Adu-l urgent pe scena / O tipa dezastru – DIVA
In luna iunie, postul de televiziune Diva a programat in zilele de vineri filme de comedie interesante si relaxante ce pot fi urmarite cu intreaga familie. In acest material vom detalia aceste filme.

Trainwreck / O tipa dezastru (2015) – 3 iunie, ora 21. Amy (Amy Schumer) este o femeie care lucreaza la o revista ca redactor, ea duce o viata libertina, nu doreste sa dea socoteala nimanui pentru ce face asa ca nu doreste sa se implice intr-o relatie serioasa, considerandu-le plictisitoare.

Intr-o zi, Amy este trimisa sa faca un articol despre un medic sportiv pe nume Aaron Conners (Bill Hader). Aaron este un tip simpatic de care Amy incepe sa se indragosteasca  in timp ce se intalneste pentru interviu.
Filmul O tipa dezastru are durata de doua ore si 5 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Wanderlust / Cu lumea-n cap (2012) – 10 iunie, ora 21. George (Paul Rudd) si Linda (Jennifer Aniston) sunt un cuplu fericit care traiesc o viata linistita. Totul se schimba cand George ramane fara serviciu iar Lindei ii este refuzat un proiect important. Ramasi fara locuri de munca, George si Linda decid sa se mute in Atlanta sa locuiasca cu fratele lui George si sotia acestuia pana vor reusi sa se puna pe picioare.

Rick (Ken Marino), fratele lui George, este un tip mai nesuferit, arogant, iar sotia lui, Marisa (Michaela Watkins) este o tipa artagoasa. In drum spre Atlanta, George si Linda descopera o comunitate pe nume Elisyum. Elisyum este o comunitate idilica ce are in componenta sa persoane excentrice, George si Linda decid sa ramana alaturi de acestia. Oare cei doi au luat decizia corecta?
Filmul cu lumea-n cap are durata de o ora si 38 minute, pe IMDb a primit nota 5,6.

Adu-l urgent pe scena / O tipa dezastru – DIVA

Along Came Polly / Surpriza: vine Polly (2004) – 17 iunie, ora 21. Ruben (Ben Stiller) lucreaza la o firma de asigurari, duce o viata calculata si linistita insa Ruben nu are noroc in dragoste. Polly (Jennifer Anniston) este o tipa frumoasa, inteligenta si atragatoare, insa ea este opusul lui Ruben, ii place riscul si ii place sa se distreze.

Polly se muta in orasul lui Ruben iar soarta face ca ei sa se intalneasca in cadrul unei petreceri. Cand o vede pe Polly, Ruben decide sa isi dea o sansa in dragoste.
Filmul Surpriza: vine Polly are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Get him to the Greek / Adu-l urgent pe scena (2010) – 24 iunie. Aaron (Jonah Hill) este un tanar care ajuta la organizarea unui concert rock in Los Angeles. Aaron primeste din partea sefului sau sarcina sa il aduca in Los Angeles pe artistul rock Aldous Snow (Russel Brand), un tip dificil dar destul de bun.

Aldous are parte de o viata grea, parasit de prietena si cu o cariera muzicala aflata la apus. Sarcina lui Aaron de a-l aduce pe Aldous la concert va fi una dificila.
Filmul Adu-l urgent pe scena are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.