Nume de cod S-245 – sezonul 2 Netflix
Nume de cod S-245 (Yakamoz S-245 – 2022) este unul dintre ultimele seriale turcesti adaugate pe Netflix. Seria de actiune, aventura si drama a generat destul de mult interes, pe IMDb a obtinut nota 6.1 din aproximativ 4.500 de recenzii iar in prezent se afla pe locul 268 in topul IMDb al celor mai populare seriale.

Serialul Nume de cod S-245 are un singur sezon alcatuit din 7 episoade iar pana la data publicarii acestui articol, reprezentantii serialului nu au confirmat reinnoirea cu sezonul 2 sau anularea acestuia.

Nume de cod S-245 este un spin-off al seriei apocaliptice belgiene In negura noptii (Into the night – 2020), disponibila de asemenea pe Netflix, care a ajuns la doua sezoane si 12 episoade.

Finalul primului sezon a fost combinat cu finalul seriei In negura noptii, lasand multe lucruri nefinalizate, care ar putea fi abordate in sezonul 2. Il vedem pe Arman fiind impuscat atunci cand ajunge in seiful din Norvegia.

Astfel, daca va fi lansat sezonul 2, cel mai probabil vom vedea evenimentele care duc la faptul ca Arman este impuscat. De asemenea, am putea vedea si eliberarea lui Umut de catre Celiz.

Nume de cod S-245 – sezonul 2 Netflix

In situatia in care Nume de cod S-245 nu va avea sezonul 2, exista posibilitatea sa vedem personajele in sezonul 3 al seriei In negura noptii. Daca va fi lansat sezonul 2, probabil nu vom vedea episoade noi mai devreme de finalul lui 2022 sau inceputul lui 2023.
Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii despre situatia seriei turcesti Nume de cod S-245.

Numele submarinului si al serialului, Yakamoz, reprezinta reflexia luminii lunii pe valuri atunci cand valurile delicate ale marii reflecta lumina intr-un unghi potrivit, creand un efect de oglinda. Yakamoz nu are o traducere directa in limba romana sau limba engleza.

Daca ati urmarit acest serial, ce parere v-a lasat? Doriti sa vedeti si sezonul 2?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII