Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC, Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2549 COMENTARII

 1. Mai mult de 5 canale noi nu vor fi in lista must cary anul acesta este vb de smart tv ,traditional tv .a7tv .party mix.si inca unil sami confirme gorila daca am dreptate s sar parea ca bor intra look sport 2 3

 2. Salut, exista perspective ca Discovery HD, Discovery showcase hd, Animal Planet Hd, Discovery Science hd, ID hd, DTX hd și Fine Living sau o parte din aceste canale sa intre in grila digi?

 3. Smart Tv intra in februarie deja Cna leau aprobat studiouriile si aparatura celor de la Smart Tv e doar o chestiune de zile pana se va lansa cred ca pana la jumatatea lui februariie se va lasnsa Smmart Tv Hd si Sd

    • Nu pentru ca aceste 2 posturi nu vor fi preluate si de Focus Sat. Ai vazut sau poate ai aflat ca atunci când sunt meciuri din campionate straine si abonatii Focus si cei de la digi DTH au pe Look Sport acel carton din cate stiu. Dar abonatii DTH digi nu se plang ca au meciurile pe posturile Digi Sport. Eu asa stiu.

     • Eu din cate stiu nu mai e carton pe posturile Look la Digi si nici la Focussat. Am urmărit pentru câteva minute o partidă de fotbal din La Liga pe Look la Focussat. Posibil să introducă și ei posturile Look Sport 2,3.

     • Eu stiu ca ,cei de la Focus Sat au dat acel comunicat in care se specifica ca abonatii nu pot urmari transmisiuni din campionatele straine pe look pentru ca nu au platit decat pentru liga 1 liga 2. Daca au dat intre timp alt comunicat scuze nu am stiut pentru ca nu am mai urmarit acest caz sa vad cum sa solutionat problema.

 4. Vad ca canal 33 a primit acceptul sa emita pe retele de cablu si vad ca de aseara canale look de pe digi se vad ok acum au umblat la rezolutiw se pare ca vpr intra odata cu lista must cary vedem