Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC (Vodafone), Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.
Fiind un articol destinat zvonurilor, oricine isi poate spune parerea cat timp se face intr-un mod civilizat. Informatiile discutate in sectiunea de comentarii a acestui articol nu reprezinta pozitia oficiala Media-Max.ro si sunt doar zvonuri.

Update 20.06.2020: Nu sunt permise comentariile care sustin o actiune sigura fara a se oferi o sursa; Se poate discuta in continuare despre zvonuri sau informatii neconfirmate insa fara sa se confirme ca fiind ceva ce se va intampla sigur;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

33514 COMENTARII

 1. Pe YouTube Antonio Oroș a anunțat că ieri au intrat în grila DIGI TV din Maramureș canalele zvonite după o actualizare a posturilor. Deci ceea ce înseamnă că au fost teste ieri.

 2. Gorila E Entertainment de ce nu transforma banda audio MPEG in Romana si cealalta sa fie English. Sunt amandoua English si televizorul nu imi vede banda Dolby Audio Digital

 3. Eu dacă aș fi patron digi, aș m-ai scoate din canale scumpe din grilă (gen pro, antene) aș ieftini abonamentele :15 lei TV, 20 internet, și într-un an i-au toți abonații Orange și Vodafone. Sper să vadă Zholtan comentariul și să îi vină idei. Și după ce intră restul firmelor în faliment, digi pune ce preț vrea.

 4. Pe site-ul CNA scrie că va fi organizat concursul de frecvențe radio ceea ce va avea loc pe 27 iunie.

  Și Antena 3 își modifică acționariatul din ce am văzut eu pe Capital: Mihai Gâdea a preluat 10% din acțiunile Antena 3 și vor cere în curând modificarea acționariatului la CNA.

 5. Am scanat azi grila Digi si imi apare 208 posturi,asta pe un televizor Nei la unchiu meu tot în Teleorman,deși eu stiam de 203 sau 204 posturi

    • Salut. Corect este cifra de 208 canale TV. Dintre acestea 2 sunt cele care sunt 4k: DIGI4K, EUROSPORT 4K. La fel e si la mine de miercuri : 208 canale TV pe digital pe toate cele 3 Smart_uri 4k. La acestea se adaugă 17 programe radio si cele 53 canale analogice- aici in Drobeta Turnu Severin- ( 206 + 2 4k = 208 )

    • Cele 2 poziții în plus la mine de s-a ajuns la 208 sunt 2 canale regionale TVR CRAIOVA si ACCENT TV.. Fără cele 2 regionale sunt 204 poziții pe digital, plus cele 2 regionale plus cele 2 4k fac in total 208 poziții. Cele 2 regionale acum sunt pe pozițiile 152 TVR CRAIOVA si 153 ACCENT TV

 6. Pe Facebook apare că ar fi intrat în zona Ardealului zoom hd,melos hd și love nature hd și 4k. Nu e nimeni pe aici din Cluj, Alba să confirmați???

 7. In zona Cluj Alba Sebes. Zoom TV HD Melos TV HD Love Nature HD /4k. Pana deseara s-ar putea sa intre in toata tara. Gorila aceasta informație este de pe o pagină de facebook

 8. Din câte știu eu panorama Network deține și posturile Nickelodeon MTV urile Comedy Central Extra Bănuiesc presupun că vor începe cât de curând negocierile pentru toate aceste canale pentru un contract cu Digi și chiar sunt tare curios ce șansă iau ca să rămână în grila Digi și pe mai departe