Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC (Vodafone), Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.
Fiind un articol destinat zvonurilor, oricine isi poate spune parerea cat timp se face intr-un mod civilizat. Informatiile discutate in sectiunea de comentarii a acestui articol nu reprezinta pozitia oficiala Media-Max.ro si sunt doar zvonuri.

Update 20.06.2020: Nu sunt permise comentariile care sustin o actiune sigura fara a se oferi o sursa; Se poate discuta in continuare despre zvonuri sau informatii neconfirmate insa fara sa se confirme ca fiind ceva ce se va intampla sigur;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

56182 COMENTARII

 1. Peste 2 saptamani, Poama acra si Albumul National vor intra in grila postului de televiziune Favorit. Poama acra va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 20 si in reluare de la ora 8. Albumul National va fi difuzat tot de luni pana vineri de la miezul noptii si in reluare de la ora 11.

 2. Mie sincer mi-se pare ridicol ca Digi să treacă la nivel regional posturile mustcarry care sunt de nivel național cum ar fi Rock TV,Exploris,Canal 33,Global News ,IDA TV etc,dar la mizeria albastra se poate orice și oricând,când are trecere la CNA.

  • Reprezentantul Digi a spus ca din cauza audienței. Poate în noua listă must carry vor fi mai sus cu 4 poziții dacă va ieși Medika TV și sigur va ieși din must carry în anul 2024.Cred că la anul vor fi 45 sau 47 canale must carry.

   • Medika TV și Kanal D 2 va ieși 100% din must-carry.
    Dar după ce au fost eliminate din grilă DIGI sigur vor cere introducerea în must-carry Realitatea Sportivă, Realitatea Star, Aleph Business, Smart TV și reintroducerea Kapital TV… poate apar și alte surprize cu unele canale care se regăsesc doar în grila unui singur operator (Simfonica, Info TV România, Zoom TV).
    Lista must-carry se va mări de la an la an, dar intrarea în această listă nu le mai garantează și introducerea în grilele cabliștilor (ex. cazul DIGI de anul acesta).
    Primele 38-39 poziții din această listă garantează prezența în grilele tuturor cabliștilor).
    Canalele scoase de DIGI în această primăvară vor scade drastic în această listă… deci nici o șansă să urce în „clasament”.
    Cred că vor rămâne aceleași canale anul viitor dacă nu vor mai fi introduse alte canale în grila DIGI.
    În locul Medika TV și Kanal D 2 vor urca în clasament exact canalele care se află deja în grila național DIGI (Atomic Academy și TeleMoldova Plus).
    Deci, dacă plătești 1 an către DIGI să te țină în grilă îți garantează prezența anii viitori în grilele tuturor operatorilor.

    • Kanal D2 si Medika tv nu vor iesi din grila Digi chiar daca ies din must carry pentru ca Dogan Media si Clever au deja contracte semnate cu Digi. Spre exemplu Kanal D 2 HD a intrat pentru ca este un contract semnat intre cele 2 companii Kanal D 2 HD este transmis de Digi cu birtrate original ne modificat.

     • Să înțeleg că cei de la Kanal D n-au apucat să facă contract și cu Orange? Asta ar explica de ce încă își bat joc de acest post, ștrangulat într-un SD de groază.

     • Pentru introducerea postului Kanal D 2 in HD stiu ca, cablisti trebuie semnat un contract. Da poate ca Orange nu are contract semnat.

     • Cei de la Clever au spus ca nu doresc momentan sa scoata Medika tv din must carry si ca au in plan sa lanseze medika tv hd in curand.

   • Măi ce specialist este reprezentantul Digi,cumva lucrează la kantar media,apropo s-a văzut ce specialist este atunci când CNA l-a întrebat de ce nu este introdus un anumit post în grilă,habar avea

 3. Putem cere soarele,stelele și luna de pe cer,că pe cei din conducerea DIGI,nu-i interesează. Limitarea la 30 de lei,face să nu mai intre nimic o bună perioadă de acum în colo.
  Așteptări nu sunt nici nu am și nici că voi mai avea,iarna asta va fii ca anul trecut,continuitate fără noutate,apropo ștergeți articolul cu posturile Discovery din 9.12.2018 că nici vorbă să mai intre vreunul,din ele,DTX și Discovery Science vor dispărea,Discovery World e istorie demult așa că nici gând de ID,AP
  Cumpărați DIGI și Orange și Vodafone să rămâneți doar voi,că pe 1 din 10 români nu-i interesează ce posturi au în grila de programe

 4. Avize OC Pitesti introduce Argesi tv in grila digitala . Omega tv scoate canal 33. Autorizari Metropola tv a cerut licenta de satelit in rest autorizari radio. VTV a cerut licenta locala si retrage licenta de pe satelit. Va reintra pe Digi cablu digital

 5. Conform unui site international posturile National Geographic si National Geographic Wild vor fi vandute de catre Disney catre firma NextStar. Cele doua companii sunt in discutii.

 6. Robert, Gorilă: Ceva zvonuri legate de: H2, NGP, TDC- pentru gila Digi?
  Pe final de an, mai sunt negocieri pentru alte posturi tv internaționale, ce vor începe emisia/transmisia, după ce obțin licența?

  • 1 Nu se stie cand/ daca se va lansa in Romania H2 . In viitorul apropiat se va lansa varianta localizata a postului C&I Romania. 2 Cu NG se va renegocia in vara anului 2024-2025. 3 Se pare ca nu sa negociat cu , Canal+ pentru nici un canal FilmBox ci se impart in mod egal cheltuielile pentru canalele must carry pe DTH

 7. Dacă DIGI ar elimina toate dublurile SD și analogicul ar fi loc pentru toate canalele „românești” la o calitate decentă și normală în anul 2023.
  Postez aici o grilă cu toate canalele „românești” la o cea mai bună calitate la care emit; unele gen Realitatea Star, Party Mix, Shop On TV, etc. au licență 4K dar nu merită această rezoluție în grilă (le-am trecut HD); altele emit HD dar încă nu sunt preluate în această rezoluție de operatori (Cinethronix, Agro TV, Medika TV, Mooz RO!, Music Channel, etc.).
  Le-am pus pe categorii după ce văd eu că transmit și nu după licență pe care o au la CNA (Travel Mix, Favorit, Etno sau Happy Channel nu sunt niciodată canale generaliste după părerea mea… cum nici Canal 33 nu e de știri).
  Cu excepția canalelor Orange Sport 1-4 care nu își mai au rostul în grila DIGI și Focus Sat TV care nu cred că va intra vreodată la alt operator ar fi o grilă de 195 canale TV românești unice.
  Împreună cu celelalte canalele străine ar fi o grilă de 200 și ceva canale TV unice (fără dubluri).
  Iată lista perfectă cu toate televiziunile românești unice la o calitate superioară.

  Canale TV românești, dublate sau traduse în limba română:

  I. GENERALE:
  1. A7 TV HD
  2. Antena 1 HD
  3. Antena Stars HD
  4. Antena Internațional HD
  5. Apollonia TV HD
  6. Canal 33 HD
  7. DIGI 4K
  8. Focus Sat TV HD
  9. Inedit TV HD
  10. Kanal D HD
  11. Kanal D 2 HD
  12. Kapital TV HD
  13. LinkPress TV HD
  14. Metropola TV HD
  15. Moldova TV HD
  16. Nașul TV
  17. Național TV
  18. Național 24 Plus
  19. Prima TV HD
  20. PRO Arena HD
  21. PRO TV HD
  22. PRO TV Internațional
  23. Tele Moldova PLUS HD
  24. Telestar 1
  25. TV5MONDE Europe HD
  26. TVR 1 HD
  27. TVR 2 HD
  28. TVR 3
  29. TVR Cultural HD
  30. TVR Internațional

  II. ȘTIRI:
  31. Aleph Business HD
  32. Aleph News HD
  33. Antena 3 CNN HD
  34. B1 TV HD
  35. DIGI 24 HD
  36. EuroNews România HD
  37. Global News HD
  38. MeteoTV.TV HD
  39. Money News
  40. NCN
  41. Prima News HD
  42. Profit News HD
  43. Realitatea Plus HD
  44. Realitatea Star HD
  45. România TV HD
  46. Smart TV HD
  47. TVR Info HD
  48. Z-TV.TV HD

  III. SPORT:
  49. Auto Motor und Sport Channel HD
  50. DIGI Sport 1 HD
  51. DIGI Sport 2 HD
  52. DIGI Sport 3 HD
  53. DIGI Sport 4 HD
  54. EuroSport 1 HD
  55. EuroSport 2 HD
  56. EuroSport 4K
  57. Extreme Sports Channel
  58. Orange Sport 1 HD
  59. Orange Sport 2 HD
  60. Orange Sport 3 HD
  61. Orange Sport 4 HD
  62. Prima 4K
  63. Prima Sport 1 HD
  64. Prima Sport 2 HD
  65. Prima Sport 3 HD
  66. Prima Sport 4 HD
  67. Prima Sport 5 HD
  68. Prima Sport PPV1 HD
  69. Prima Sport PPV2 HD
  70. Prima Sport PPV3
  71. Prima Sport PPV4
  72. Realitatea Sportivă HD
  73. Sport Extra HD
  74. The Fishing and Hunting Channel HD
  75. Trace Sport Stars HD

  IV. LIFESTYLE:
  76. 24 Mix Teleshop HD
  77. Agro TV HD
  78. DIGI Life HD
  79. E! HD
  80. Exploris HD
  81. Food Network HD
  82. HGTV HD
  83. IDA TV HD
  84. Mediacom TV HD
  85. Medika TV HD
  86. Shop On TV HD
  87. TLC HD
  88. Top Shop TV
  89. Travel Channel HD
  90. Travel Mix 4K
  91. Travel XP HD
  92. TV Paprika HD
  93. Zoom TV HD

  V. DOCUMENTARE:
  94. Animal Planet HD
  95. Arcadia World HD
  96. BBC Earth HD
  97. CBS Reality
  98. Cinethronix HD
  99. Crime + Investigation
  100. DIGI Animal World HD
  101. DIGI World HD
  102. Discovery Channel HD
  103. Discovery Science HD
  104. DocuBox HD
  105. DTX HD
  106. History HD
  107. ID HD
  108. Love Nature 4K
  109. National Geographic HD
  110. National Geographic Wild HD
  111. Nat Geo People HD
  112. Viasat Explore HD
  113. Viasat History HD
  114. Viasat Nature HD

  VI. FILME:
  115. Acasă HD
  116. Acasă Gold HD
  117. AMC HD
  118. AXN HD
  119. AXN Black
  120. AXN Spin
  121. AXN White
  122. BBC First HD
  123. Bollywood TV HD
  124. Bollywood Clasic HD
  125. Bollywood Film HD
  126. Cinema Est HD
  127. Cinemaraton HD
  128. Cinemax HD
  129. Cinemax 2 HD
  130. Comedy Central HD
  131. DIVA
  132. Epic Drama HD
  133. FilmBox
  134. FilmBox Extra HD
  135. FilmBox Family
  136. FilmBox Premium
  137. FilmBox Stars
  138. Film Cafe HD
  139. Film Now HD
  140. Happy Channel HD
  141. HBO HD
  142. HBO 2 HD
  143. HBO 3 HD
  144. Prima Comedy HD
  145. PRO Cinema HD
  146. Timeless Dizi Channel HD
  147. TV 1000
  148. Warner TV HD

  VII. COPII:
  149. Cartoon Network HD
  150. Cartoonito HD
  151. Da Vinci HD
  152. Disney Channel
  153. Disney Junior
  154. JimJam
  155. LooLoo Kids HD
  156. Minimax
  157. Nickelodeon
  158. Nick Jr.
  159. NickToons
  160. TeenNick
  161. TraLaLa HD

  VIII. MUZICĂ:
  162. Atomic TV HD
  163. Atomic Academy HD
  164. Balcan Music TV HD
  165. Disco Mix HD
  166. Emi TV HD
  167. Etno TV HD
  168. Favorit TV
  169. HIT Music Channel HD
  170. Hora TV HD
  171. Info TV România HD
  172. Kiss TV HD
  173. Magic TV HD
  174. Melos TV HD
  175. Mooz Dance HD
  176. Mooz Hits HD
  177. Mooz RO! HD
  178. MTV Europe
  179. Music Channel HD
  180. Orizont TV
  181. Party Mix HD
  182. Rapsodia TV
  183. Rock TV HD
  184. Simfonica HD
  185. Taraf TV HD
  186. Tradițional TV HD
  187. TV-AS HD
  188. UTV HD
  189. ZU TV HD

  IX. RELIGIE:
  190. Alfa Omega TV HD
  191. Angelus TV HD
  192. Credo TV HD
  193. Maria TV HD
  194. Speranța TV
  195. Trinitas TV HD

  X. REGIONALE:
  196. TVR (Regional)
  197. …
  198. …
  199. …
  200. …

  Pe lângă aceste canale au mai primit licență de la CNA alte canale care încă nu emit:
  1. TVR Sport HD
  2. TVR Folclor HD
  3. Prima History HD
  4. Prima Food & Travel HD
  5. TV Kult HD
  6. TV Enciclopedia HD
  7. Mooz Retro HD
  8. Mooz Love HD
  9. Asia TV HD
  10. Telebest HD

  • Ideea ta este bună, numai ca sa vezi ce ai scris acolo ar trebui facute extraoptiuni sau marit abonamnetul baza digital cu cel putin 20 de lei. Este imposibil, peste 80% din abonatii oricarui operator de cablu daca se uita la maxim 20 de canale din cele peste 200 cat are orice grila a unui cablist din țară. Nimeni nu o sa fie de acord sa plateasca in plus pentru abonamentul de baza sa aibe in bază posturi la care nu se uita nici macar o dată.

   Ps. Personal nu ma uit niciodata la posturile cu sport si filme…. dar le platesc? Pentru ce? Sa fie acolo? Să-mi ceară bani in plus? Nu MS. 👍🏻

   • Anonim scrie destul de clar în mesaj că am trecut doar canalele românești, dublate sau traduse în română.
    Nu am trecut nici un canal străin care nu are traducere în română.
    Poate ți-a fost greu să citești cuvânt cu cuvânt.

    DSF ai dreptate!
    Fiecare se uită la ce vrea.
    Dar tu ești printre puținii bărbați care nu se uită la sport.
    Sportul e sarea și piperul din grila fiecărui operator.
    Stai liniștit că nu plătești mult pentru sport la DIGI.
    E singurul operator care oferă sportul aproape gratis.
    Documentarele sunt cele mai scumpe și privații noștri din România care au ieșit din must-carry și acum cer bani la operatori (PRO TV, Acasă, Acasă Gold, PRO Cinema, PRO Arena, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, Kanal D, Prima TV).

    • Scrie-mi un singur motiv pentru care m-as uita la…. unii care, aleargă pe bani multi, cate 20 pe teren 10 impotriva altora…. si inca 2 portari si 3 arbitrii se uita la ei cum alearga pe teren?. 🥹🥹🥹.

     Ps …. asta se numeste fotbal? 🥺🥺🥺👍🏻

    • Nici la documentare nu ma uit, ce naiba sa vad la ele…. 40% dintr-o ora reclame? 🥱🥱🥱. Am uitat sa specific si posturile astea. In afara de posturile Digi care „inca nu au reclame”… BBC Earth si Viasat Nature…. restul sunt „porcării ” pline cu reclame.

     Ps… acesta este adevărul….

     • Nevorbiți precum Anonim, No name și alte nickname-uri pe care le mai are și scrie 15 comentarii negative despre DIGI cu 10 nume diferite.
      Eu postez o dată la zile mari și îl deranjează pentru că a fost mesajul prea lung.
      Nu a avut timp să citească tot mesajul pentru că nu mai avea timp să denigreze DIGI prin mesaje.
      Cred că are normă de mesaje zilnic.
      Mută-te omule la alt operator.
      Eu nu am spus că vreau toate acele canale în grilă.
      Le-am scris pe toate pentru a face o comparație între ce există acum în grilă și ce lipsește… și rezoluția de acum și cum ar fi normal să fie în 2023.

 8. La televizorul Samsung, cand intru pe orice aplicatie anume, apare ecranul albastru si nu merge. Oare de ce si ce ar trebui facut? Nici magazinul ”Apps” nu merge, doar apare ecranul albastru si atat.

 9. VTV Râmnicu Vâlcea solicită mâine modalitatea de difuzare și zonei de difuzare.Cred că va deveni național și cred că va dori să intre în lista must carry 2024

  • Au deja licență națională, dar conținutul e de post local. Din cauza licenței i-au decolat Digi din grila locală din Vâlcea. Sunt în aceeași situație cu Profi 24.

   Singurul operator care-i transmite momentan pe național sunt ORO. I-au inclus inclusiv pe Orange TV GO.

  • Prin modalitatea de difuzare cred că se referă la sursa de preluare a semnalului, însă nu sunt sigur dacă eu prin rețele electronice sau prin satelit. E posibil să fie prin satelit(emit pe satelitul pe care era ORO), iar ei să vrea să treacă la rețele, dar nu sunt sigur. N-am verificat!

   Când trece în HD, parcă se numea format de difuzare, nu metodă. Oricum , aflăm mâine tot ce trebuie.

  • Nu se va rebrendui nimic. Chestia este ca postul Canal 33 a atacat compania de cablu Digi printr-un mesaj scris pe pagina de Facebook acum 15 ore. Bine inteles in acel mesaj nu spune cuvantul Digi pentru a nu fi dati in judecata insa se subaintelege despre ce, companie de cablu este vorba. Pe langa asta canal 33 ii face saraci pe 5milioane si ceva de romani pentru faptul ca sunt abonati la aceasta companie de cablu Prin acel mesaj aceasta televiziune parerea mea este ca si-a luat adio la sansa de a reveni in grila nationala a cablistului Digi. Mesajul incepe asa Cum incepe o reclama corecta la o anumita firma de cablu undeva pe glob intr-o tara din lumea a treia.

   • Or sa pateasca ca Aleph News…. or sa-i bage si o sa-i scoata din grila cand vrea Digi. Isi mai bate joc de ei si pe la CNA ca „vezi Doamne nu vrea Digi sa ii retransmita”

 10. Salutari fratilor, intrati pe pagina de facebook a canal 33 sa vedeti cat de disperat a ajuns patronul acelui starv de canal tv!! Ce face disperarea din unii oameni!!

 11. De acord cu dumneavoastră Gorila dar când canalele SD pe viitor vor fii închise și vor rămâne cele HD și 4K UHD atunci Digi ce va face cu aceste canale SD .De ce cei de la Orange oferă abonaților lor receptoare HD și SMART CAMURI CI+ .

  • Si Digi ofera de 6-8 luni numai receptoare HD si Camuri insa sunt abonati pe digital care au apucat receptoare sd si nu vor sa le schimbe. Cand vor ramane doar canale HD si 4K Digi se va adapta insa variantele sd ale canalelor vor ramane multi ani in eter.

   • Asta e gândire de anii ’50.
    Să scoată toate canalele SD din grilă și atunci se va elibera spațiu pentru canale noi.
    Și cei cu decodoare SD vor fugi singuri să le schimbe.
    Nu să stăm ceilalți după ăștia cu concepții comuniste.

 12. Foarte bine Domnu Gorila să scoată 3 canale SD Digi și să bage TRINITAS TV HD.Pentru ce ajută atîtea canale SD în grila digitală Digi de două ori SD și HD.

  • Dar cu ,ce ajuta Trinitas HD? La ce ofera acest post este suficent si in SD. Acele canale care sunt SD si HD au o audienta mult mai mare decat Trinitas TV si uni abonati digi mai folosesc receptoare sd si din aceasta cauza unele canale au ambele variante in grila.

 13. Domnu Gorila și GJ vă deranjează că eu vreau să văd la calitate HD canalul TRINITAS TV atunci de ce cei de la Digi pentru celelalte religii ALFA OMEGA TV ȘI CREDO TV sunt la calitate HD de ce TRINITAS TV nu are dreptu să fie introdus la calitate HD.Te rog frumos GJ să nu mă jignești că eu nu team înjurat și jignit cu nimic.Da vreau să văd postul TRINITAS TV la calitate HD

  • Va raspund. Credo TV HD si Alfa& Omega TV HD au variantele HD la o calitate de consum de banda foarte mica de pana la 4 mgb/ps ( adica cat consuma 2 canale sd cu audienta medie pe zi mult mai mare decat face Trinitas TV ca Prima tv si Agro tv sa zic) . In schimb Trinitas HD obliga operatori sa il transmita cu 8-9 mgb/ps. Adica ca sa va faceti o idee va dau un exemplu ca sa introduca Digi Trinitas HD ar trebui sa scoata 3 canale SD din grila pentru un canal HD care are audienta 0000,1 pe zi. Dvs a-ti introduce un asfel de canal? Cablisti le-au propus celor de la Trinitas TV sa iasa din must carry si sa faca contract daca vor sa fie preluati in HD iar cei de la Trinitas au zis nu.