Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC, Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.
Fiind un articol destinat zvonurilor, oricine isi poate spune parerea cat timp se face intr-un mod civilizat. Informatiile discutate in sectiunea de comentarii a acestui articol nu reprezinta pozitia oficiala Media-Max.ro si sunt doar zvonuri.

Update 20.06.2020: Nu sunt permise comentariile care sustin o actiune sigura fara a se oferi o sursa; Se poate discuta in continuare despre zvonuri sau informatii neconfirmate insa fara sa se confirme ca fiind ceva ce se va intampla sigur;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9396 COMENTARII

 1. La digi dth pe langa faptul ca decodorul nu ti arata programul epg pe jumatate de canale,nici la celelalte la care ai epg nu ti arata emisiunea,instant cand comuti intre canale

 2. Bună ziua mâine va ieși Discovery de pe analogic? Că anul trecut pe la sfarsitul lui noiembrie înainte de 30 noiembrie digi a scos programe de pe analogic si urmatoarea zi a introdus pe digital

    • Ok inseamna ca voi sunteti mai norocosi aveti posturile locale si pe digital. Eu am vrut sa spun ca nu conteaza ca prima tv este preluata de un post local, cand se va lansa varianta hd a postului atunci va intra peste tot in reteaua digi.

   • Sper sa fie în toate orasele prima tv în format hd mai ales la digi că în ultima perioadă nu prea a băgat nimic uite de exemplu telekom lasă un am gratuit programele hbo incepand cu data de 1 decembrie 2020 digi nu poate să facă si ei un cadou si sa bage mai multe programe

 3. CBS reality vad ca e asemănător investigation Discovery, acum rulează o emisiune criminalistica, „pe urmele râului”, mai are și emisiuni cu case bântuite, parca și pe travel am văzut emisiuni cu case bântuite. Lua ca mai era o emisiune tare”infidelitati „, ceva în genul trădați în dragoste cu Ernest, dar mult mai tare. CBS reality e mai interesant decât Discovery investigation. (Și sa nu uitam nici de emisiunea judecătoarea Judy-cea mai tare emisiune americana).

 4. Digi dacă ar baga program epg la toate canalele. Chiar și „amărâtul” ala de „Telekom” are program epg la aproape toate canalele pe satelit. Tte uiți la un film nici nu știi ce film e și la cât am început. Degeaba are Amc dacă nu are program la el. Unii „cinefili” își fac liste de filme vizionate, dar asa fără program ce sa scrii în lista. Mai degrabă urmăresc „TV 1000” ca are program epg decât Amc și Paramount. Asa de greu este de adăugat un program epg. Nu îmi doresc canale noi vreau doar „program EeePppGgg” la canalele TV. Nu cred ca sta nimeni toată ziua sa butoneze telefonu sa vadă ce program e la TV. Vă salut cu respect.

 5. Digi,a făcut teste pentru ca să vadă abonații ce pot vedea la Vodafone, Orange DTH, mă refer la Animal Planet, Mooz Dance!
  Aceste posturi nu vor intra prea curând…
  Le „butonează” clienții care au companiile de mai sus, pe când eu,la Digi stau și aștept…

  • Sa inlocuiesti TLC/Travel, cu AP, doar tu ai fi ” multumit „.
   09:25
   Apărătorii legii din Texas
   Sezonul 3 – Episodul 12
   10:15
   Căsuţe în copaci
   Sezonul 2 – Episodul 2
   – Atelierul lui Moş Crăciun
   11:05
   Căsuţe în copaci
   Sezonul 2 – Episodul 3
   – Un bungalow pentru urşi
   11:55
   Căsuţe în copaci
   Sezonul 2 – Episodul 4
   – Căsuţa cu fluturi
   12:50
   Căsuţe în copaci
   Sezonul 5 – Episodul 6
   13:45
   Amanda, salvatoarea animalelor
   Sezonul 1 – Episodul 5
   – Cățelușul orb
   14:40
   Poliţia Veterinară din Philadelphia
   Sezonul 12 – Episodul 1
   – Razie în miez de noapte
   15:35
   Căsuţe pentru animăluţe
   Sezonul 2 – Episodul 7
   – Un țarc de joacă pentru căprițe
   16:30
   Dr. Jeff, medic veterinar
   Sezonul 5 – Episodul 9
   – Îndrăgostit lulea
   17:25
   Grădina Zoologică din Bronx
   Sezonul 2 – Episodul 8
   – Acvila a aterizat
   18:20
   Acvarii la comandă
   Sezonul 3 – Episodul 6
   – Popcorn și valuri mari
   19:15
   Acvarii la comandă
   Sezonul 3 – Episodul 7
   – Amintiri dulci
   20:10
   Acvarii la comandă
   Sezonul 3 – Episodul 8
   – La recomandarea medicului
   21:05
   Pe urmele lui Bigfoot
   Sezonul 2 – Episodul 33
   – Întoarcere la Boggy Creek
   22:00
   Pe urmele lui Bigfoot
   Sezonul 2 – Episodul 34
   – Bigfoot din Oz
   22:55
   Ultimii indigeni din Alaska
   Sezonul 2 – Episodul 3
   – În modul de supraviețuire
   23:50
   Pisici infernale
   Sezonul 9 – Episodul 10
   – Familia terorizată
   00:45
   Dr. Dee: Veterinar în Alaska
   Sezonul 2 – Episodul 9
   – 40 de şerpi şi mulţi alţii
   01:40
   Dr. Jeff, medic veterinar
   Sezonul 5 – Episodul 13
   – O cursă dezlănțuită
   02:30
   Pitbuli şi condamnaţi
   Sezonul 10 – Episodul 15
   – Comori, nu gunoaie
   03:15
   Cum am supravieţuit
   Sezonul 2 – Episodul 3
   – O ultimă încercare
   04:00
   Zoltan, un dresor ca-n filme
   Sezonul 1 – Episodul 1
   04:45
   Ce pot face animalele
   Sezonul 1 – Episodul 17
   05:10
   Ce pot face animalele
   Sezonul 1 – Episodul 18
   05:30
   Amanda, salvatoarea animalelor
   Sezonul 1 – Episodul 5
   – Cățelușul orb
   06:15
   Vânătorul de crocodili
   Sezonul 4 – Episodul 3
   – Şerpii veninoşi din Arizona

   ..asta vrei ? ” Amanda… ” sau ” Zoltan dresor… „, ” Dr Dee ” Dr Jeff ” ??? Canalul asta nu are nici o legatura cu viata animalelor, ci a oamenilor ” animale „

    • ….spune te rog care program din lista de mai sus iti „face cu ochiul ” ?? ” Casute pentru animalute ” ” Casute in copaci „, Casute pentru fluturi ” ? Hahahahahahaha !!! Eu nu mi-l doresc din pricina continutului, foarte slab. Nu vreau un asemenea canal pe care sa-l pun in coada grilei si sa-l urmaresc 1 minut/an ,asa cum sunt multe . Doar sa fie acolo asa din principiu ?
     Argumenteaza-ti pozitia, ce anume e de vazut acolo ? Vrei sa-ti trimit si programul de maine ?

     • Cand va fi prezent in grila si vor vedea sustinatorii postului ce programe difuzeaza vor spune pas. Ina fiecare persoana cu preferintele sale.

     • Fiecare are dreptul sa aprecieze ce post doreste. Incetati sa va impuneti punctul de vedere „cu forta”, atat pentru cat si impotriva anumitor posturi. Intelegeti ca pot exista persoane care sa aiba puncte de vedere diferite si evitati exprimari care pot duce la discutii mai aprinse.