Program Revelion 2023 – TVR 1
In acest material vom detalia cele mai interesante evenimente din programul postului TVR 1 in ultima zi a anului 2022.

My Lucky Elephant / Oameni si elefanti (2013) – 31 decembrie, ora 18. Acest film spune povestea unui baiat orfan care traia in jungla si care se imprieteneste cu un elefant pe nume Lucky. O perioada, baietelul si prietenul sau, elefantul, reusesc sa duca o viata linistita, fara grij, insa lumea jungla va fi in continua schimbare iar atunci cei 2 prieteni vor trece prin diferite incercari.

Lucky elefantul va gasi la un moment dat in jungla o scoala de arte si va deveni cel mai bun pictor. Viata elefantului se va schimba complet, el devenind celebru, va uita la un moment dat de prietenia dintre el si baiat. Mai mult decat atat, Lucky se va indragosti de un alt elefant si isi va intemeia o familie. Filmul Oameni si elefanti are durata de o ora si 31 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Program Revelion 2023 – 31 decembrie, ora 21. Programul special de Revelion incepe cu o mica poveste. Un sofer pe nume Gogu (Marius Florea Vizante) trebuie sa duca cu masina un grup de artisti catre Bucuresti pentru a participa la un spectacol de Revelion. Din pacate, masina ramane in pana intr-un oras de provincie.

Cat asteapta ca masina sa fie reparata, grupul de artisti le ofera locuitorilor un spectacol de pomina cu muzica buna, scheciuri si multa veselie. La aceasta petrecere ii vom vedea pe  actorii: Marius Vizante. Ada Lupu, Alexandra Vicol si altii. Vor canta interpretii: Irina Loghin, Maria Carneci, Maria Dragomiroiu, Daniela Condurache, Armin si Petrica Nicoara, Holy Molly, Andreea Banica, Pepe. 3 Sud Est si altii.

Program Revelion 2023 – TVR 1

Ascensor spre Revelion – 1 ianuarie 2023, ora 01:15. Emisiune de dvertisment prezentata de Eda Marcus si Radu Tudor. In aceasta emisiune, vom urmari cele mai frumoase momente umoristice preluate din arhiva TVR si interpretate de cei mai mari actori pe care Romania i-a avut de-a lungul timpului.

Noaptea asta nimeni nu doarme! – 03:30. Timp de 3 ore vom petrece dansand pe cele mai cunoscute melodii de petrecere interpretate de cei mai mari interpreti de muzica populara.

Retro Revelion – 1 ianuarie, de la ora 06:15. Telespectatorii vor urmari momente umoristice din revelioanele trecute din primii ani ai Televiziunii Romane.

Concertul de Anul Nou de la Viena – 1 ianuarie, de la ora 12:15. TVR 1 transmite acest concert de peste 20 de ani, la fiecare inceput de an.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.