Campionatul European de fotbal de tineret U21 se vede la TVR
Campionatul European de fotbal de tineret U21 va avea loc in Romania si Georgia in perioada 21 iunie – 8 iulie. In Romania vor avea loc meciurile echipelor din grupele B si D. In Georgia vor avea loc meciurile echipelor din grupele A si C. Meciurile echipei Nationale de tineret U21 vor avea loc pe stadionul Steaua din Ghencea. Meciurile din grupa D vor avea loc in Cluj.

Iata componenta grupelor:

Grupa A: Georgia, Portugalia, Belgia, Tarile de Jos
Grupa B: Romania, Spania, Ucraina, Croatia
Grupa C: Cehia, Anglia, Germania, Israel
Grupa D: Norvegia, Franta, Elvetia, Italia

Faza grupelor se va desfasura in perioada 21 – 28 iunie. Romania va juca primul meci cu Spania pe 21 iunie, de la ora 21:45. Romania – Ucraina se va desfasura pe 24 iunie, ora 19 iar Croatia – Romania pe 27 iunie, ora 21:45.

In faza urmatoare se vor califica primele doua echipe din fiecare grupa. Faza sferturilor se va desfasura in perioada 1-2 iulie. Semifinalele se vor desfasura pe 5 iulie iar finala se va desfasura pe 8 iulie in Georgia.

Campionatul European de fotbal de tineret U21 se vede la TVR

Echipa nationala de tineret U21 participa in perioada 5-12 iunie intr-un stagiu de pregatire in Italia. Iata care este componenta echipei nationale de tineret U21 pentru Campionatul European de tineret CE 2023:

Portari: Mihai Popa, Otto Hindrich, Andrei Gorcea
Fundasi: Bogdan Racovitan, Victor Dican , Mihai Lixandru, Alexandru Pantea, Marco Ehmann, Andres Dumitrescu, Valentin Ticu, Andrei Borza
Mijlocasi: Octavian Popescu, David Miculescu, Claudiu Petrila, Vlad Pop, Adrian Mazilu, Alexandru Isvan, Constantin Grameni, Alexandru Campanu, Alexi Pitu, Dragos Albu. Atacanti: Jovan Markovic, Daniel Barligea.

Antrenorul echipei nationale de tineret U21 este Emil Sandoi. Cea mai buna clasare a echipei nationale de tineret U21 a fost in 2019 cand Romania a ajuns in semifinale, unde a fost invinsa de Germania. In 2019, selectionerul echipei de tineret a Romaniei U21 a fost Mirel Radoi.

Campionatul European de Fotbal de Tineret U21 se va vedea pe posturile TVR 1 TVR 2, posibil si pe TVR Sport, canal ce a primit licenta audiovizuala pe 20.04 2023. Posturile de televiziune ale Societatii Romane de Televiziune, TVR 1 si TVR 2, au licenta generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv din tara, cum ar fi: Digi, Orange, Vodafone, INES sau Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.