La capatul rabdarii – serie de comedie Netflix
La capatul rabdarii (On the verge) este un nou serial pregatit de Netflix care va avea premiera luna aceasta pe platforma online. Aceasta este o serie de comedie insa are si scene de drama.

Actiunea comediei urmareste patru prietene care au 40 si ceva de ani ce aleg sa nu isi iroseasca varsta a doua pentru a regreta tineretea ci pentru a se reinventa, sperand sa ajunga ceea ce isi doresc.

Din distributia serialului fac parte actorii Julie Delpy (nominalizata la doua premii Oscar datorita scenariilor din Before Midnight (2013) si Before Sunset (2004)), Sarah Jones (producatoarea filmului Marriage Story), Alexia Landeau (Two Days in New York – 2012, Two Days in Paris – 2007, Riding in Cars with boys – 2001), Elisabeth Shue (nominalizata la premiile Oscar datorita performantei din Leaving Las Vegas – 1995), Daphne Albert, Timm Sharp (Fun with Dick and Jane – 2005, Friends with Money – 2006) si altii.

La capatul rabdarii – serie de comedie Netflix

Desi este o scenarista cunoscuta, acesta este debutul lui Julie Delpy ca actrita in televiziune, avand un rol important in noul serial. Ea interpreteaza rolul unui chef francez si este una dintre cele patru prietene in jurul carora se contureaza actiunea. Asa cum era de asteptat, Julie Delpy este si printre scenaristii serialului.

Primul sezon al serialului La capatul rabdarii are 12 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 7 septembrie 2021.
Acesta este unul dintre putinele seriale care au fost filmate in Los Angeles intre primul si al doilea val al crizei sanitare.

La capatul rabdarii este o colaborare intre Netflix si Canal Plus (grupul media francez detine, printre altele, operatorul de televiziune prin satelit Focus Sat). Avand in vedere acest aspect, nu ar fi exclus sa vedem serialul in curand pe cel mai nou program propriu de televiziune detinut de operator, Focus Sat TV, care recent a inceput difuzarea serialelor.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.