Metropola TV aniverseaza 1 an de la inceperea emisiei
Postul de televiziune Metropola TV implineste maine, 15 august, 1 an de emisie. Cu aceasta ocazie, la ceas aniversar, postul Metropola TV ii anunta pe toti telespectatorii ca pe tot parcursul zilei ii asteapta premii de sute de euro.

Metropola TV a pus un anunt pe pagina oficiala Facebook in care multumeste telespectatorilor ca le-au fost alaturi si ca de ziua postului, televiziunea ii premiaza cu espresor de cafea, eBook Reader, boxa inteligenta, casti bluetooth, cantar electronic sau smartwatch-uri. Pentru a putea castiga unul din aceste premii, telespectatorii postului pot trimite SMS la un nr de telefon ce va fi scris pe parcursul zilei la TV.

De la ora 8 dimineata pana noaptea tarziu, prezentatorii Metropola TV vor transmite in fiecare emisiune reperele ce plaseaza postul in preferintele telespectatorilor sai, familia, credinta si Romania. Tot maine, telespectatorii pot urmari 2 editii speciale ale emisiunilor Dragoste de Romania (prezentata de Cezara Munteanu) si o editie speciala a emisiunii Meriti (prezentata de Mugur Mihaescu).

Iata cum arata programul postului Metropola TV maine, 15 august:
08:00-11:30: slujba de Sf. Maria
11:30 – 13:00: Editie Speciala, emisiunea va fi prezentata de: Georgia Dascalu si Cezara Munteanu
13:00-14:00: Stiri Metropola TV
14:00-15:00: Editie Speciala, emisiune prezentata de Gabriela Malouf si Oana Costantin 15:00-16:00: Editie Speciala Sport, emisiune prezentata de Alice Bodescu si Ionel Lutan 16:00-17:00: Editie Speciala, emisiune prezentata de Dana Istrate si Andreea Fratila
17:00-18:00: Editie Speciala, emisiune prezentata de Edward Pastia, Adriana Bucur si George Ciubotaru
18:00-19:00: Dragoste de Romania, emisiune inregistrata
19:00-20:00: Meriti, emisiune inregistrata
20:00-21:00: Femeile in Razboi si Pace – Regina Maria a Romaniei – film documentar. Acest documentar va fi difuzat cu sprijinul Muzeului Municipal Bucuresti.

Metropola TV aniverseaza 1 an de la inceperea emisiei

Postul de televiziune Metropola TV a primit licenta nationala pe 7 ianuarie 2021 dupa ce initial a primit o licenta regionala valabila pentru zona Ilfov/Bucuresti. Metropola TV este un post tv cu caracter generalist.

Din luna februarie 2021, Metropola TV a intrat in lista must carry, dupa care a intrat in grilele operatorilor de cablu Digi, Orange, Vodafone si Telekom. Metropola TV apartine  Primariei Voluntari condusa de primarul Florentin Pandele. Pe site-ul televiziunii se poate viziona postul in format HD. Cei mai cunoscuti prezentatori ai postului sunt Mugur Mihaescu si Madalin Ionescu, acesta din urma prezinta emisiunea Madalin Ionescu Show.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Domnu Gorila doar la sfârșitul anului vor fii programe noi în grila Orange Tv Dth .Dacă așa va fii atunci să se uite iei la programele noi. De 8 ani tot același grilă de canale o ai pe Dth doar anul trecut au băgat decât 3 canale atât dar de scumpit au scumpit în fiecare an serviciile pe satelit la tv.

    • Trebuie sa intelegeti ca in septembrie vor prelua abonati de la Telekom, mutarile abonatilor dureaza cel putin o luna si dupa vor trece la imbunatatirea grilei atat pe cablu cat si pe satelit.

    • Orange este preocupat acum sa respecte cerintele impuse de Comisia Europeana pentru a termina tranzactia Telekom Orange si dupa se vor ocupa si de abonati.

    • Metropola tv HD va intra pe dth-ul Orange doar daca cele 2 compani vor semna un conract. Pe dth-ul Orange vor intra noi posturi pe la sfarsitul anului dupa finalizarea tranzactiei dintre telekom si Orange .