Criminali in serie: Ucigasii din Baton Rouge – Crime+Investigation
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate de Crime+Investigation in luna mai.

Politisti ucigasi cu Will Mellor – din 8 mai, in fiecare seara de luni, de la ora 23. Serialul documentar Politisti ucigasi prezentat de actorul Will Mellor prezinta cazuri de crima infaptuite de politisti. Fiecare episod al acestui serial documentar va prezenta in detaliu cate un caz de crima savarsit de cate un politist din intreaga lume.

Experti ca fosta detectiva Julie McKay, psihologul Serena Simonns si detectivul Howard Groves vor detalia si vor incerca sa explice fiecare caz de crima prezentat si de ce un ofiter de politie care trebuie sa aplice legea trece de partea cealalta a legii, devenind infractor.

Serialul documentar Politisti ucigasi cu Will Mellor are 8 episoade, durata fiecarui episod este de o ora.

Criminali in serie: Ucigasii din Baton Rouge – din 13 mai, in fiecare seara de sambata, de la ora 23. Timp de 10 ani, femeile din Baton Rouge au trait cu spaima pentru ca in acea regiune au locuit doi criminali in serie care violau si ucideau femei prin cele mai odioase metode.

Cei doi criminal dezmembrau si recurgeau la canibalism. Fara ca acestia sa se fi vazut vreodata, dar afland de faptele lor, ei incercau sa se intreaca unul pe celalalt in privinta depravarii si a deviatiei sexuale. Cei doi criminali se numeau Sean Vincent si Derrick Todd.

Miniserialul documentar Criminali in serie: Ucigasii din Baton Rouge are 4 episoade iar durata fiecarui episod este de o ora.

La interogatoriu – sezonul 2 – din 28 mai, in fiecare zi de duminica, de la ora 23. La interogatoriu prezinta cazuri adevarate de crima care exploreaza rasturnarile de situatie care au loc la interogatoriu. Pe parcursul celor zece episoade, telespectatorii vor descoperi care sunt tacticile si momentele decisive ce au loc la un interogatoriu.

Interogatoriul este, de fapt, o cursa contra-cronometru si un joc de-a soarecele si pisica in care detectivii incearca sa ii faca sa vorbeasca pe suspecti cu toate ca potrivit legilor acestia pot alege sa nu vorbeasca sau daca aleg sa vorbeasca ei se pot opri in orice moment.

Sezonul 2 este alcatuit din 10 episoade iar durata fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.