Filmele lunii septembrie la Film Now
Toamna vine la Film Now cu filme de actiune si in premiera pe tv. In acest material va vom recomanda cateva filme ce vor rula in septembrie pe Film Now.

Vineri, 3 septembrie, de la ora 22 The Last Full Measure / Sacrificiul suprem (2019). Acest film este realizat dupa intamplari adevarate. Scott Huffman (interpretat de actorul roman Sebastian Stan), de profesie anchetator, doreste sa ii acorde medalia de onoare  post – mortem unui medic ce a facut parte din Fortele Aeriene ale armatei SUA insa politicenii de la Washington nu sunt de acord cu propunerea lui. Scott va incepe o ancheta pe cont propriu sa vada care este motivul refuzul politicenilor si astfel va descoperi o conspiratie la nivel inalt. Filmul Sacrificiul suprem a fost lansat in 2020 si a fost filmat in Atlanta, Georgia. Pe IMDb filmul a obtinut nota 8,6. In acest film a jucat actorul Peter Fonda (Jimmy Burr) inainte ca acesta sa moara.

Sambata, 4 septembrie, la ora 21:55: Voyagers / Misiune Spatiala (2021). Un echipaj de astronauti sunt trimisi in spatiu sa caute si sa gaseasca o noua planeta de locuit. Acesti astronauti au fost creati si crescuti artificial, in timpul misiunii membrilor echipajului incep sa le revina amintiri legate de ei, amintiri pe care ei le credeau pierdute. Pe IMDB filmul a obtinut nota 5,4. In acest film il vom vedea pe actorul Collin Farrell (Richard). Filmul Misiune Spatiala a fost filmat in Romania si s-a lansat in aprilie in acest an.

Bloodshot (2020) – 12 septembrie, ora 20. Ray Garrison (interpretat de actorul Vin Diesel) este soldat american si este ucis in misiune, insa este readus la viata ca un robot numit Bloodshot. Acesta este un robot indestructibil insa cu creier uman. Lui Bloodshot incep sa ii revina amintirile lui Ray si astfel robotul va lupta sa isi recapete amintirile. Filmul a fost filmat in Africa de Sud iar pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Filmele lunii septembrie la Film Now

Bad boys for life / Baieti rai pe viata (2020), duminica 26 septembrie, ora 20. Acest film este partea a 3-a din franciza Baieti rai. Marcus (interpretat de actorul Martin Lawrence) doreste sa iasa la pensie pentru ca va deveni bunic, insa partenerul sau Mike (Will Smith) se simte in forma si nu vrea sa auda de pensionare. Sotia si fiul unui traficant de droguri pe care cei 2 detectivi l-au prins doresc sa se razbune pe ei. Filmul a fost filmat in Mexic. Pe IMDb, Baieti rai 3 a obtinut nota 6,6.

Queen & Slim / Regina si Slim (2019) – 29 septembrie, ora 20. Queen (Jodie Turner Smith) si Slim (Daniel Kaluuya) calatoresc intr-o masina si sunt opriti de un politist pentru incalcarea unei reguli de circulatie. Agentul o ataca pe Queen iar Slim il impusca pe politist si astfel cei 2 devin ucigasi de politisti. Cei doi fug si nu doresc sa dea socoteala pentru ceea ce au facut. Filmul a fost filmat in Cleveland, Ohio, Statele Unite ale Americii. Pe IMDb filmul a luat nota 7.

Acestea sunt doar o parte din filmele lunii septembrie pe Film Now.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Filme expirate, contracost ! Să-i anunțe cineva pe înapoiații ăia de la DIGI că există Netflix, HBO GO, Disney Plus, Apple TV, HULU și multe alte platforme care transmit filme și seriale în ziua când se lansează.