Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC (Vodafone), Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.
Fiind un articol destinat zvonurilor, oricine isi poate spune parerea cat timp se face intr-un mod civilizat. Informatiile discutate in sectiunea de comentarii a acestui articol nu reprezinta pozitia oficiala Media-Max.ro si sunt doar zvonuri.

Update 20.06.2020: Nu sunt permise comentariile care sustin o actiune sigura fara a se oferi o sursa; Se poate discuta in continuare despre zvonuri sau informatii neconfirmate insa fara sa se confirme ca fiind ceva ce se va intampla sigur;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

70897 COMENTARII

  1. Semnal 5G in Constanta tot orasul plus statiunile de pe litoral…. acoperire maxima de semnal. Din datele prietenilor testele de viteza ies undeva la 600 down cu 250 up

    In Braila in teste imi iese tot pe acolo cu acoperire semnal 4 dungi din 5. La Primarie am scos odată teste de 780 cu 320

  2. Braila… semnal 5 G in zonele Viziru 1,2, 3, Calarasi 4, Radu Negru, Buzaului, Bariera, Hipodrom, Obor, Centru, Apollo, Gară, Plantelor, Progresu…. partial Chercea si Brailita.

    Galați…. semnal 5G in zonele Micro 14, 17, 19, 20, 39B, 39 C, Tiglina 1,2,3, Mazepa 2 parțial, IC Frimu…. partial Azaclau.

  3. Dacă Digi v-a face prostia să facă extraoptiunea la 35 de lei cu Max Pack,AP,ID,FDN etc,nu le pot ura decât *** după defunctul Telekom cablu și dth,nu ai cum să faci așa ceva.
    Și o altă prostie este să bagi în bază Film Mania o copie fidelă a lui AMC,Film Cafe etc.O zi bună pentru toți

          • Corect Gorila. Stima 👍🏻. Pomanagii care injurau Digi…. ciocul mic si joc de glezne….. sau **** la alții care va oferă pomeni. Posturi or sa intre dar pe bani cele de valoare.

          • Premium la 5-10 lei și de unde dracului a dedus Digi că AP,ID și FDN sunt premium, poate doar in capul lor sec

          • ORO in ce pachet are AP nu in premium? Acel pachet va contine 7 canale o aplicatie. Gata cu baza banu vorbeste Gand va zicea Gabriel 18 ca vor fi extraoptiuni la-ti luat la misto toti.

          • Gabriel 18 mânca bureți pe pâine! A mințit și a dispărut! El a zis că extraopțiunea va conține Kiss TV HD, TLC HD, Warner TV HD, Magic TV HD, Rock TV HD și Love Nature HD. Nici vorbă de AP și ID.

            + minciunile spuse despre Clever. Unde e Prima Traditional Music în locul lui Agro TV?

            El și Samuel, cei mai mari mincinoși de pe acest site! Nu m-ar mira să fie aceeași persoană!🙄

        • Numai Ap si ID dupa care face mătănii sa ti le bage Digi România de pe diverse conturi conturi, la care-ți dai si replica… posturile alea costa in plus 4-5 lei

          Din diferenta pana la 10 lei propusă de tine …. vrei să ți se ofere si restul la 5-6 lei? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Esti real? 🥹

          • Băi tu ești capsoman DSF,cine dracu are conturi,oi fi tu jurist,dar de data asta ai întrecut limita prietene

          • Bagă și Dsf capul în poză repede,păi bai desteptule, parcă ziceați că Digi e Nr 1 la ce,la faliment poate și i-a vezi tu nu mai insinua tâmpenii, că nu știu cine are multe conturi,vezi că sunt cam mulți care sau cam săturat de Digi,mai ales cu extraoptiune de 35 de lei,voi ori bateți câmpii ori nu știu ce aveți azi,cum să faci extraoptiune la preț mai mare decât grila de bază,e noaptea minții și la voi și la Digi

      • Renunță la un pachet de țigări și o cola pe lună și ai de toate și ieși și mai sănătos din afacere.😇😇😉Ar fi bine să facă și cu filmboxurile, docubox, dizi, fast&funbox ,musicbox extraopțiune. Atunci Digi va fi nr 1

    • Am vazut azi ofertele de la orange cu 37 lei sau cea cu smart tv (156 lei/lună). Josnice.
      La Vodafone si mai josnic
      Oferta Telekom cu 2 telefoane la 19 euro ar fi ok…. numai că oferă modelul A15 4G…. nu pe cel 5G. Cine nu are pretenții la 5G si are net fix acasă, oferta celor de la Telekom mi se pare cea mai serioasa…. dai 19+5 euro pe luna la o portare de abonament pe 24 de luni si te alegi cu 2 telefoane noi Samsung A15 4G.

    • Dar cat crezi ca ar costa HBOurile, Cinemax, AP si ID + variantele HD Eurosport + acces la platforma streaming? Este mult 7-8 euro? Stii cat costa in afara sa vezi campionatul Angliei pe o platforma de cablu, iptv sau streaming? Undeva la vreo 10 euro NUMAI posturile alea?….. i-a zi istețime este mult la 7-8 euro ce ți se ofera in România?

      Ps…. campionatul Angliei îl vezi in baza digital la Digi România 👍🏻

      • Mai mult de 10 -15 lei,istetule nu face, că doar nu vedem ședințe de la guvern sau întâlniri monahale,capisci, după părerea mea showtime merită să fie la 35 de lei ca să vă ofticați voi

      • Ală din afara are salar în euro, dolar, lire. Să nu comparam o țară UE cu un „ghetou la marginea Europei” (cum zicea rapperul Cedry2k)”.

          • Păi nu avem operatorul nr1,nu ar trebui să de-a el bani mai mulți pentru noi toți abonații,care din păcate nu toți dispunem de banii lui zoli sau bulgac ori Popoviciu

          • Pai de unde sa iti dea operatorul Digi bani mai multi daca 65% din abonati sunt pe analog de 21 de lei pret zona rurala si 26 lei zona urbana. Si din acei bani sa iti ofere multe canale mentenanta frecventelor a aparaturi si sa plateasca si sute mi de angajati plus sa dea si cat cer furnizori de canale.Gandeste inainte sa scri .

  4. Da domnule Gorila sa facă extrsoltiuni Digi sunt binevenite…plătesc doar dacă merita…sky dacă este egal sau mai mic cu 5.99 euro cat plătesc pe aplicație îmi bag prin digi.ro și scot contul cu plata prin card schimbând adresa de e-mail.. as plătii pt crime&investigation, ID Tlc HD și Travel XP și Discovery 4 k…un 10 lei ar fi un preț corect…sunt satul de mizerii SD la Digi

  5. Domnule Gorila Trinitas 4 k va fi gratis oricum zero audienta…sa se uite cine vrea…film Mania sper ca HD la Digi dacă fac măgăriile Sd sa te uiți dumneata ei nu bag în lista favorite posturi Sd

  6. Pana nu vad nu cred cu Film Mania la Digi
    ..dacă nu este HD este un dezastru pt Digi care si-ar bătea joc de abonați din ce știu Film Mania emite exclusiv HD.. dacă va fi SD la Digi ca asa vor ei nu ma interesează posturi SD în 2024…indiferent ce emit domnule Gorila…prefer Netflix 4 k am tv LG web os 2023…