US Open se vede pe Eurosport
Posturile de televiziune Eurosport 1, Eurosport 2 si Eurosport 4K vor transmite timp de 2 saptamani ultimul mare turneu de tenis al anului 2022 Grand Slam. US Open va fi transmis pe posturile Eurosport din 29 august pana pe 11 septembrie. Vor fi transmise in direct peste 250 de ore de tenis.

Expertii Eurosport vor prefata cele mai interesante partide de tenis atat din circuitul ATP cat si din circuitul WTA. La turneul american de tenis vor participa cele mai bune jucatoare si jucatori. Anul trecut au castigat titlurile la US Open jucatorii: Emma Raducanu la feminin si Andrei Medvedev la masculin.

Expertii Eurosport sunt Kim Clijsters si Barbara Schett, ele vor lua interviuri la cald invingatorilor dupa fiecare partida transmisa de Eurosport. Mats Wilander, Alex Corretja si John McEnroe vor oferi amanunte despre jocul fiecarui jucator in parte. Emblematica jucatoare de tenis Serena Williams va participa pentru ultima data la US Open. Serena Williams a castigat 23 de turnee de Grand Slam in cariera sa.

US Open se vede pe Eurosport

Romania va fi reprezentata de 5 jucatoare: Simona Halep, Irina Camelia Begu, Sorana Cirstea, Jaqueline Cristian si Elena Gabriela Ruse. Pe tabloul masculin, Romania nu are niciun reprezentant. Simona Halep este jucatoarea romana cu cel mai bun clasament, ea se afla pe locul 7 in circuitul WTA.

Iata care sunt datele cheie ale turneului:

  • 29 august – Startul tablourilor principale
  • duminica, 4 septembrie, incep optimile
  • marti, 6 septembrie, incep sferturile
  • joi, 8 septembrie, semifinale feminine
  • vineri, 9 septembrie, semifinale masculine
  • sambata, 10 septembrie, finala feminina
  • duminica, 11 septembrie, finala masculina

Aplicatia Eurosport Play va difuza toate meciurile de tenis de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului 2022.

Campionatele Europene de Polo se vor putea vedea pe Voyo

Pro TV anunta ca va transmite pe Voyo toate partidele de polo ale echipelor nationale ale Romaniei, feminin si masculin din cadrul Campionatelor Europene de Polo ce se vor desfasura in Croatia. Meciurile din grupe ale echipelor nationale de polo ale Romaniei se vad pe Voyo in perioada 28 august – 2 septembrie.

Daca echipele nationale ale Romaniei vor trece mai departe de grupe, atunci meciurile se vor vedea in continuare pe Voyo. Echipa feminina de polo a Romaniei s-a calificat pentru prima data la o editie a Campionatului European. Aplicatia de streaming Voyo apartine de compania Pro TV SA.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.