Resetare parola Netflix / HBO GO
In acest articol vom mentiona cum putem reseta parola conturilor Netflix si HBO GO, atat de pe desktop (web) cat si de pe aplicatia de mobil.

Daca dorim resetarea parolei Netflix, putem face acest lucru inainte sau dupa logare, dupa cum urmeaza:

Resetare parola Netflix din cont – in aceasta situatie, schimbarea parolei se face la fel atat de pe web cat si de pe mobil, dupa ce ne-am logat si am selectat profilul trebuie sa accesam sectiunea Cont – Schimbarea parolei – aici va trebui sa introducem parola actuala, parola noua si inca o data parola noua pentru confirmare – apsam Salvare.

Resetare parola Netflix fara logare in cont – urmam aceasta metoda daca nu mai cunoastem parola existenta si nu ne mai putem loga – in aplicatia de mobil sau pe site-ul Netflix selectam Sign In – selectam optiunea Need help? – aici alegem metoda dorita pentru resetarea parolei: e-mail sau mesaj text (SMS) si selectam Trimite-mi un e-mail sau Trimite-mi un SMS – in functie de metoda aleasa urmam linkul primit pe e-mail sau utilizam codul primit prin SMS

Resetare parola Netflix / HBO GO

In ceea ce priveste platforma HBO GO, in cazul in care dorim resetarea parolei din cont, atat pentru mobil cat si pentru varianta web, va trebui sa accesam optiunea Setari – Contul tau – Ai uitat parola? – introducem adresa e-mail si apasam Trimite link-ul pentru resetare – vom primi pe e-mail un link pe care trebuie sa-l accesam pentru a putea alege o noua parola.

Pentru resetarea parolei HBO GO fara logare in cont, pe pagina de logare trebuie sa selectam Ai uitat parola? iar mai departe va trebui sa urmam aceiasi pasi precum cei mentionati mai sus.

Restarea parolei HBO GO se face la fel indiferent daca avem un abonament facut la HBO GO sau daca ne conectam printr-un operator de televiziune.

Daca intampinati probleme cu resetarea parolei Netflix / HBO GO, lasati un comentariu mai jos si vom incerca sa va ajutam.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII