Office 2021 și Windows 10 Pro pe viață și autentice, începând de la doar 7,20 USD cu Ofertele de Crăciun timpurii de la Mykeysshop.

Office 2021 și Windows 10 Pro pe viață și autentice, începând de la doar 7,20 USD cu Ofertele de Crăciun timpurii de la Mykeysshop.

Datorită creșterii semnificative a prețului pachetului Office 2021 Professional, mulți indivizi optează pentru alternative gratuite. Cu toate acestea, recunoaștem cu toții că nimic nu poate înlocui cu adevărat prezența unei suite Office. Optarea pentru o altă alternativă poate complica lucrurile și crește dificultățile. Dar nu vă faceți griji, pentru că Mykeysshop este aici pentru a rezolva această problemă. La Mykeysshop, oferim software autentic la prețuri accesibile. Oferte uimitoare vă așteaptă.

Prețul pachetului Office 2021 Professional începe de la doar 28,35 de dolari, iar acesta este cel mai mic preț posibil, care include cele mai recente versiuni ale Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access și OneNote. Obțineți Microsoft Office Professional 2021 și îmbunătățiți eficiența muncii. În ceea ce privește sistemul de operare Windows, prețul său este, de asemenea, tentant. O copie a Windows 10 Professional este disponibilă pentru doar 7,20 de dolari. Plătiți o singură dată și utilizați-l pe viață. Este, fără îndoială, o oportunitate fantastică.

55% discounts on Office 2021-coupon code: FAK188

Microsoft Office 2021 Professional Plus—1PC—$28.35

Microsoft Windows 11 suits-coupon code: FAK188

Windows 11 Home—1PC—$11.70
Windows 11 Pro—1PC—$12.15

Cum se folosește codul de cupon?

Pasul 1: Adăugați produsul dorit în coș și plasați cursorul mouse-ului peste iconița coșului.

Pasul 2: După ce este afișat rezumatul coșului, faceți clic pe „FINALIZARE COMANDĂ” pentru a continua.

Pasul 3: După ce ați făcut clic pe „FINALIZARE COMANDĂ”, veți intra în următoarea interfață pentru a completa primele trei câmpuri pentru înregistrare, apoi faceți clic pe „CONTINUARE”.

Pasul 4: Veți ajunge la interfața de plată, unde puteți introduce codul de cupon FAK188 și faceți clic pe „APLICARE CUPON”, apoi va afișa prețul cu reducere. În final, bifați „PayPal” și faceți clic pe „CONTINUARE” pentru a finaliza plata.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta serviciul de asistență tehnică și post-vânzare disponibil 24/7 la adresa support@mykeysshop.com.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Openoffice e free. Față de politica pe care o duce, c preturi prohibitive sau mai nou cu abonamente, Microsoft nu merită nici un leu/euro. Părere personală, fiecare face cum vrea.

    • Si LibreOffice este free si sunt bune pentru uz personal insa daca ai nevoie pentru ceva mai complicat, nu sunt la fel de bune ca Excel. Ca sa nu mai zic ca totul e diferit fata de Excel, daca ai experienta cu el, iti va fi destul de greu sa o iei de la capat.
      Din punctul meu de vedere, poti folosi o solutie gratuita pentru uz personal dar daca ai nevoie pentru serviciu, compania ar trebui sa puna la dispozitie Excel.

  2. Sunt pe net generatoare de key. Aia care le vand cu ce credeți ca le vand? O licență reala de Windows este aproape 600 lei in altex iar una de office trece de 1200 lei. Licență reală nu generata digital.

  3. Oferta pe cel.ro (Licenta Windows 11 Pro Retail + Licenta Office Pro Plus 2021 Permanenta – livrare pe email): cel.ro/licenta-windows-11-pro-retail-plus-licenta-office-pro-pluss-2021-permanenta-livrare-pe-email-pNCM0MDEuNg-l/ Pret: 45 Ron