Prietenie cu folos / Despartiti dar impreuna – filme DIVA
Postul de televiziune Diva continua si in luna septembrie difuzarea de filme romantice. In luna septembrie, aceste filme vor fi difuzate in fiecare vineri. In acest material vom detalia aceste filme.

Friends with benefits / Prietenie cu folos (2011) – vineri, 2 septembrie, de la ora 21. Filmul Prietenie cu folos spune povestea a doi tineri, Dylan (Justin Timberlake) si Jamie (Mila Kunis), care nu cred in casatorie dar au o cariera de succes in domeniile lor de activitate.

Jamie il convinge pe Dylan sa lucreze in New York si de cand Dylan se muta, cei doi se tot intalnesc si se simt bine impreuna. Tinerii au aceeasi idee despre iubire si anume ca nu exista decat in filme. Insa, destinul le-a pregatit o surpriza la care nu se asteptau.

Filmul Prietenie cu folos are durata de o ora si 49 de minute, pe IMDb a primit nota 6,5.

How do you know? / Cum stii daca ai noroc? (2010) – 9 septembrie, ora 21. Lisa (Reese Witherspoon) este o jucatoare de softbal, ea se indragosteste de un jucator de baseball renumit pe nume Manny (Owen Wilson) care este un om arogant si fustangiu.

Intr-o zi, Lisa este data afara din echipa de softbal. Suparata ca nu stie ce sa faca in viata decat sport si ca trebuie sa o ia de la zero, il intalneste pe George (Paul Rudd), un tip onest care se pricepe la afaceri. George se afla si el intr-o pasa proasta la fel ca Lisa, pentru ca este acuzat de delapidare de fonduri si il paste puscaria.

Insa, el este nevinovat. Stiind ca nu a facut lucrul de care este acuzat si fiind un om cinstit, crede ca va scapa. Cu viata distrusa, Lisa va trebui sa ia o decizie in privinta barbatului cu care sa ramana. Cu George, un om onest, sau cu Manny.

Filmul Cum stii daca ai noroc? are durata de 2 ore si un minut, pe IMDb a obtinut nota 5,4.

The Break-Up / Despartiti dar impreuna (2006) – 16 septembrie, ora 21. Gary (Vince Vaughn) si Brooke (Jennifer Aniston) sunt un cuplu fericit. Dupa doi ani de relatie, nu se mai inteleg din cauza monotoniei. Cei doi decid sa se desparta dar niciunul nu doreste sa plece din apartament.

Gary si Brooke vor incerca sa isi faca reciproc viata un calvar cu scopul de a-l face pe celalalt sa plece. Filmul Despartiti dar impreuna are durata de o ora si 46 de minute, pe IMDb a primit nota 5,8.

Prietenie cu folos / Despartiti dar impreuna – filme DIVA

Man up / O iubire neplanificata (2015) – 23 septembrie, ora 21. Nancy (Lake Bell) este singura la varsta de 34 de ani, ea trebuie sa plece la aniversarea parintilor sai. In statia de metrou, Nancy este confundata de Jack (Simon Pegg) cu o tipa cu care el isi daduse intalnire.

Vazand ca Jack este aratos si bun, Nancy decide sa iasa cu el la o intalnire renuntand sa se mai duca la aniversarea parintilor. Filmul O iubire neplanificata are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Catch and Release / Drumul spre regasire (2006) – 30 deptembrie, ora 21. Gray (Jennifer Garner) este devastata de durere pentru moartea logodnicului ei. Ea il credea pe acesta barbatul perfect. Insa, in timp Gray va descoperi ca logodnicul sau nu era nici pe departe barbatul perfect pe care il credea ea.

Filmul Drumul spre regasire are durata de doua ore si 4 minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.