Look Sport va difuza Campionatul National de Super Rally
Campionatul National de Super Rally se va putea vedea in exclusivitate pe Look Sport 3, competitie de raliu viteza pe circuit stradal, conform comunicatului publicat de Look Sport pe pagina oficiala. Drepturile au fost achizitionate pentru o perioada de 5 ani iar Campionatul National de Super Rally se va putea viziona pe Look Sport 3 Motors & Fights.

Campionatul National de Super Rally se va desfasura in mai multe orase din Romania iar initiatorul acestui proiect este Mihai Leu, fostul campion mondial WBO la categoria semimijlocie.

Prima etapa a acestei competitii se va desfasura la Mangalia in perioada 21 – 22 mai 2021 iar ultima etapa in Bucuresti. Se va desfasura in centrele oraselor, asteptandu-se prezenta unui public cat mai numeros. Acestea sunt orasele in care se va desfasura aceasta competitie: Mangalia (21-22 mai), Targu Mures (18-19 iunie), Cluj-Napoca (16-17 iulie), Deva (13-14 august), Craiova si Bucuresti.

In reteaua Look se pot vedea si alte competitii motorsport precum Formula 1, Formula 2, Formula 3, Porsche SuperCup, Moto GP, Moto 1, Moto 2 sau Moto E.

Look Sport va difuza Campionatul National de Super Rally
Motors & Fights este un concept lansat de Look anul trecut, destinat in special publicului masculin, in cadrul acestui program fiind difuzate competitii motorsport si sporturi de contact.

Alaturi de Telekom si Digi, posturile Look detin majoritatea competitiilor sportive din Romania. Difuzeaza diverse competitii de fotbal, handbal, motorsport, tenis si altele. Clever Media Network detine urmatoarele posturi sportive: Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look Sport+, Look 4k si posturile PPV. Grupul Clever Media detine si alte posturi de televiziune precum Agro TV, Prima TV, Cinemaraton sau Comedy Est. Ultimele 3 programe mentionate, au fost preluate de Grupul Clever anul trecut.

Voi ce parere aveti despre Campionatul National de Super Rally? Este o competitie pe care ati dori sa o vedeti live sau pe Look Sport 3?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII