Pariu cu destinul / Bahar – serial turcesc Acasa
Pariu cu destinul / Bahar (Kader Oyunlari – 2023) este unul dintre cele mai recente seriale turcesti difuzate de Acasa, seria este regizata de Emre Bahadir Çirakoglu si este o serie de drama, asemenea majoritatii productiilor turcesti difuzate in Romania.

Rezumat serial turcesc Pariu cu destinul / Bahar

Serialul o prezinta pe Bahar (Türkü Su Demirel), care sufera un soc in urma unei tragedii, moartea tatalui sau. In ciuda acestei intamplari, ea face tot posibilul sa ramana o persoana buna si onesta insa in acelasi timp incearca sa afle cine este in spatele uciderii tatalui sau, suspectantu-si mama vitrega, Aysun (Hilal Yildiz).

Intre Bahar si Demir (Ali Yasin Özegemen) se infiripa o poveste de dragoste insa relatia lor este amenintata atunci cand Aysun face o obsesie pentru Demir. In serial putem afla daca Bahar reuseste sa depaseasca obstacolele pentru a-si continua povestea de iubire cu Demir.

In distributia acestei serii putem vedea actorii Türkü Su Demirel (Golden Boy – Dragoste rebela – 2022), Ali Yasin Özegemen (Forbidden Apple – 2018, Lohusa – 2024), Hilal Yildiz (Mostenirea – 2020), Kadir Polatçi (Kardes Payi – 2014, Küçük Esnaf – 2016), Cansin Özyosun, Melis Özçimen, Ercüment Çirak (Aybüke: Ögretmen Oldum Ben! – 2023), Zeynep Dreyfi Zuhri (Recep Ivedik 7 – 2022) si altii.

Cate episoade are Pariu cu destinul / Bahar?

In ceea ce priveste numarul de episoade, in Turcia Pariu cu destinul a avut 80 de episoade difuzate insa in Romania numarul episoadelor va fi mai mare avand in vedere ca sunt incluse reclame. Nu stim inca numarul exact al episoadelor din Romania insa probabil va fi peste 100.

Pariu cu destinul / Bahar – serial turcesc Acasa

Insa, acest lucru nu inseamna neaparat ca Acasa va duce la bun sfarsit difuzarea tuturor episoadelor, daca audientele nu vor fi suficient de bune exista posibilitatea ca serialul sa fie mutat pe alt tronson orar sau chiar sa nu se mai difuzeze.

Acasa difuzeaza Pariu cu destinul de luni pana vineri, de la ora 19:00 si in reluare in aceleasi zile de la ora 07:00. Reluarea se poate vedea si sambata si duminica insa de la ora 06:00.

Pe IMDb, Pariu cu destinul are doar 32 de recenzii, obtinand nota 6.5.
Serialul se poate viziona si online pe platforma detinuta de trustul Pro TV, Voyo.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.