Acasa Telecomunicatii Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus...

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC, Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.
Fiind un articol destinat zvonurilor, oricine isi poate spune parerea cat timp se face intr-un mod civilizat. Informatiile discutate in sectiunea de comentarii a acestui articol nu reprezinta pozitia oficiala Media-Max.ro si sunt doar zvonuri.

Update 20.06.2020: Nu sunt permise comentariile care sustin o actiune sigura fara a se oferi o sursa; Se poate discuta in continuare despre zvonuri sau informatii neconfirmate insa fara sa se confirme ca fiind ceva ce se va intampla sigur;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13216 COMENTARII

  • Iți citesc comentariile de cîteva zile și pot spune ca ai o frustrare mare în tine, te-am mai văzut si pe pagina Digi, pot paria ca îi disperi și pe cei de la call centre.
   Rar întalnești astfel de oameni așa înverșunați, tu cred că și dimineața când te speli pe fața o faci cu ură.
   Mai ieși din casă, mai citește o carte, scrii că ești cult dar comentariile tale dovedesc contrariul… E trist…
   De ce mai intri aici? Trăiești pentru programele din must carry? ◔_◔

   In ceea ce privește zvonurile discutate aici, daca nu sunt despre Arte, Fine Living sau altceva măcar HD, nu sunt de interes pentru mine.

   O seară liniștită tuturor și fără oameni frustrați.

 1. Surse sigure,tehnicieni Digi,prieteni de pahar,lucrători Digi……Poate mai continuăm.Dar ne oprim sa reflectăm puțin zvonurile date ca intrări sigure.Care intrări???Sursele sa le spună.Exista oare sau doar euforia anumitor oameni a animat aceasta pagina.Cert e că sursele gresesc .Mereu!!!Intru rar sa comentez ,dar pot spune mereu că e același comentariu.Usurel cu testele,cu lucrează băieții,cu marti,vineri ,sfarsit de luna.Si mai ales ,,SURSE,,Sunt programe pe surse din 2018.A fost și marea butonare,scanare sau nici nu știu cum să mai zic.Sa așteptăm ce o sa mai fie,nimeni nu cunoașteți adevărul.Doar bănuieli și câteva deducții.Doar surprizele le-ați nimerit.(surprize că nu intra nimic)Și ce o fi mai departe….Digi poate să spună,nu noi. O seara liniștită!!!Marius AG

  • Salut domnule Marius AG . Sa va aduc aminte ce spuneati la sfarsit de an 2020? Sau v-ati razgandit? 🙂 Daca nu mai tineti minte sa spuneti ca va aduc eu aminte. Cum va cereati scuze si spuneati ca sursa dvs va spus ca intra AP Filmbox-urile si multe altele.

   • Îmi aduc aminte foarte bine.Dumneavoastră ați spus că poate o fi comentariul sarcastic.Am avut speranțe că m-ați citit,dar vina îmi aparține tot mie că am dat întotdeauna doar adevăruri și din această cauză ați fost derutat.Greseala mea,se pare!

    • OK oricum Look-urile au intrat in HD partial. Deci sarcastic sau nu ati avut dreptate pana acum. Ia mai cititi in cafeaua bauta cu tehnicianul digi si spuneti ce intra anul acesta. 🙂 Respect.

  • Marius AG 27 decembrie 2020 ora 10:47 PM citez: Am vorbit cu tehnicianul Digi Campulung si la sfarsit de an vor fi mult asteptatele surprize spuse de baieti Canalele testate in primavara Film Boxurile Look in HD si mai baga baietii BV Digi BV Gorila Alin. Imi cer scuze ca am fost neincrezator si am crezut ca nu se introduce nimic. Jos Palaria Un AN NOU Fericit!! Marius AG Daca nu stiti AG vine de la Arges. Am incheiat citatul. E cum e Marius recunosti? Cine sta la baut cafele cu tehnicienii Digi? Tu ai spus asta.

 2. Ăștia nici nu au auzit de lista must carry 2021..cu carantina asta au uitat de CNA… Le fac la CNA reducere la net 50% pe 6luni și gata baga posturile must carry în martie 2022 baga ambele liste.. Ce su zis băieții? Muncim pt 6 posturi munci de la 10-12 în sus și SD-uri ca ne cadle sigla de pe acoperiș dacă băgăm HD-uri…

 3. Eu,le-aș vrea pe toate:Animal Planet,Investigation Discovery,Discovery Science;Greu de crezut că le vom vedea la Digi aceste canale,mai ales că în decursul aniilor au apărut propriile canale de ”calitate”,al acestui operator!

  • Stați liniștiți nu intra inca nimic termen ofial este de 60 de zile de la anunțarea grilei must cary și asta daca nu are in grila cel puțin 40% din posturile must cary așa că …..

   • Nu stiu de unde scoateti termene de 60 sau 90 de zile, in conditiile in care pe site-ul CNA este mentionat ca termenul este de 30 de zile de la data publicarii listei de programe, lista fiind publicata pe 19 ianuarie 2021.

    • Robert o societate de cablu trebuie să aibă cel puțin 40% din progamele din must cary și atunci legea le permite să introducă restul programelor când vor ei știu asta am lucrat in domeniu nu sc nicăiri că trebuie însă intre după 30 de zile daca au 40 % din progame citește și vezi

     • Gresit, 25% din numarul programelor din pachetul de baza trebuie sa fie din must carry. Unde ai citit ca e vorba de 40%? De ce esti asa de sigur de niste informatii gresite? Poate ca ai lucrat in domeniu dar gresesti si o faci cu o mare certitudine.
      Te rog sa nu mai dezinformezi, este un articol de zvonuri dar nu un articol in care sa oferim informatii gresite iar si iar, pentru ca tu asta ai facut in repetate randuri.
      Informeaza-te din nou de pe site-ul CNA si spune-mi care e adevarul cu termenul in care trebuie sa intre si procentul de posturi din must carry. Da-mi si mie un link unde scrie ca trebuie sa intre in 60 de zile si unde scrie ca e vorba de 40%?

    • Citește legea din 2019 cu modificările și paragraf și vezi ce spune scz 25 *% din progame plus 2 regionale și vezi că am dreptate da ați dau dreptate că trebuie după 30 de zile dar nu șanț obligați daca au maxim 25 ,% din. Ele le pot introduce oricând

     • Mirele digi are in baza 160 de canale. Deci trebuie sa introduca toate posturile din lista must carry. Adica cele 40 de canale,

 4. Pai si Cna si Digi sunt in hibernare profunda cand se treseste Cna din hibernare atunci si Digi ca sa nu ziceti ca apar pe cei de la Digi sincer prefer in loc de lista must -carry programe mai bune Discovery Id si Science fara Animal Planet care e rebut Love Nature Hd si 4 k daca se poate Arte C&i si sunt suficente pe anul asta daca m uitat ceva cineva sa ma completeze

 5. Asa parca știam și eu 30 zile.. Ok ok dar ce se întâmplă la Digi?? Nici posturile Pro în HD, lista must carry și nici un post premium.. Frecvente libere.. Așteaptă ok-ul de la șefi asa cum au așteptat polițiștii aia ok-ul sa intre peste ala la Onești?? Acum pe bune domnule Gorila, domnule Robert sau cineva.. Parca sunt prea pasivi

 6. Prietene plătesc maxpack de când a fost inventat diam Hbo din prima zi de la lansare în România.. Doream sa respecte legea ca mulți de aici observ.

 7. CGTN,SuperRTL,Maria TV,câteva din posturile ce le-aș elimina din grila Digi!
  Animal Planet, ID și C&I,posturile cu care le-aș înlocui
  Cât despre Must Carry, nu prea cred că o să intre în viitorul apropiat

 8. Digi: nesimțiți.. Nu credeam ca o sa scriu asta… Firma de cacao… De ce media max nu face un subiect cum ca Digi nu a respectat termenul legal pt introducerea posturilor din must carry. Au dreptate cei care sunt la Vodafone, Orange… Digi are mulți abonați și aceia întra mai mult aici.. Și dacă scrieti pe prima pagina ca Digi nu a introdus în grila luata must carry poate contează… Va rog este o sugestie domnule Robert

  • De ce sunt nesimțiți ? Ca îți dă 2 luni gratis pachetul maxpack? Alți operatori de ce nu fac treaba asta cadou pentru doamne și domnișoare cu ocazia lunii martie???

 9. Poy de ce nu întra lista must carry domnule Gorila?? Sa găsim un răspuns pentru noi toți. Eu zic ca sunt neserioși… Dacă chiar crezi ca nu au loc frecvente te inși, bani pt infrastructura te înșeli profit anulat trecut te ia amețeală dacă vezi comunicatul.. Ce sa fie domnule Gorila.. Acum la ora asta crezi teste sau probleme tehnice??

  • Din indiferență domnule Marian. Au 5-6 frecvente libere. Din nepăsare nu introduc posturile. Vă aduceți aminte că acum cateva zile a văzut netul și tehnicile a rezolvat in 10 , 20 de minute. Asta înseamnă că tehnicul nu este in carantină. Pot fi teste actualele probleme de pe unele canale. Acum sunt probleme cu posturile cinemaraton și comedy est.

   • Ar mai putea fi o explicatie…. Daca e adevarat ca se creaza un departament pentru grila TV (desi eu nu prea cred), atunci poate ca vor schimba frecvente, reorganiza grila pe alte criterii, poate ii tenteaza si extraoptiuni (cu atat mai putin plauzibil). Asta ar fi singura explicatie, dar doar daca am fi avocatii ”diavolului”……
    In realitate eu cred ca explicatia este, cum ati si scris mai sus, indiferenta……

    • Parerea mea este ca informatiile despre un nou departament pentru grila TV sunt niste zvonuri fara nicio baza reala.
     La Digi posturile sunt introduse in grila de fiecare operator headend din fiecare judet si asta asa va ramane, de aceea nu intra posturile in grila simultan in toate zonele, ci treptat.
     Deciziile luate pentru introducerea de posturi noi, contracte semnate si asa mai departe, sunt decizii luate la nivel de management, nu au nevoie de departament nou pentru asa ceva.

 10. Echipa de la tehnic este în carantina probabil și lucrează de acasă… Cel puțin asa se pare.. Mor de ras.. Nu mai este mult și întra lista must carry.. Rad de cad pe jos.. Asa ceva pe media max…

 11. Deci Digi,se îndreaptă spre 2020? Anul trecut Canal 33,restul la sfârșit de iunie? Sunt tare curios dacă găsesc ceva similar cu Maria TV,sau găsesc varianta HD? Bătaie de joc,e puțin spus,e nepăsare.

 12. Digi nu rasp pe Facebook de 2 zile nici măcar nu citesc mesajele, la email u rasp deloc înainte răspundeau.. Au o problema ii doare în ***** de romani și de legile tarii… Rușine chiar nu ne așteptăm la asa ceva niciunul dintre noi.. Sa te **** pe tine chiar atunci când erai locul 1

 13. Ce ar trebui sa faca Digi in primul rand, sa-si uniformizeze calitatea serviciilor . adica in unele zone canalele sa vad bine iar net-ul functioneaza la parametrii mentionati in contract, in timp ce alti clienti (adica eu ), nu au acces la fibra optica, asa ca toate problemele vin des, net si telefon care cad zilnic, semnal tv, indoielnic. Le-am propus achizitia pe persoana fizica odata prin call center, daca Digi e atat de sarac, la nevoie asigur si montajul. Vesnicul „vom remedia…vom, vom….va asiguram ca…. „. rezultate 0, pana acum. Digi este exact proiectia societatii noastre in ansamblul ei. Mi-se-rupism, neprofesionalism, naivitate, minciuna, delasare, complacere, chiar hotie. CNA-ul , platit de noi ar trebui sa intervina drastic, sa se impuna, sa ne protejeze interesele finalmente. Dar si el e romanesc, asa ca, are parte de toate atributele mentionate mai sus in plus politizare si coruptie.

 14. Ceva îmi spune,că nu vor intra canale luna asta,veți vedea.Au scos de pe analogic,ca să aducă și mai multă nemulțumire printre abonați.Chiar sunt slabi la capitolul grilă,până și Telekom,care mulți zic că e cu zilele numărate,a introdus lista de canale must-carry! Revenid la Digi,prea puțini sunt cei care vor o schimbare a grilei

 15. Pentru cei care tot vor pachete extra. Amintiți-vă de cazul Boom Extrasatelit. Care tot asa avea pachete extra o grămadă și a întrat în faliment. Boom avea un canal de desene animate în pachetul de baza (la început Cartoon network, după Disney Channel), restul canalelor erau în pachetul „Kid Zone”. Plus alte pachete extraoptiune. O baza „săracă” și multe extraoptiuni suplimentare aduce falimentul. AMINTIȚI-VĂ DE PLATFORMA BOOM EXTRASATELIT, ȘI DUPĂ M-AI GANDIȚI-VĂ SĂ CEREȚI PACHETE NOI ȘI EXTRAOPTIUNI. DACĂ LA O EXTRAOPTIUNE SE ABONEAZĂ CÂTEVA SUTE DE CLIENȚI, COMPANIA IESE ÎN PIERDERE.

 16. Facturile,la Vodafone,d-le Gorila, nu sunt in euro.Eu platesc aceeasi suma fixa de 57.5 lei,de cateva luni,pt Tv Complet,net 500,extraoptiunea Max pack(hbo-urile si cinemax-urile),extraoptiunea sport,extraoptiunea 4k plus 3 CI-uri.Eu zic ca raportul pret-calitate-servicii este unul OK,in cazul meu.

  • Eu am pe digital pachetul complet de la Digi plus internetul și trec de 90 de lei.
   Pe total se pare că e mult mai ok la Vodafone, nu mi se pare deloc scump.
   Deocamdată aștept să îmi expire contractul cu Digi.😂

    • Și așa mi se pare un preț destul de ok. Am amici care sunt la Digi de când s-a înființat și nu există conceptul de fidelitate.
     Din contră, noi abonați beneficiază uneori. de reduceri, e bine și așa.
     Nu știu cum e la Vodafone internetul, dar în zona mea tot mai dă uneori rateuri cu tot 4G și fibra optică etc.

     • Da Digi nu stie de fidelizare Da doar 4 luni reducere 50% la abonament, cu ,contract de 24 de luni. Vodafone are internet slabut. Dar pe tv sunt buni spre foarte buni.

     • Daca esti in ultimele trei luni de abonament, gasesti o oferta mult mai buna in Retentie, la Vodadone. Pentru grila maxima TV + HBO MaxPack + toate extraoptiunile + net 500 + HBO GO dai maxim 30 lei pe luna.

     • Depinde si cat de bine stii sa negociezi , sa nu le accepti prima oferta. Si daca mai au si concurenta este si mai bine pentru abonat, poate obtine reducere frumoasa pe o perioada destul de mare.

  • Vreti sa va uitati pe site-ul Vodafone si sa vedeti ca abonamentele sunt in Euro iar la digi sunt in lei. Dvs aveti acel pret obtinut la retentie.