Yasuke – serie anime Netflix.
Netflix va lansa la sfarsitul lunii aprilie seria animata „Yasuke” bazata pe intamplari reale din istoria japoneza. Yasuke este „legendarul samurai de culoare” din Japonia care a luptat in batalii alaturi de japonezi.

Povestea serialului il aduce in prim plan pe Yasuke, un tanar de culoare originar din Africa ajuns in Japonia in epoca feudala. Acesta lupta alaturi de japonezi pentru a salva tara si pentru viitorul acesteia.

Seria animata „Yasuke” este o productie japoneza Mappa, creata de producatorul si regizorul american de animatii, artist de benzi desenate si scriitor, LeShean Thomas. Lansarea primului sezon al serialului animat „Yasuke” va avea loc pe data de 29 aprilie pe Netflix. Acesta va avea un numar de sase episoade si va fi destinat minorilor cu varsta peste 16 ani.

Yasuke – serie anime Netflix.
Netflix a publicat pe pagina sa oficiala teaserul serialului, teaser pe care il puteti viziona si aici:

Animalute celebre – reality show Netflix
Pe data de 30 aprilie
Netflix va lansa premiera primului sezon al reality show-ului „Animalute celebre”. Pe parcusul episoadelor veti cunoaste cele mai populare animale de companie de pe retelele sociale. Cu ajutorul echipei de management Pets on Q, animalele de companie sunt promovate pe retelele sociale unde reusesc sa adune un numar mare de aprecieri si urmaritori. Pets on Q este cea mai mare companie de management de talente din Hollywood.

Din distributia reality show- ului fac parte  Melissa May Curtis si Collen Wilson. Ele merg in cautarea animalutelor pe care doresc sa le faca celebre. Le selecteaza si le promoveaza pe diversele pagini sociale, iar unele dintre ele ajung sa apara in diverse spoturi publicitare.

Reality show-ul american „Animalute celebre” se adreseaza familiilor si poate fi vizionat de minorii cu varsta de minim 13 ani, iar primul sezon va fi lansat vineri, 30 aprilie 2021.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre cele doua serii, Yasuke si Animalute celebre, in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.