Ziua in care mi s-a scris destinul – Happy Channel

Postul de televiziune Happy Channel va difuza din 7 septembrie un nou serial turcesc. Serialul se numeste Kaderimin Yazildigi Gun / Ziua in care mi s-a scris destinul. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 22.

Serialul Ziua in care mi s-a scris destinul va fi difuzat in locul unui alt serial turcesc, Furtuna pe Bosfor, care se va termina pe 6 septembrie. Ziua in care mi s-a scris destinul a fost difuzat in trecut si pe Kanal D.

Serialul prezinta o poveste de dragoste dintre doua persoane care provin din lumi diferite, o lume bogata si una saraca. Familia Yorukhan este o familie bogata din Ankara avand o plantatie de smochine. Capul familiei Yorukhan este casatorit si are doi fii: baiatul cel mare, cu care batranul lucreaza pe camp si baiatul cel mic, Kahraman (Ozcan Deniz) care a studiat si se ocupa de partea administrativa a afacerii.

Kahraman este casatorit cu Defne (Begum Kutuk), care din cauza unui accident de masina nu poate avea copii iar acest lucru o supara foarte tare pe Kiymet (Gul Onat), mama lui Kahraman, care isi doreste foarte mult un mostenitor din partea acestora. Kiymet si Defne stau de vorba si decid ca pentru a avea un mostenitor vor trebui sa gaseasca o mama surogat.

Ziua in care mi s-a scris destinul – Happy Channel

De partea cealalta a povestii este Elif (Hatice Sedil), care provine dintr-o familie saraca cu un tata abuziv care ar face orice pentru bani, inclusiv sa obtina bani prin casatoria lui Elif cu un om bogat. Intr-o zi, nemaisuportand abuzurile, mama lui Elif il omoara pe barbatul sau si pentru a nu fi prinsa de politie, fuge cu Elif si sora sa mai mica din orasul natal in Istanbul. Acolo, politia o prinde si o aresteaza pe mama lui Elif.

Ramasa singura cu sora sa si fara bani, Elif este nevoita sa accepte oferta celor doua doamne Yorukhan, aceea de a fi mama surogat. Insa, cele doua o mint pe Elif atunci cand ii spun ca ea doar va purta copilul lui Defne si al lui Kahraman, pentru ca doctorul ginecolog  ii spune doamnei Kiymet ca ovulul lui Defne nu este bun iar doamna Kiymet decide sa foloseasca un ovul de la Elif (fara ca Elif si Defne sa isi dea acordul sau ca cele doua sa stie). In disperarea ei de a avea un nepot, aceasta decizie va schimba complet destinul intregii familii si a lui Elif.

Serialul Ziua in care mi s-a scris destinul ii are in distributie pe Ozcan Deniz (care a jucat in seriale ca Mireasa din Istanbul sauTrandafirul Negru), Hatice Sendil (a jucat in serialul Dila). Ziua in care mi s-a scris destinul are 2 sezoane cu un total de 50 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora si 50 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.