Lasa-ma sa zbor / La piloto – redifuzare Pro 2
Serialul Lasa-ma sa zbor (La Piloto – 2017) va fi difuzat din nou de catre Pro 2 de la inceputul anului urmator. Telenovela mexicana este bazata pe fapte reale.

Rezumat serial Lasa-ma sa zbor
Telenovela prezinta povestea Yolandei Cadena (Livia Brito), o tanara insotitoare de zbor mexicana care incearca din toate puterile sa isi realizeze visul de a deveni pilot. Uciderea tatalui sau ii ofera ambitia necesara pentru a-si indeplini telul.

Primul contact al Yolandei cu industria aeronautica apare atunci cand devine insotitoare de zbor, luptand impotriva multor obstacole aparute din cauza unui mediu dominat de barbati.

John Lucio, seful unui cartel de droguri, este tinut ostatic si are nevoie sa i se plateasa rascumpararea, insa Zulima, sefa insotitoarelor de zbor, nu are posibilitatea de a face livrarea si ii cere Yolandei sa o faca. Astfel, Yolanda este atrasa in imperiul drogurilor iar John Lucio o invata sa zboare. Insa, Dave Mejia, un agent anti-drog (DEA) pentru care Yolanda avea sentimente, creaza un triunghi amoros.

Urmarind aceasta productie, vom afla daca Yolanda va reusi sa isi intalneasca dragostea adevarata dar si daca va reusi sa devina o femeie-pilot.

Telenovela Lasa-ma sa zbor a fost creata de Carlos Bardasano (Hotul de inimi – 2003, Rubi – 2020) si a avut 162 de episoade (structurate in doua sezoane) difuzate intre 2017 si 2018.

Lasa-ma sa zbor / La piloto – redifuzare Pro 2

Personajul principal este interpretat de Livia Brito iar in serial vom vedea alti actori precum Arap Bethke (Betty cea urata – 2006), Maria de la Fuente, Stephanie Salas, Tommy Vasquez (Pablo Escobar: El Patrón del Mal – 2012, El Señor de los Cielos – 2013), Mauricio Aspe, Nico Galán (Don’t Blame the Kid – 2016), Veronica Montes (a avut si ea un rol in El Señor de los Cielos) si altii.

Pro 2 va difuza din nou Lasa-ma sa zbor din 3 ianuarie 2022, de la ora 11:30. In trecut, Pro 2 a mai difuzat aceasta productie din noiembrie 2019. In Mexic, a fost difuzata de Las Estrellas iar in SUA de Univision.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.