Yahoo Messenger se îndreaptă cu pași grăbiți către sfârșit. Un sfârșit inevitabil ce nu-i va prinde pe cei de la Yahoo tocmai cu fruntea sus. De ce spun acest lucru? Păi se pare ca serviciul de socializare de la Yahoo a fost detronat de alte servicii precum Facebook Messenger.

Chiar dacă s-a întâmplat acest lucru cei de la Yahoo nici măcar nu au încercat să lupte și s-au resemnat eroare yahoo messenger pe windows 8.1repede cu gândul sfârșitului. Spun acest lucru fiindcă softulețul numit Yahoo Messenger nu a primit un update de ani buni iar ăsta este un motiv (nu cel principal, într-adevăr) pentru care utilizatorii au migrat către alte servicii.

Deci, în concluzie, Yahoo nu-și mai arată interesul față de acest serviciu chiar dacă cu puțin timp se anunțase un nou update de care am scris aici se pare că a fost fals.
Cea mai mare problemă nu e faptul că Yahoo nu face update-uri ci faptul că apar sisteme noi de operare care sunt incompatibile cu aplicația. De exemplu, Yahoo Messenger funcționează foarte greu pe Windows 8.1.

Nici aplicația pentru telefon nu stă mai bine la capitolul update-uri însă, față de softul pentru Windows aceasta a primit câteva udate-uri în plus. Cel mai probabil majoritatea utilizatorilor folosesc serviciul de messenger doar pe dispozitivele mobile.

Chiar dacă a primit aceste update-uri aplicația (ce e disponibilă pentru Android și iOS) prezintă foarte multe bug-uri. De exemplu, se întâmpla ca la minimizare aplicația să se deconecteze de la rețea. Practic, ai impresia că on însa nu-ți dai seama că aplicația nu mai funcționează normal. Un al bug este atunci când ești conectat și pe aplicație și pe softul pentru Windows. Practic, dacă primești un mesaj în chat îl primești doar pe unul dintre dispozitive.

problema yahoo mail incarcare mailuri in browser

Nici serviciul de mail nu e la un nivel foarte înalt. Personal, încerc de zile bune să ma dezabonez de la Yahoo Daily și nu reușesc. Deși solicit acțiunea de dezabonare și primesc un mesaj de confirmare mailul nu întârzie să apară a doua zi. Încă o problemă este cu primirea mail-urilor de la alte servicii decât cele mai importante. De exemplu, mail-urile primite de la site-urile mici care nu prezintă interes pentru Yahoo nici măcar nu ajung în căsuța de spam, ca să nu mai vorbim de inbox.

Yahoo Messenger se îndreaptă cu pași grăbiți către sfârșit

Păcat este ca această aplicație ajunsese la un moment dat să fie cea mai utilizată metodă de socializare. Iar acum…

Update: Asa cum am anticipat, Yahoo Messenger s-a inchis.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.