Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC (Vodafone), Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.
Fiind un articol destinat zvonurilor, oricine isi poate spune parerea cat timp se face intr-un mod civilizat. Informatiile discutate in sectiunea de comentarii a acestui articol nu reprezinta pozitia oficiala Media-Max.ro si sunt doar zvonuri.

Update 20.06.2020: Nu sunt permise comentariile care sustin o actiune sigura fara a se oferi o sursa; Se poate discuta in continuare despre zvonuri sau informatii neconfirmate insa fara sa se confirme ca fiind ceva ce se va intampla sigur;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

75418 COMENTARII

 1. Un mare operator Gigant în tv și internet ,telefonie ,intră pe piața Românească ,era un anunț pe un site și că adio Digi ,cred că e fake știrea, Tu ce ști despre știrea asta Gorila ?

  • Nu este fake news. Fanatik a publicat acest material si este vorba de Vodafone. Titlul este asa Probleme pentru Digi RCS RDS Un alt gigant castiga din ce in ce mai multi clienti Are o viteza excelenta la internet. Material pus pe fanatik aum o luna.

  • Răbdare. După câteva luni de teste se va rezolva sau când se întoarce femeia de servici care se și pricepe la partea tehnică.Până în 2050 intra sigur.😝😝😝🤪

   • Alex GJ trebuie sa intelegeti o chestie despre Digi. Aceasta companie a ajuns la punctul maxim si ca acoperire si ca nr de clientii. Obiectivul lor este sa se mentina pe aceasta pozitie. Digi stie ca daca cumpara competitii sportive de top si mentine acelasi pret se va mentine pe aceasi pozitie. In privinta canalelor tv vor intra daca indeplinesc niste conditii 1 Fac oferte avantajoase sau accepta oferta Digi. 2 Introduc reclame in grilele lor. 3 Canalele intra atunci cand digi face infuzie de capital/ paronatul. Nu va convine plecati variante aveti atat ca firma de cablu dth sau aplicatii. Asta este adevarul. Digi nu va mari pretul abonamentului daca nu va fi nevoie.

 2. În grila digi nu va intra niciun canal TV. Dureros să rămâi cu o mizerie de grilă dar asta le place și asta vor cei care conduc firma/compania mai sus amintită
  Nici vorbă să se concentreze testul cu DocuBox. E clar că ceea ce se testează este pentru a se da mari și ei dar în realitate e pe dos

  • Cine te tine la ei? Pleaca. Ti-am mai zis nu castigi nimic daca te plangi aici doar stresezi niste cititorii care vor sa afle ceva nu nemultumirile tale. De 3 ani cel putin nu faci alt ceva decat sa te plangi.