3FM – noul post radio Antena 3
Intact Media va lansa in curand un post de radio ce va prelua toate emisiunile postului Antena 3. In cursul sedintei CNA de astazi, 3 noiembrie, a fost aprobata solicitarea reprezentantilor Antena (in sedinta a participat Adrian Ursu din partea trustului media) pentru modificarea grilei de programe.

Postul radio se va numi 3FM si ar urma sa se lanseze pe 10 decembrie. Motivul principal pentru care vor fi preluate emisiuni preluate de pe Antena 3 o reprezinta criza sanitara pe care o traversam si care impiedica crearea de continut propriu, aflandu-se in imposibilitatea de a crea continut propriu de peste 50%. Reprezentantii postului radio au mai declarat ca nu au timp si nici resurse pentru a porni emisia mai devreme de 10 decembrie.

3 FM a obtinut licenta inca din 2015, iar astazi CNA a aprobat schimbarea structurii de programe. Din 2015 pana in prezent intrarea in emisie a acestui post de radio a fost amanata de 2 ori a cate 6 luni din diverse motive.

Antena 3 a luat prin concurs in Bucuresti frecventa 106,2, dupa ce aceasta frecventa a apartinut unui alt post de radio local din capitala, numit City FM. CNA le-a retras aceasta frecventa celor de la City FM in 2015 iar acestia din urma au contestat in instanta decizia CNA, procesele durand pana in 2018.

3FM – noul post radio Antena 3
In momentul de fata in FM-ul capitalei mai este un post radio care preia emisiuni informative si emisiuni de dezbatere politica, anume Realitatea Plus FM.

Intact Media este unul din cele mai mari si importante grupuri media din Romania. Acesta detine posturi TV precum Antena 1,  Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, Zu tv dar si posturi de radio precum Zu FM, Romantic FM.

Vom actualiza acest articol in momentul in care postul de radio 3FM va incepe sa emita.
Voi ce parere aveti despre lansarea unui nou post radio, 3FM si de continutul difuzat de televiziunea Antena 3?

Update 04.12.2020: Postul de radio 3FM a inceput sa emita astazi, se poate asculta pe frecventa 106,2 FM;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

18 COMENTARII

 1. Nu pot receptiona 3FM pe 102,6 FM in Saftica, Balotesti, jud Ilfov
  Este aceasta o Gluma proasta ?

  Daca are o acoperire limitata, ar trebui sa anuntati acest lucru.
  M-am cam saturat de stirille umflate (gen „bombe”, „scandaluri”, „breaking news” din orice rahat de stire care circula toata ziua) de „micile pauze” care tin 25 de min cu o pauza de 30 de secude.
  O stire adevarata, corecta si verificabila puteti da ?

  • Noi am publicat informatiile avute pana in prezent din sedinta CNA si de la grupul Antena.
   Personal nu am testat deoarece nu suntem din Bucuresti sau din Ilfov. Conform informatiilor disponibile, 3FM poate fi auzit pe 102.6 FM in Bucuresti, nu stiu daca ar trebui sa fie receptionat si in Ilfov.
   Cat despre bombe, scandaluri si breaking news, probabil faceti referire la altcineva, deoarece noi nu procedam in felul acesta.

  • De gustibus non est disputandum. Poporul vrea manele, îi dăm manele. Știința exploatării nivelului cultural al unei națiunii, aduce profit, iar televiziunile prin cablu trăiesc din acest profit. Personal nu mă interesează respectivul canal, dar respect dreptul celorlalți la a se bucura de ceea ce le place. Poate că singura reținere îmi vine din faptul că s-a introdus încă un cana SD, acum când se pregătește migrarea de la HD la 4K.