10 milioane de cadouri disponibile prin jocul Orange
La Orange Romania Mos Craciun vine cu sacul plin de cadouri pentru clientii prepay. Utilizatorii care activeaza o optiune pot castiga bonusuri de internet dar si multe alte premii, participand la concurs.

Utilizatorii Orange care activeaza o optiune de minim 5 Euro, vor avea 50 GB bonus de internet, iar daca vom activa optiunea din contul MyOrange bonusul va fi dublu, 100 GB, valabil 30 de zile. Oferta este valabila in perioada 25 noiembrie 2020 – 31 ianuarie 2021.

Cele 2 personaje Millidge si Doig invita clientii prepay la un concurs distractiv cu 10 milioane de premii. Jocul se desfasoara pe pagina acestui concurs orange.ro/10m/joc/. Jocul este distractiv, trebuie sa lovim cu bulgari de zapada un cadou si astfel vom descoperi ce contine acea cutie pe care am nimerit-o. Sfat: nu trageti de bulgarele de zapada foarte mult, altfel vom arunca prea departe.

Putem castiga premii, cateva dintre acestea fiind:
-Internet nelimitat valabil 30 de zile
-100 de minute nationale si internationale
-50 de SMS-uri internationale
-Optiuni Orange TV GO (optiunea World HD GO cu 71 de posturi TV)

La concurs pot participa si clienti din alte retele si pot castiga cartele prepay Orange. Castigatori concursului pot intra in posesia premilor castigate doar daca vor trece numarul lor Orange in spatiul dedicat, pe pagina concursului.
Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii din alte retele trebuie sa isi introduca adresa e-mail in spatiul dedicat pe pagina dedicata concursului.

10 milioane de cadouri disponibile prin jocul Orange

Campania se desfasoara in 3 perioade dupa cum urmeaza: 25 noiembrie – 14 decembrie 2020, 15 decembrie 2020 – 5 ianuarie 2021 si 6 ianuarie – 31 ianuarie 2021. Ne putem juca de cate ori dorim insa putem activa premiul o singura data in fiecare dintre cele 3 perioade de mai sus.

Pentru a participa la acest concurs, in joc aruncam cu bulgari catre cutiile cadou. Daca in cutie este cadoul dorit de noi atunci completam datele noastre in pagina urmatoare (numarul Orange, daca suntem client Orange sau adresa de e-mail daca nu suntem client Orange).

Daca nu suntem multumiti de cadoul castigat putem renunta la el apasand butonul Joaca din nou. Cadourile castigate se vor primi in maxim 48 de ore. Daca am castigat o cartela prepay vom primi pe adresa e-mail introdusa un voucher cu care vom ridica SIM-ul dintr-un magazin Orange (poti castiga doar o singura cartela SIM, indiferent daca participi la joc in cele 3 perioade ale campaniei).

Orange Romania ofera servicii mobile (telefonie si internet mobil), DTH si servicii fixe (cablu TV, internet fix, telefonie fixa). Reamintim ca Orange Romania a anuntat acordul pentru achizitia a 54% din actiunile Telekom Romania Communications (TKR).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.