Yu Yu Hakusho – reinnoit cu sezonul 2?
Yu Yu Hakusho este o adaptare Netflix a operelor manga create de Yoshihiro Togashi si avand un debut demn de Top 10 seriale pe Netflix, multi abonati se intreaba daca va avea sezonul 2.

Primele 5 episoade ale seriei live action descriu o poveste captivanta construita in jurul lui Yusuke Urameshi, care isi petrece zilele implicandu-se in lupte, acesta moare incercand sa protejeze un copil. Pe masura ce priveste in jos spre corpul sau, o femeie pe nume Botan se descrie ca fiind ghidul lui Yusuke spre lumea spiritelor si ii prezinta un adevar surprinzator, acela ca Yusuke nu are un loc stabilit in rai sau iad, avand in vedere ca este un delicvent care a murit in timp ce facea o fapta buna.

Astfel, Yusuke primeste o noua sansa si devine un detectiv in lumea de dincolo, fiind prins intr-un mister ce implica lumile oamenilor, demonilor si spiritelor.
Desi finalul primului sezon clarifica anumite aspecte si nu lasa fanii pe muchie de cutit, multi inca anticipeaza potentialul unui sequel.

In serial putem vedea actorii Takumi Kitamura (Let Me Eat Your Pancreas – 2017), Jun Shison, Kanata Hongô, Shûhei Uesugi, Sei Shiraishi, Kotone Furukawa (12 Suicidal Teens – 2019), Keita Machida (a avut un rol si intr-un alt serial de fantezie Netflix, Alice in Borderland), Meiko Kaji (Lady Snowblood – 1973), Gô Ayano (Rurouni Kenshin Part I: Origins – 2012) sau Ken Aoki (a avut si el un rol in Alice in Borderland).

Yu Yu Hakusho – reinnoit cu sezonul 2?

Pe IMDb a obtinut o nota buna, 7.4 din aproape 3.500 de recenzii si are indicele de popularitate IMDb 20, demonstrand astfel cat de repede a crescut in topurile internationale. In Romania ocupa locul 4 in topul celor mai vizionate seriale pe Netflix, pozitionandu-se dupa serialul psihologic Viespile (surprinzator, avand in vedere ca nu au fost adaugate episoade noi recent) si inainte de miniseria documentara Al Doilea Razboi Mondial: Din prima linie (adaugat pe 7 decembrie).

Netflix nu a confirmat inca daca serialul Yu Yu Hakusho va avea si sezonul 2 insa, avand in vedere ca primul sezon are succes iar seria manga are 19 volume, exista suficient material pentru a explora mai mult acest univers.

Vom anunta atunci cand vom avea informatii despre episoade noi sau despre anularea serialului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.