Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei
Reprezentantii Kanal D au anuntat ca Andreea Mantea se va intoarce la carma emisiunii Puterea Dragostei. Show-ul matrimonial a mai fost prezentat de Andreea Mantea si in trecut iar ultima persoana care a prezentat aceasta emisiune a fost Cristina Dorobantu.

Motivul pentru care Andreea Mantea renuntase acum 2 ani sa mai prezinte Puterea Dragostei a fost din cauza ca Andreea si fiul sau nu s-au putut adapta in Turcia. Pana sa revina la carma acestei emisiuni, Andreea Mantea a prezentat alte doua emisuni: Trairi cu Andreea Mantea si O noua sansa, aceasta din urma fiind asemanatoare cu emisiunea Iarta-ma, rezentata in trecut de Raluca Moianu.

De asemenea, Kanal D a anuntat ca incepand din data de 1 martie, de la ora 07:00, stirile Kanal D ale diminetii vor fi prezentate de Cristina Dorobantu.

Cristina Dorobantu este gata sa inceapa un nou proiect in televiziune, ea nu va fi singura ci va fi ajutata de corespondenti Kanal D si spera sa prezinte telespectatorilor numai informatii utile. In cadrul stirilor Kanal D vor fi prezentate si informatii interne, internationale, curiozitati savuroase cu care telespectatorii Kanal D incep ziua mai relaxati.

Andreea Mantea revine la Puterea Dragostei

Cristina Dorobantu a declarat ca este foarte emotionata si spune ca este o provocare pe care o astepta si la care visa de foarte mult timp. Printre altele, Cristina le-a multumit telespectatorilor Kanal D pentru sustinere si i-a invitat sa ii fie alaturi in noua etapa a carierei sale.

Cristina Dorobantu a devenit cunoscuta publicului odata cu participarea sa la emsiunea „Bravo, ai stil!”, apoi a devenit realizator si prezentator al emisiunii Puterea Dragostei, luandu-i locul Andreei Mantea. Emisiunea Puterea Dragostei s-a filmat in Turcia.

Stirile Kanal D, la care Cristina Dorobantu va fi prezentatoare, au reprezentat pentru telespectatorii din tara un reper si intotdeauna au inregistrat audiente foarte bune. Stirile Kanal D au fost intotdeauna putin mai diferite fata de alte buletine de stiri de pe alte posturi, fiind mai fresh si mai dinamice.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU