Celebrity Game Face revine pe E!
In acest material vom detalia cele mai interesante emisiuni difuzate pe postul E! Entertainment in luna iulie.

Nightly Pop! – de miercuri pana sambata, de la ora 00.00. In aceasta emisiune vor fi difuzate si dezbatute cele mai importante stiri din lumea muzicii pop de la Holywood. Nightly Pop! este principala emisiune de stiri a postului E! Entertainment. In cadrul emisiunii vor fi difuzate informatii din lumea pop si a divertismentului american, fara filtru.

E! News Daily Pop – de marti pana sambata, de la ora 13. Aceasta emisiune este prezentata de Liliana Vasquez, Victor Cruz si Scott Tweedie. Acesti prezentatori vor aduce in fata telespectatorilor un mix de reportaje si informatii din lumea vedetelor a culturii pop pe care privitorii le pot comenta relaxati alaturi de prieteni.

Holiday like a Kardashian – de luni pana vineri, de la ora 22 si in reluare duminica de la ora 17. In cadrul acestei emisiuni, telespectatorii E! vor putea urmari cum isi petrec membri familiei Kardashian vacantele. Urmariti pe: Kim, Kourtney, Khloe, Kylie si ceilalti membri ai familiei Kardashian cum isi petrec vacantele pe cele mai insorite plaje.

Celebrity Game Face revine pe E!

Welcome Home Nikki Glaser? – in fiecare duminica, de la ora 22, ultimul episod va fi difuzat pe 17 iulie. Nikky Glaser s-a stabilit in St. Louis la parintii sai pe timpul pandemiei si a renuntat la cariera sa de la Hollywood. Nikky a crezut la inceput ca va sta la parinti doar o scurta perioada, dupa care isi va putea relua viata de stand-upper insa lucrurile nu au stat asa cum a crezut artista si s-a hotarat pana la urma sa se stabileasca permanent in St. Louis.

In fiecare episod al acestui reality show, telespectatorii vor vedea cum artista incearca sa isi dezvolte cariera si sa se adapteze la lumea din St Louis.

Celebrity Game Face – din 24 iulie, in fiecare duminica, de la ora 22. In aceasta emisiune, actorul Kevin Hart va reveni in postura de gazda si va lansa cele mai interesante provocari pentru cuplurile celebre invitate in emisiune. In cadrul emisiunii, cuplurile celebre vor fi nevoite sa raspunda la intrebari de cultura generala si  vor fi supuse la diferite probe ce le vor testa rezistentele fizice.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.