de luni pana vineri) si Micii Pompierii (sezon nou din 19 iunie, de la ora 14:30, de luni pana vineri).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII