Review Smartwatch Mibro Color.
Mibro Color este noul ceas inteligent pe care cei de la Mibro l-au lansat de curand. Am testat noul smartwatch si iata ce am descoperit:

Design: Modelul Mibro Color are un display color HD dreptunghiular cu margini rotunjite si cu o diagonala de 1,57 inch (4 cm). Materialele din care este confectionat ceasul sunt metal si plastic. Cureaua ceasului este confectionata dintr-un silicon foarte placut la atingere si este disponibila pe mai multe culori (alb, negru, roz, albastru, verde).

Smartwatch-ul Mibro Color prezinta pe lateral un buton cu ajutorul caruia pot fi accesate mai multe functii: pornire/oprire, blocare/deblocare ecran principal, accesare meniu principal si functia back. Un aspect foarte important de mentionat despre ecranul acestuia este acela ca dispune de o noua tehnologie anti-amprenta. Astfel, ori de cate ori display-ul va fi atins acesta nu va avea urme de amprente. Designul este unul elegant potrivit atat pentru barbati cat si pentru femei.

Dimensiunile smartwatch-ului Mibro Color sunt: ceas: L 4,5 x l 3,5 x h 1,02 cm; curea: L 19 x l 2 cm (lungime totala ceas:23,5 cm); sistem de inchidere: catarama; greutate: 52 grame.

Functii: Meniul smartwatch-ului Mibro Color este alcatuit din urmatoarele functii:

  • Monitorizarea ritmului cardiac, oboselii, somnului si a greutatii corporale;
  • Monitorizare activitati sportive si pasi;
  • Monitorizarea oxigenului din sange (SpO2);
  • Cronometru;
  • Exercitii de respiratie;
  • Apeluri primite, notificari, alerte (calendar, reminder);
  • Vremea;
  • Muzica;
  • Setari.

Ceasul se conecteaza cu telefonul pentru notificari si toate functiile prezentate mai sus si cel mai important aspect, din punctul meu de vedere, este afisarea mesajelor text.

Review Smartwatch Mibro Color. Aspectul cadranului poate fi schimbat ori de cate ori simti nevoia de un design nou. Acest lucru se poate face fie din aplicatie, fie din ceas (se tine apasat cu degetul pe ecran cateva secunde pana apare mesajul: „Custom watch face” dupa care se gliseaza stanga- dreapta pentru a naviga).

Specificatii tehnice: Incarcarea smartwatch-ului se face cu ajutorul docking station-ului magnetic care vine impreuna cu acesta. Capacitatea bateriei este de 270 mAh si are o autonomie cuprinsa intre 7-10 zile. In functie de gradul de utilizare bateria poate avea o autonomie de pana la 14 zile. Sistemul de operare este compatibil atat cu Android cat si cu iOS, el necesitand o aplicatie instalata din Google Play sau din App Store pentru a functiona. Ceasul este waterproof si rezista pana la 5 atm sub apa. Asta inseamna ca poate fi utilizat timp de maxim 10 minute la 50 de metri adancime. Gasiti aici mai multe informatii despre smartwatch-ul Mibro Color.

Pretul smartwatchului Mibro Color este 38.99$ insa folosind cuponul MIBROCOLORZ furnizat pentru cititorii media-max.ro, puteti obtine dispozitivul cu o reducere de 4$.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU