24 Mix Teleshop HD – un nou canal Teleshopping

24 Mix Teleshop HD – un nou canal Teleshopping – Best MixMedia a primit astazi aprobarea CNA pentru o noua licenta audiovizuala pentru serviciul de programe 24 Mix Teleshop SD/HD.

Alaturi de Top Shop TV, 24 Mix Teleshop va fi al doilea canal cu program teleshopping. 24 Mix Teleshop va avea programe de teleshopping de dimineata pana seara, atat in format SD cat si in format HD.

Pe noul canal TV vom vedea emisiuni de 25 de minute precum Travel Teleshopping (oferte turism), Piata Imobiliara, Anticariat Teleshop, Autoturismul de la A la Z, IT Teleshop, Casa si gradina, Zoo Shop, anunta paginademedia.ro.

Laurentiu Megelea, CEO Best MixMedia a declarat urmatoarele: „Vrem să lansăm o televiziune de teleshopping, care să aducă în audiovizual prezentarea unor produse și servicii din diferite domenii, cum ar fi auto, travel, antichități și așa mai departe.

Investitia pentru 24 Mix Teleshop HD va fi de 87.400 de euro din resurse proprii. Conform informatiilor detinute pana in prezent, 24 Mix Teleshop pare sa fie un canal de teleshopping care nu va difuza doar reclame privind diferite produse ci va avea inclusiv emisiuni in care vor fi discutate diferite teme din domeniile auto, imobiliare, turism, casa si gradina, etc.

Best MixMedia detine posturile Party Mix 4k, Bucuresti TV, Valea Prahovei TV, Travel Mix si Best FM. In cadrul sedintei de azi CNA a aprobat si solicitarea Best MixMedia SRL de a prelungi licenta postului Travel Mix SD/HD, aceasta licenta urmand sa expire in martie 2019.

Top Shop TV, un alt program de teleshopping disponibil in Romania este detinut de grupul Studio Moderna, grup care opereaza in peste 21 de tari din Europa Centrala si Europa de Est. In general, canalul TV este utilizat pentru promovarea produselor proprii, Dormeo, Delimano si Wellneo.

Vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare despre data lansarii si operatorii la care se va putea vedea 24 Mix Teleshop SD/HD. Voi ce parere aveti despre acest program? Lasati un comentariu mai jos.

Update 24.02.2020: 24 Mix Teleshop va emite in urmatoarele 2 luni, conform informatiilor publicate pe BucurestiTV.net, post detinut tot de BestMix Media;

Update 17.11.2020: 24 Mix Teleshop este disponibil in teste la NextGen pe pozitia 168;

Update 22.02.2021: Telekom a introdus astazi in grila de programe (CATV digital si IPTV) programul 24 Mix Teleshop;
Acest post a fost introdus si in grila Orange, in zonele cu infr. Telekom;
24 Mix Teleshop este acum disponibil la Orange si in zonele cu retea proprie;

Update 24.02.2021: 24 Mix Teleshop a fost introdus de astazi in grila Vodafone;

Update 15.03.2021: 24 Mix Teleshop intra si in grila RCS – RDS / Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

21 COMENTARII

    • S-au cam amanat multe lansari in perioada asta. Singurul post tv care a avut curaj sa se lanseze pe vremea asta a fost Maria TV in rest s-au amanat toate.