Camera de garda: sezonul 8 va fi ultimul
Postul de televiziune Diva anunta printr-un comunicat remis catre media-max.ro ca incepand cu 14 februarie va difuza sezonul cu numarul 8 al celui mai captivant serial cu si despre munca medicilor, Camera de garda / Chicago Med (2015).

Serialul Camera de garda va fi difuzat in fiecare marti, de la ora 21, cate doua episoade. Asa cum se stie deja, serialul urmareste munca medicilor din cel mai aglomerat spital din Chicago, este vorba de Centrul Medical Gaffney, acolo unde medicii si asistentele vor avea parte de cazuri dificile de tratat, cazuri care le vor marca viata de zi cu zi.

Fanii serialului se vor revedea cu eroii lor consacrati, cum ar fi: doctorul William (Nick Gehlfuss), cel care are mereu grija de pacientii adusi la camera de garda, doctorul Daniel (Oliver Platt), cel care ocupa functia de psihiatru al spitalului, doctorul Ethan Choi (Brian Tee), care doreste sa se redescopere, asistenta sefa Maggie Lockwood (Marlyne Barrett), care are mari probleme familiare si cu Sharon Goodwin (S Epatha Merkerson), directorul executiv al spitalului care se asigura ca toti pacientii primesc ingrijiri de calitate si au parte de compasiune din partea colectivului medical.

Camera de garda: sezonul 8 va fi ultimul
Iata cateva lucruri interesante despre serialul Camera de garda:

  • Toate episoadele din primul sezon au avut cate un cuvant in titlu, numele episoadelor sezonului doi au cate doua cuvinte si tot asa pana la sezonul 8, cand fiecare episod are 8 cuvinte in titlu
  • Actorii Patti Murin (doctorul Nina) si Colin Donnell (doctorul Conner) sunt casatoriti din 2015 si au o fetita in varsta de 2 ani, anul acesta cei doi mai asteapta un copil
  • Camera de garda este al treilea serial din franciza centrata pe diferite servicii publice din Chicago; aceste seriale sunt realizate de Dick Wolf (creatorul serialului Lege si Ordine), dupa Pompierii din Chicago (care revine cu sezonul 4 din 20 februarie la Diva, de la ora 15:50, de luni pana vineri)

Sezonul 8 este ultimul sezon al serialului Camera de garda, fiind compus din 14 episoade. Durata medie a fiecarui episod este de 43 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,6.

Diva are licenta tematica de filme si seriale si se afla in pachetele de baza ale celor mai importanti operatori de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.