Barry: excelentul serial de comedie neagra se termina cu sezonul 4

Barry (2018-2023) nu va continua cu sezonul 5. HBO a anuntat ca sezonul 4, recent lansat pe platforma HBO, va fi si ultimul. Serialul a obtinut nota 8,4 pe Imdb, iar cota de popularitate astazi este 4, in crestere. Sa vedem ce anume a facut ca serialul sa fie atat de popular si deopotriva atat de apreciat de critici.

Barry Berkman este un asasin din Cleveland, fost puscas marin si veteran de razboi in Afghanistan, care pleaca in Los Angeles pentru a ucide o tinta. Acolo, printr-un concurs de imprejurari, nimereste in clasa de actorie condusa de Gene Cousineau, la care participa si actrita aspiranta Sally Reed.

Odata intrat in lumea artistica, Barry isi reconsidera optiunile. Ar dori sa renunte la slujba bine platita de asasin profesionist, dar ii este greu sa se elibereze de mafiotii pentru care a muncit in trecut. In acelasi timp, actoria si sentimentele pentru Sally il bulverseaza si in acelasi timp il ajuta sa-si reconstruiasca identitatea. Daca va reusi Barry sa devina omul care isi doreste, puteti afla urmarind evolutia lui in cele 4 sezoane ale serialului.

Barry este o comedie neagra de crima si drama cu 32 de episoade a 30 de minute. Serialul a fost creat de Alec Berg si Bill Hader. Productia a castigat in total 50 de premii si a fost nominalizata la alte 160 de premii.

Barry: excelentul serial de comedie neagra se termina cu sezonul 4

Dintre premiile castigate, mentionam Premiul Emmy pentru Outstanding Lead Actor in a Comedy Series primit de Bill Hader in 2018 si 2019, premii din partea Critics Choice Awards pentru Best Supporting Actor in a Comedy Series in 2023 pentru Henry Wrinkler, Best Actor in a Comedy Series pentru Bill Hader in 2019 si 2020, premiul Satellite Awards pentru Best Television Series, Comedy or Musical in 2023, premiul Directors Guild of America pentru Outstanding Directorial Achievements in Comedy Series in 2019, 2020 si 2023.

Din distributie fac parte actorii Bill Hader (Barry Berkman, asasin si actor aspirant), Stephen Root (Monroe Fuches, prietenul lui Barry si cel care ii face rost de misiuni), Sarah Goldberg (Sally Reed, actrita aspiranta care il introduce pe Barry in lumea actoriei si il seduce), Henry Winkler (Gene Cousineau, profesor de actorie), Anthony Carrigan (NoHo Hank, un interlop cecen care ii comanda lui Barry un asasinat), precum si multi altii.

Pe actorul din rolul principal, Bill Hader, care este castigator a 35 de premii, dintre care 3 premii Emmy, l-am mai vazut in Gemenii Skeleton (2014), O tipa…dezastru (2015), dar si in multe animatii in care a fost actor de voce (Intors pe dos, Familia Simpson, South Park).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.