Postul Medika TV o sa fie lansat in luna octombrie

Postul Medika TV o sa fie lansat in luna octombrie dupa ce CNA a aprobat astazi cererea pentru a autoriza emisia Medika TV.
Programul Medika TV urmeaza sa emita incepand cu data de 01 octombrie 2018 si acesta ar fi primul program tv cu continut integral medical. Vom putea viziona emisiuni precum:

  • „Pe sleau cu doctor Menci” – invitat permanent Dr. Gheorghe Mencinicopschi;
  • „Academia de sanatate” – profesor Irinel Popescu;
  • „Jurnal de viata” – Catalina Jingoiu;

Dr. Gheorghe Mencinicopschi este o persoana foarte activa in domeniul alimentatiei si nutritiei in Romania. Este de asemenea coautorul mai multor carti si lucrari, cele mai recente fiind „Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam” – 2010 si „Revolutie in bucatarie. Reinvata sa gatesti sanatos.” 2011. A absolvit Facultatea de Biologie-Biochimie – Universitatea din Bucuresti ca sef de promotie si membru titular al multor academii/asocitatii printre care si presedinte al Comisiei de Securitate Biologica in domeniul organismelor modificate genetic. Detine 23 brevete de inventii.
Dr. Mencinicopschi este una din persoanele care sustine omnivorismul si sustine ca dieta vegetariana este extrema si nesanatoasa pentru organismul uman.

Emisiunea „Pe sleau cu doctor Menci” va fi cu siguranta de mare interes pentru persoanele pasionate de nutritie si pentru cei care sunt atenti la ceea ce mananca.
Programul Medika TV o sa fie cu siguranta binevenit avand in vedere ca este primul post cu continut exclusiv medical.

Medika TV va intra in grilele tuturor operatorilor de cablu din Romania, cu exceptia RCS – RDS. Licenta pentru postul Medika TV a fost primita in aprilie 2017 de la CNA.
Interesant este ca tot astazi s-a anuntat ca Look Plus vor difuza 7 ore pe zi continut medical sub forma Look Medica.

In cazul in care aceasta modificare va fi un succes atunci Look Medica se va transforma intr-un post de nisa. Cel mai probabil acesta este doar inceputul unei lungi serii de astfel de posturi. Exact la fel cum s-a intamplat cu televiziunile de sport care, acum, s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Sper doar ca aceasta televiziune sa vina cu continut de calitate iar emisiunile sa fie foarte bine realizate, de catre medici competenti si foarte buni.

Se pare ca posturile TV incearca sa intre pe aceasta nisa media cu continut medical, personal consider ca asta ar fi trebuit sa se intample de mai mult timp avand in vedere succesul site-urilor cu continut medical. In plus, o astfel de televiziune ne ofera un ajutor extrem de bun in viata de zi cu zi.

Sursa: Pagina de media

Update 19.10.2018: Desi initial era anuntata emisia programului Medika TV incepand cu 01 octombrie, se pare ca acest canal tv va incepe sa emita pe 22.10.2018. Programul Medika TV va intra in grila Telekom pe DVBC si IPTV.

Update 22.10.2018: Programul Medika TV a intrat azi in grila Telekom IPTV  si cablu digital urmand sa intre tot astazi la UPC si Akta. Multumim colegului Bebe pentru informatii.

Update 25.10.2018: Medika TV va intra si in grila UPC la sfarsitul lunii octombrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

    • La Telekom deja se vede programul Medika TV, la UPC o sa intre undeva pe la sfarsitul lunii (am actualizat acum informatia in articol) iar cei de la RCS – RDS din cate am inteles nu s-au inteles in urma negocierilor cu cei de la Medika TV.
      Nu este discriminare, este vorba de afaceri. Daca te intelegi la bani bine, daca nu atunci nu beneficiezi de acel produs (in cazul de fata produsul fiind continutul Medika TV).
      Oricum, vom anunta daca vor aparea modificari in acest sens.