Documentar despre Angela Merkel la B1 TV
In acest material va vom recomanda doua documentare foarte interesante ce vor fi difuzate in curand, unul va fi disponibil pe o platforma de streaming si al 2-lea documentar va fi difuzat duminica pe un post tv din tara.

Angela Merkel este numele documentarului ce va fi difuzat duminica, 26 septembrie, la ora 15:45, pe postul B1 TV. Angela Merkel este cancelarul Germaniei si este unul dintre cei mai influenti politiceni din Europa. Documentarul prezinta povestea primului cancelar german femeie de la copilarie pana la functia pe care o ocupa in acest moment.

Angela Merkel ocupa functia de cancelar german de 20 de ani. In acest documentar vom vedea si ce rol a ocupat/ocupa Germania in Europa dar si in lume. In documentarul despre Angela Merkel vom vedea interviuri si declaratii interesante ale unor politiceni marcanti, printre care putem enumera: George W. Bush, Tony Blair, Drimity Medvedev. Jean-Claude Juncker si altii. Vom vedea cum s-a inteles cancelarul Germaniei Angela Merkel cu diversi lideri, presedinti de stat cum ar fi: Donald Trump (fost presedinte al Statelor Unite ale Americii), Vladimir Putin (presedintele Rusiei), Nicolas Sarkozy sau altii.

Documentar despre Angela Merkel la B1 TV

In documentarul Angela Merkel sunt prezentate pe scurt peste 500 de vizite in diferite state facute de cancelarul german in cei 20 de ani de cariera politica.Vom vedea cum s-a implicat cancelarul german in diferite probleme ale Europei sau ale lumii, printre problemele prezentate in acest documentar enumeram: conflictele din Orientul Mijlociu, atentatele din SUA si Europa, anexarea Crimeei, Brexitul si multe altele.
Documentarul a fost facut de televiziunea germana Deutsche Welle anul acesta, in august.

Britney vs. Spears – documentar Netflix

Al 2-lea documentar mentionat in acest material se numeste Britney vs. Spears, ce va fi disponibil din 28 septembrie pe platforma de streaming Netflix. Acest documentar prezinta povestea celebrei cantarete de muzica pop Britney Spears, de la fata din vecini pana la femeia afectata de faima. In documentar nu vom gasi imagini socante din viata cantaretei.

Documentarul Britney vs. Spears este realizat de Erin Lee Carr iar interviurile din acest documentar sunt realizate de Jenny Eliscu. De luna aceasta, tatal cantaretei Britney Spears, Jamie, nu mai este tutore. Tatal cantaretei a ocupat aceasta functie timp de 13 ani.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU