Nevinovat – mini serie Netflix
Mini seria spaniola „Nevinovat” va fi lansata pe Netflix la sfarsitul lunii aprilie 2021. „Nevinovat” mai este cunoscut si sub denumirea „El inocente” si este o productie originala Netflix dupa romanul cu acelasi nume (The Innocent) al scriitorului american Harlan Coben.

Mini seria originala Netflix il are ca regizor si scenarist pe Oriol Paulo, cunoscut pentru filmele de tip thriller criminal „The Body” (lansat in 2012 si notat cu 7.6 pe IMDb) si „The Invisible Guest” (lansat in 2017 si notat cu 8.1 pe IMDb).

Povestea mini seriei il are in rolul principal pe actorul Mario Casas, care interpreteaza rolul lui Mateo Vidal, un tanar implicat intr-o altercatie din care a rezultat uciderea unui om. Mateo Vidal a fost acuzat de crima si condamnat la 9 ani de inchisoare. Dupa savarsirea pedepsei, acesta incearca sa devina din nou omul de dinaintea condamnarii si sa isi intemeieze o familie. Atunci cand lucrurile par sa se aseze pe un fagas normal un apel de pe telefonul Oliviei le tulbura linistea. Actrita Aura Garrido intrepreteaza rolul personajului Olivia Costa care este sotia lui Mateo Vidal.

Miniseria va avea 8 episoade si va fi lansata pe platforma Netflix pe data de 30 aprilie 2021. Pe langa cei doi actori mentionati in descrierea povestii din distributie mai fac parte: Alexandra Jimenez in rolul Lorenei Ortiz; Jose Coronado in rolul lui Teo Aguilar; Juana Acosta in rolul Emmei; Miki Esparbe, Gonzalo de Castro, Martina Gusman etc.

Nevinovat – mini serie Netflix
„Nevinovat” se incadreaza la genurile: drama tv, politist, thriller tv, crima si mister, iar limba vorbita de actori este spaniola. Limita de varsta pentru acest mini serial este de 16 ani. Netflix a publicat si trailerul serialului, trailer pe care il puteti urmari si aici:

Miniseria „Nevinovat” este o productie originala Netflix in colaborare cu regizorul si scenaristul Oriol Paulo si va fi lansata pe platforma de filme si seriale la sfarsitul lunii aprilie (30.04.2021).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.