Upgrade de la Windows 7 la 10 cu doar 9.09€

Upgrade de la Windows 7 la 10 cu doar 9.09€ – Microsoft a promis 10 ani de suport pentru Windows 7 cand acest produs a fost lansat in octombrie 2009. Luna ianuarie a trecut iar suportul pentru Windows 7 a fost incheiat. Conform informatiilor de pe Netmarketshare, milioane de PC-uri inca ruleaza Windows 7 iar sistemul de operare inca ruleaza pe aproximativ 26% din PC-uri, acestea fiind vulnerabile la virusi iar pentru a elimina aceasta vulnerabilitate, este necesar sa se faca upgrade la Windows 10.

Acest lucru inseamna ca PC-ul meu cu Windows 7 nu va mai functiona?
PC-urile cu Windows 7 vor functiona in continuare insa Microsoft nu va mai oferi update-uri de securitate, fix-uri sau suport tehnic pentru orice tip de problema, lasand computer-ul nostru vulnerabil in fata riscurilor de securitate, malware si virusi care pot profita de potentiale brese de securitate.

Este posibil sa platim pentru extinderea update-uri de securitate? Cat ar costa acest lucru?
Utilizatorii business Windows 7 vor putea plati pentru update-uri de securitate insa sumele pot fi destul de ridicate. Aceste update-uri pentru Windows 7 Enterprise costa aproximativ 25$ pentru fiecare masina, costul este dublat la 50$ pentru fiecare dispozitiv in 2021 si se dubleaza din nou la 100$ in 2022. Si mai rau, in cazul utilizatorilor Windows 7 Pro, unde pretul porneste de la 50$ pentru fiecare masina si ajunge la 100$ in 2021, chiar la 200$ in 2022.

Cat costa upgrade-ul la Windows 10?
Daca nu aveti codul de activare pentru Windows 7, 8 sau 8.1, poti achizitiona Windows 10 direct de la Microsoft. Versiunea de baza a Windows 10 costa 139$, Windows 10 Pro incepe de la 199.99$ iar Windows 10 Pro Workstation costa 309$. Majoritatea utilizatorilor de PC-uri au nevoie doar de Windows 10 Basic sau Pro pentru dispozitivul lor. O alta varianta ar fi sa folosim un cupon de discount de pe Keysworlds.com la doar 9.09 euro.

Puteti beneficia de ultimele reduceri si in acelasi timp puteti obtine alte programe software, precum suita Microsoft Office. De exemplu, platforma Keyworlds ofera preturi reduse pana la 35% pentru coduri de activare pentru PC pentru produse precum Windows 10, Office 2019. In timpul perioadei promotionale, folosind codul de reducere KWLE35 puteti achizitiona codul de activare pentru Windows 10 Pro pentru numai 9.09 euro.

Daca sunteti interesati de pachete cu Windows 10 (Home/Pro) si Microsoft Office 2019, Keyworlds.com ofera urmatoarele optiuni:

  • 45.49 euro pentru un pachet cu Windows 10 Pro + Office 2019;
  • 40.29 euro pentru un pachet cu Windows 10 Home + Office 2019;

Upgrade de la Windows 7 la 10 cu doar 9_opt

Un cod de activare pentru Microsoft Office 2019 Plus este disponibil separat pentru 40.29 euro. Aceste oferte plus alte preturi speciale pentru Windows si Office sunt disponibile utilizand codul promotional KWLE35 pentru toate codurile de activare software.

Keysworlds ofera servicii excelente si un sistem automat pentru eficienta, garantand 100% satisfactia clientilor. Codurile de activare sunt trimise pe adresa e-mail in cateva minute. De asemenea, modalitatile de plata sunt usor de utilizat insa in acelasi timp oferind siguranta si fiabilitate, modalitati precum PayPal, transfer bancar, card de credit sau debit. In plus, ofera suport clientilor non stop (service@keysworlds.com) pentru a se asigura ca utilizatorii serviciilor acestora primesc asistenta oricand este necesar.

Toate ofertele de mai sus sunt valide cat timp codul mentionat este valabil. Inainte de activare, este recomandat sa verificam detaliile instalarii versiunii software dorite. In cazul in care intampinam probleme, putem beneficia de suport utilizand adresa e-mail mentionata mai sus. Codurile de activare vor fi trimise pe adresa e-mail la cateva minute de la efectuarea platii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Adică să înțeleg că dacă pe spatele laptopului am serial de windows 7 dacă instalez windows 10 si bag serialu acela o sa mi se activeze și windows 10???

      • In articol scrie clar

        „Cat costa upgrade-ul la Windows 10?
        Daca nu aveti codul de activare pentru Windows 7, 8 sau 8.1, poti achizitiona Windows 10 direct de la Microsoft”

        • Am gresit eu, a fost o perioada promotionala cand a fost lansat Windows 10 in care era posibil acest lucru. Ulterior, nu a mai fost posibil iar din 14 ianuarie 2020 (sper sa nu gresesc data exacta) se poate din nou sa folosesti codul de la Windows 7 pentru a face upgrade la Windows 10. Mai mult, functioneaza codul chiar daca instalezi de la 0 Windows 10 si folosesti codul de la W7, nu neaparat daca faci upgrade.