Ce s-a intamplat la Oslo / Bortført – Netflix
Netflix va adauga luna aceasta un serial thriller israelian / norvegian numit Ce s-a intamplat la Oslo (Bortført) lansat pe 8 aprilie 2021 si co-produs de Netflix.

Pia (Andrea Berntzen) si doi israelieni sunt rapiti de teroristii IS in desertul Sinai si amenintati cu moartea in cazul in care 12 prizonieri IS nu sunt eliberati.

Serialul este creat de Kyrre Holm Johannessen si Ronit Weiss-Berkowitz iar din distributie fac parte actorii Andrea Berntzen (Utøya: July 22 – 2018), Anneke von der Lippe (22 July – 2018), Amos Tamam, Raida Anon (a interpretat rolul lui Umm Nidal in serialul israelian Fauda, disponibil pe Netflix si difuzat in Romania de Aleph News), Shadi Mar’i (a interpretat rolul lui Walid El Abed in Fauda), Rotem Abuhab, Jameel Khoury (a avut si el un rol in Fauda, cel al lui Abu Smara) si altii.

Ce s-a intamplat la Oslo / Bortført – Netflix

Serialul Ce s-a intamplat la Oslo are un singur sezon alcatuit din 10 episoade. Nu avem informatii daca serialul va avea si sezonul 2. Netflix va adauga acest serial din 19 decembrie 2021.
Pe IMDb, Bortført a obtinut nota 5.2 din 160 de recenzii.

Voir: Rolul filmului in cultura contemporana – Netflix

De luni, 6 decembrie, Netflix va adauga seria documentara Voir: Rolul filmului in cultura contemporana in care vor fi expuse si analizate momente cinematografice care au avut un impact puternic, o colectie virtuala dedicata iubitorilor cinematografiei.
Primul sezon al productiei Netflix va fi alcatuit din 6 episoade.

Tampa e de vanzare – Netflix

Din 15 decembrie vom putea vedea pe Netflix reality show-ul Tampa e de vanzare (Selling Tampa), un spin-off al unui alt show Netflix, Selling Sunset, acesta din urma ajungand la sezonul 4.

Tampa e de vanzare prezinta agentia imobiliara Allure Realty care isi desfasoara activitatea pe coasta Floridei. Agentia este detinuta de veterana militara Sharelle Rosado iar toti angajatii sai sunt femei de culoare, femei ambitioase care incearca sa ajunga in topul afacerilor imobiliare.
Primul sezon al acestui reality show are 8 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 15 decembrie.

Update 19.12.2021: Titlul localizat al serialului Bortført a fost schimbat in Fata din Oslo;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU