Is geana pi tini – prima emisiune exclusiv online Antena 1
Antena 1 pregateste lansarea unei emisiuni exclusiv online numita Is geana pi tini avand realizatorii si prezentatorii Speak si Vlad Dragulin.

Emisiunea prezentata de Speak (fost concurent al emisiunii Asia Express) si Vlad Dragulin (cunoscut publicului drept Malone din seria Baieti de oras – 2016) a lansat prima editie ieri, 9 noiembrie, emisiunea fiind saptamanala, in fiecare luni, exclusiv online pe site-ul a1.ro (prima emisiune exclusiv online difuzata de Antena 1).

In aceasta emisiune, Speak si Vlad Dragulin vor analiza cele mai interesante postari si instastory-uri ale vedetelor din Romania dar si din afara tarii, in emisiune participand si personaje create de Vlad Dragulin cu ajutorul filtrelor de pe Instagram.

Speak (Stefan Sprianu) este un cantaret de muzica pop, fost concurent al emisiunii Asia Express si vlogger. In ceea ce priveste activitatea muzicala, a avut colaborari cu Delia, DOC, Raluka, Alex Velea sau Felicia Donose.

Vlad Dragulin a participat si in emisiunea In puii mei! (2010) avand rolul lui Nicusor de la Braila.
Vlad Dragulin si Speak realizeaza in mediul online si emisiunea DeSpeak firu’n patru, o emisiune despre Asia Express disponibila pe Antena Play.

Is geana pi tini – prima emisiune exclusiv online Antena 1
Speak este foarte activ pe conturile sale de socializare si implicat in diverse proiecte digitale, astfel incat o emisiune exclusiv online pare urmatorul pas firesc.

Grupul Antena detine si platforma online Antena Play unde putem urmari posturile Antena dar si emisiuni consacrate ale acestor posturi, printre aceste emisiuni enumeram Asia Express, Chefi la Cutite si multe altele.

Reamintim ca Antena 1 a lansat la mijlocul lunii septembrie o noua productie proprie, Casa Zurli. Pentru cine nu este familiarizat cu cantecele produse de Gasca Zurli, emisiunea este pentru copii.

Daca ati urmarit deja primul episod al emisiunii Is geana pi tini, ce parere aveti? Considerati ca astfel de emisiuni exclusiv online vor avea succes?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.