Oferta reducere 50% abonament Digi TV satelit
Digi (RCS – RDS) are in desfasurare o oferta pentru abonatii noi DigiTV satelit (DTH), noii abonati vor beneficia de reducere 50% la abonament timp de 6 luni pentru contractele incheiate pe 24 de luni.

Daca optam pentru perioada contractuala de 24 de luni, nu vom plati taxa de activare in valoare de 50 de lei. Insa, taxa de instalae de 50 de lei in cazul instalarii serviciului de un instalator autorizat Digi, va fi platita indiferent de perioada contractuala.

Luand in calcul plata primei facturi, a kit-ului de antena, 1 decodor si instalarea efectuata de un instalator Digi in tara, costul total al serviciului DigiTV DTH este 287.5 lei (receptorul 150 lei, kitul antenei (optional, nu platim daca avem deja un kit personal) 75 lei, taxa de instalare (optional, nu platim daca instalam antena in regim propriu) 50 lei, abonamentul DigiTV Baza (prima luna, redus 50%) 12.5 lei).

Oferta reducere 50% abonament Digi TV satelit
Digi ofera doua abonamente disponibile pe satelit:

  • DigiTV Baza – abonamentul recomandat, costa 25 lei pe luna si putem receptiona 89 canale TV
  • DigiTV Popular – costa 17 lei pe luna si putem eceptiona 25 canale TV

In concluzie, daca dorim abonarea la serviciul de televiziune prin satelit DigiTV, este recomandat sa optam pentru o perioada contractuala de 24 de luni deoarece vom avea aceasta reducere de 50% la abonament timp de 6 luni dar vom scuti si plata taxei de activare de 50 de lei.

Oferta descrisa mai sus nu este una noua ci este disponibila de cateva luni pentru abonatii noi DigiTV satelit.

In ceea ce priveste televiziunea prin satelit de la Digi, modificarile de grila se fac destul de rar, astfel incat este recomandat sa ne asiguram ca suntem multumiti cu grila de programe existenta daca dorim sa ne abonam la ei. Ultimul program introdus in grila Digi DTH a fost TV5 Monde HD la inceputul lunii mai.

Voi ce parere aveti despre oferta DigiTV satelit si despre acest serviciu, daca sunteti deja abonati?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII