30 Rock se va vedea la Prima TV

Postul de televiziune Prima TV isi va imbogati grila de programe cu un nou serial de comedie. Din 2 octombrie, Prima TV va difuza serialul de comedie 30 Rock. Serialul 30 Rock va fi difuzat din 2 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 19:30, acest serial intra pe tronsonul emisiunii Flash Monden.

30 Rock spune povestea producerii unei emisiuni, Liz Lemon (Tina Fey) este de profesie  scenarista la un post de televiziune american. Emisiunea realizata de Liz se numeste NBC TGS cu Tracy Jordan (Tracy Morgan) si ste o emisiune live de sketch-uri iar Liz supravegheaza tot ce misca in acea emisiune.

Emisiunea NBC TGS se filmeaza pe strada 30 Rockefeller Plaza New York unde sunt studiourile televiziunii NBC. In emisiunea produsa de Liz joaca si vedeta Jenna Maroney (Jane Karkowski), una dintre prietenele lui Liz. La proiectul sau, Liz va lucra si cu directorul de retea Jack Donachy (Alec Baldwin). Jack o obliga pe Liz sa angajeze o alta vedeta imprevizibila, Tracy Jordan.

Episoadele serialului 30 Rock descriu relatiile dintre producatoarea Liz si vedetele emisiunii coordonate de ea. Cu aceasta ocazie vom vedea ca relatia profesionala dintre producatorii unei emisiuni si vedetele acelui proiect nu este perfecta mereu si este presarata din cand in cand si cu mici conflicte care trebuiesc aplanate pentru binele si succesul proiectului.

30 Rock se va vedea la Prima TV

30 Rock satireaza culturile NBC, General Electric si industria divertismentului. Serialul a fost difuzat in SUA de NBC intre anii 2006 – 2013. 30Rock a castigat numeroase premii, printre care amintim Primetime Emmy Awards pentru cel mai bun serial de comedie in anii 2007, 2008 si 2009.

30 Rock este considerat unul dintre cele mai mari seriale de televiziune din toate timpurile, in special din secolului XXI. Este alcatuit din 7 sezoane avand un total de 138 de episoade. Durata fiecarui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 8,3.

Prima TV apartine grupului Clever Media, are licenta generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth de la noi, cum ar fi Vodafone, Orange Romania, Orange Romania Communications, NextGen, Digi sau INES.

Clever Media administreaza aproape cel mai mare numar de canale TV din tara, care acopera cele mai multe categorii: sport, filme, agricultura, medicina, mediul afacerilor si in curand vor lansa alte doua canale TV: Prima History si Prima Travel & Food, care vor acoperi alte trei ramuri: calatorie, mancare si istorie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Bravo, ii.. Zdă serialul, am auzit de el. La cât mai multe seriale vechi celebre. Poate chiar și… Mutant x și adventure inc, ăla tip indiana Jones, ambele au fost în trecut pe prima TV. Au doar de răsfoit arhiva și schimbat casetele.