Prima Sport 1 HD, AMC, FilmCafe, CBS Reality si JimJam la NextGen
Operatorul de televiziune prin cablu NextGen a facut ieri, 2 august, cateva modificari importante in grila digitala. NextGen a eliminat 4 canale dupa cum urmeaza: Mooz HD, Mooz Ro, Travel XP SD/HD si News Romania.

Mooz HD si Mooz Ro sunt canale TV cu profil muzical. In grila operatorului NextGen a mai ramas de la aceasta companie doar Mooz Dance HD. Mooz Dance se afla in lista must carry.

Travel XP SD/HD difuzeaza documentare. Mooz HD, Mooz Ro si Travel XP se afla si in grila operatorului Orange Romania Communications (fostul Telekom), companie controlata de acelasi grup precum NextGen. Este posibil ca aceste canale sa iasa si din grila Orange Romania Communications avand in vedere ca aceste canale nu sunt prezente in grila Orange Romania, companie care a cumparat cele doua societati, Orange Romania Communications (fostul Telekom) si NextGen (companie care apartinea de Telekom).

News Romania era un post cu profil de stiri, televiziunea s-a inchis pe 2 august 2022 dupa ce CNA a refuzat sa ii mai prelungeasca licenta pe inca 9 ani.

Aceste canale ce au iesit din grila operatorului NextGen au fost inlocuite cu posturile Prima Sport 1 HD (frecventa 698), varianta SD a postului Prima Sport 1 a ramas, AMC (frecventa 706), FilmCafe (frecventa 578), CBS Reality (frecventa 618) si JimJam.

Prima Sport 1 HD apartine companiei Clever Media si are profil sportiv. AMC, FilmCafe, CBS Reality si JimJam apartin de AMC Networks si difuzeaza filme si seriale (FilmCafe si AMC), desene animate (JimJam) si documentare (CBS Reality).

Prima Sport 1 HD, AMC, FilmCafe, CBS Reality si JimJam la NextGen

Desi posturile AMC si FilmCafe au variante HD, la NextGen au intrat in SD. Ultimul canal HD intrat in grila Nextgen a fost TVR Info HD care a fost introdus in grila pe 24 iunie. Cu toate ca la Orange Romania Communications au intrat si canalele Tralala TV si Euronews Romania, acestea inca nu au intrat in grila digitala NextGen.

Compania NextGen este unul din cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania oferind abonatilor sai servicii de cablu, internet si telefonie fixa.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Toți opetatorii își bat joc de clienți cum vor iei introducând programe SD la greu.Bravo lor.În 2022 programe SD la greu când alte țării renunță la programele SD și bagă HD și 4KUHD abonațiilor săi.