Warner TV difuzeaza filme cu Superman

In luna decembrie, postul de televiziune Warner TV va difuza in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 20:30, cate un film din franciza Superman. Iata programul detaliat:

Superman (1978) – 6 decembrie, ora 20:30: Filmul Superman incepe cand conducatorul Planetei Krypton isi imbarca fiul pe o nava spatiala. Aceasta aterizeaza pe Planeta Pamant la Polul Nord. Copilul este gasit de un cuplu iubitor si botezat Clark Kent (Christopher Reeve). Clark creste si duce o dubla identitate, aceea de ziarist si Superman. Clark se indragosteste de colega sa ziarista Lois Lane (Margo Kidder).

Dusmanul lui Superman este Lex Luthor (Gene Hackman), cel care planuieste un plan diabolic pentru umanitate. Filmul Superman a castigat un premiu Oscar la categoria Efecte Vizuale. Are o durata de 2 ore si 23 de minute, iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Superman II (1980) – 13 decembrie, ora 20:30: In al doilea film Superman, Clark Kent (Christopher Reeve) se va lupta cu trei criminali aterizati pe Pamant de pe planeta sa natala si va trebui sa-l recaptureze pe Lex Luthor (Gene Hackman), care a evadat din inchisoare. In acest film, Clark ii spune iubitei sale ca el este Superman. Superman II are o durata de 2 ore si 7 minute, iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Warner TV difuzeaza filme cu Superman

Superman III (1983) – 20 decembrie, ora 20:30: Dupa ce i-a alungat pe cei trei criminali, in acest film Superman (Christopher Reeve) se va confrunta cu Gus Gorman (Richard Pryor), care este un as in programarea computerelor. Gus creeaza un computer criminal. Superman III are o durata de 2 ore si 5 minute, iar pe IMDb a obtinut nota 5.

Superman IV: Lupta pentru pace (1987) – 27 decembrie, ora 20:30: Superman se implica intr-o lupta dintre cei mai periculosi dusmani ai sai, Lex Luthor (Gene Hackman) si Omul Nuclear (Mark Pillow), si Omul de Otel. Superman IV: Lupta pentru pace are o durata de o ora si 30 de minute, iar pe IMDb are nota 3,7.

Warner TV apartine companiei Warner Bros. Discovery si detine licenta tematica pentru filme si seriale. Este inclus in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu IPTV si DTH.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.