Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Aici vom discuta despre zvonuri si informatii neconfirmate despre introducerea unor noi canale TV la operatorii de telecomunicatii care ofera atat servicii terestre (prin cablu) cat si prin satelit (DTH).

Principalii operatori de televiziune din Romania la care ne putem abona sunt: Telekom, RCS & RDS (DigiTV), Next Gen, UPC, Orange, Focus Sat, Akta insa exista si alti operatori mai mici si firme de cartier care ofera servicii de cablu TV/DTH.

De asemenea, tot aici putem discuta si despre zvonuri privind introducerea de posturi noi online (Digi Online, Telekom TV, Horizon GO, SeeNow, Orange TV).

Foarte multe informatii despre posturile TV nu sunt anuntate de catre operatorii de televiziune si ajung mai greu la noi, abonatii TV, insa aici putem discuta despre orice detaliu privind aceste informatii neconfirmate.
Update 31.07.2018: S-au adeverit zvonurile privind introducerea in grila RCS – RDS cablu a programelor Happy Channel HD si ZU TV HD. Zvonurile erau si despre introducerea posturilor Look TV HD, Look Plus HD, Epic Drama HD, Cinemax 2 HD si Discovery HD. Vedea daca in urmatoarele saptamani/luni se vor realiza si aceste modificari asupra grilei RCS – RDS.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 09.08.2018: Exista zvonuri ca incepand cu luna septembrie Telekom va face noi modificari ale grilei de programe. La cateva luni dupa ce acestia au scos din grila de programe 11 posturi TV, apar zvonuri ca acestia ar face din nou astfel de modificari.

Update 09.08.2018: Am primit informatii de la abonatii RCS – RDS ca exista zvonuri privind introducerea programului Epic Drama HD in grila de cablu digital Digi. Dupa ce programul Epic Drama HD a fost introdus in grila Digi TV satelit ne-am asteptat sa intre si pe cablu insa momentan acest lucru nu s-a concretizat. In urma ultimelor teste (teste care au vizat si introducerea in grila pentru foarte putin timp a postului TRT 4K) se spunea ca acestia ar testa si introducerea Epic Drama HD in grila Digi cablu. Vedem daca se va concretiza ceva in acest sens.

Update 18.08.2018: Pentru ca LOOK TV si LOOK PLUS transmit UCL si EUL aceste posturi tv vor fi lasate la liber la Orange TV cablu si DTH, intre perioada 21 august si 5 octombrie, urmand ca de la acea data sa se codeze si sa fie introduse cele 2 posturi intr-un pachet numit pachetul „Look”. Pretul pachetului va fi de 0,60 euro. Abonatii vor primi instiintare in scris cu factura sau pe STB pe TV; Desi mai mult ca sigur aceste zvonuri se vor concretiza, momentan lasam aceasta informatie la zvonuri; Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

Update 29.08.2018: Conform ultimelor zvonuri, in grila Telekom nu intra si nici nu ies alte posturi in luna septembrie, chiar daca s-au facut teste pe Film Now, se pare ca nici acest program nu ar intra in grila.

Update 09.12.2018: In grila Digi ar urma sa intre programele Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery si Animal Planet, toate la calitate SD, undeva la finalul lunii decembrie. Ramane de vazut ce pachet suplimentar o sa fie si la ce pret, vom reveni cu informatii; Multumim colegului Bebe pentru informatii;

Update 21.12.2019: Posturile Discovery si Eurosport ar putea iesi din grila de programe Telekom daca negocierile pentru un nou contract nu s-ar finaliza cu succes pana la finalul acestei luni;

De asemenea, puteti oferi fara probleme sursa de unde aveti aceste informatii.
Fiind un articol destinat zvonurilor, oricine isi poate spune parerea cat timp se face intr-un mod civilizat. Informatiile discutate in sectiunea de comentarii a acestui articol nu reprezinta pozitia oficiala Media-Max.ro si sunt doar zvonuri.

Update 20.06.2020: Nu sunt permise comentariile care sustin o actiune sigura fara a se oferi o sursa; Se poate discuta in continuare despre zvonuri sau informatii neconfirmate insa fara sa se confirme ca fiind ceva ce se va intampla sigur;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6328 COMENTARII

 1. Ok, sperăm ca alte posturi să intre aleph news,sau comedy pina in August sau mai repede , cum vor si unde vor ei sa le introduca !!gen ce operatorii le vor introduce ,stimă si respect ptr zvonuri cei care sunteti la curent cu ele!!😋

 2. Dacă Aleph,acelea întârzie să apară până în 202…atunci și Digi întârzie să apară cu noutăți? Chiar nu sunt capabili să intre cele testate? O altă întrebare, dacă Digi sunt nr1,atunci de ce au intrat în premieră în România, la Vodafone Film Cafe HD și TV Paprika HD?

  • a Aleph News nu intarzie pana in 2022, mai este foarte putin si va emite. Eu estimez ca in 3 saptamani va porni.2 Film Cafe HD si tv Paprika HD au intrat la Vodafone in premiera din 2 motive simple. 1 Posturile apartin de fostul patronat al upc-ului. 2 Poate Vodafon a platit putin mai mult sa fie primul operator care are aceste posturi in grila. Se practica chestii din acestea vezi cazul digi si HGTV telekom cu NGP. Sunt anumite beneficii ce se ofera cand se lanseaza cate un post. Beneficii materiale sau de alta natura de care noi abonatii nu stim.

   • Poate așa o fi, dar nici digi nu e de scuzat, epic drama de exemplu pe satelit e in HD, pe digital HD-ul e convertit în SD. Nu cred că era atât de greu să fie în HD și pe digital, dar lipsa lor de interes față de clienți e maximă.

    • Da ai perfecta dreptate digi nu este de scuzat. Pe satelit Epic Drama este preluat de digi de la Slovaci nu este urcat de digi pe satelit. Pe cablu Epic drama a fost transformat in sd pentru ca digi mai ofera abonatilor receptoare sd si de aceea au facut asta. Este adevarat ca puteau sa il puna pe cablu si in sd si in HD insa nu stiu sa spun de ce nu au facut treaba aceasta. In Ro toti operatorii nu isi dau interesul pentru abonati pentru ei primeaza castigul. In schimb in Ungaria nu este asa, abonatul este respectat.